Aşılama klomenle aşılama yaptırıp hamile kalan varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gonca_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
53
0
86
İçel Mersin
arkadaşlar ben bu ay ilk aşılamamı yptıracam.ama yumutalarım gonal_f la pek fazla uyarılmadı.klomenle daha iyi büyüyordu ben ikinci aşılamamda klomen istiyorum.arkadaşlar lütfen yardım.klomenle aşılma yaptırıp hamile kalan varmı?

ben değil ama arkadaşım sadece klomen kullandı (çatlatma iğnesi bile kullanmadan ) ve şu an 5 aylık hamile üstelik bebeleri ikiz biri kız biri erkek

Son düzenleme:
ben değil ama arkadaşım sadece klomen kullandı (çatlatma iğnesi bile kullanmadan ) ve şu an 5 aylık hamile üstelik bebeleri ikiz biri kız biri erkek

ayyy yerim ben onları canım cevabın için teşekkürler.arkadaşın inşallah hayırlısıyla bebeklerini kucana alır.darısıda bzim gibi garibanların başına olur.:dance:

ben varım.ben klomen sonra da çatlatma iğnesi yaptırdım ve dün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum bu ilk ayımdı tedavide

arkadaşlar hiç umutsuzluğa düşmeyin ve hep pozitif düşünün.allah nasip ettiyse olur.yoksa buna kimsenin gücü yetmez.ben klomen kullandım ardından ovitrelle galiba çatlatma iğnesi yapıldı.iğneden 24 saat sonra aşılama yapıldı.herşey çok iyiydi.eşimin sperleri de çok iyi çıktı.bende sadece bir tane yumurta gelişmişti.allah nasip ettiki şuanda hamileyim.doktorunuza çok güvenin ve inanın .allah isteyen herkese nasip etsin.

kimse yokmu ya boşuna ümitlenmim mi?

Merhaba Gonca_33,
Merak ettim, senin icin bir mahsuru yoksa klomenin sen de ise yarayip yaramadigi hakkinda bizi haberdar edebilirmisin. Ben de bir defa klomen ve asilama oldum ama klomen bende kist yapti, acaba kist gectikten sonra devam etsem mi klomene karar veremiyoruz. Simdiden tesekkurler.

Back
X