- 15 Ekim 2015
- 16
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Munevverclk
-
bende şu an klomen ile incir ve havuç kürü yapıyorum.sen faydasını gördün mü?Arkadaslar ilk defa klomen tedavisine baslayacagim bugün. İlaçsiz yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaşmıyordu. Bende klomenle birlikte incir kürüde yapsam zarari olur mu. Kullanip zararini gormeyen varsa yardimci olsun
Gunde iki tane klomen aliyordum canim. İncir kürünüde tarif edilen sekilde yapmadim gunde bir bardak ictim. Ama devamli 21 gun yapiliyor ya o kadar dayanamadim belki bes altidan sonra tiksindim incir suyundan icemedim. Biraktim. 11nci gün 14 mm olmus yumurtam. Üç gün sonra tekrar bakilacakti bende belki buyur diye her gun bir bardak daha incir ictim. 14ncü gün 18 mm olmuslar. Havuc kuru yapmadim direk catlatma ignesi yaptik simdi beklemedeyiz pazartesi kan testim var bilmiyorum ne olacak sonuc. Seninda Allah yardimcin olsun insallah guzel sonuc alirsinbende şu an klomen ile incir ve havuç kürü yapıyorum.sen faydasını gördün mü?
inşallah güzel haberler alırsın cnm . ben sabah aksam içiyorum ayrıca arada yiyorum da bugün böğürtlen kökü kürü de yapacam.kasıklarımda çok ağrı oluyor sanırsam yumurtalar büyüyor.Gunde iki tane klomen aliyordum canim. İncir kürünüde tarif edilen sekilde yapmadim gunde bir bardak ictim. Ama devamli 21 gun yapiliyor ya o kadar dayanamadim belki bes altidan sonra tiksindim incir suyundan icemedim. Biraktim. 11nci gün 14 mm olmus yumurtam. Üç gün sonra tekrar bakilacakti bende belki buyur diye her gun bir bardak daha incir ictim. 14ncü gün 18 mm olmuslar. Havuc kuru yapmadim direk catlatma ignesi yaptik simdi beklemedeyiz pazartesi kan testim var bilmiyorum ne olacak sonuc. Seninda Allah yardimcin olsun insallah guzel sonuc alirsin
Hepsini bir arada yapma canim ya ters teper yan etki gosterir belki. Hem asiri buyumeside avantajli olmuyor tam ideal 18-22 arasi diye biliyorum. Yinede nasip tabi. Allah verirse bahane olur bunlarda. Benimde kasiklarima agrilar cok girmisti bacaklarimda sizlamalar felan. Simdide adet sancilari var bakalim hayirlisi artikinşallah güzel haberler alırsın cnm . ben sabah aksam içiyorum ayrıca arada yiyorum da bugün böğürtlen kökü kürü de yapacam.kasıklarımda çok ağrı oluyor sanırsam yumurtalar büyüyor.
ayyy sağol cnm bilgilendirdiğin için doğru diyosun birlikte yapmayim bi de incir kürünü ne zamana kadar yapmalıyım?Hepsini bir arada yapma canim ya ters teper yan etki gosterir belki. Hem asiri buyumeside avantajli olmuyor tam ideal 18-22 arasi diye biliyorum. Yinede nasip tabi. Allah verirse bahane olur bunlarda. Benimde kasiklarima agrilar cok girmisti bacaklarimda sizlamalar felan. Simdide adet sancilari var bakalim hayirlisi artik
Adet baslangicindan 21 gune kadar normal süresi. Ama sen yumurta takibi yaptiriyorsun yumurtan istenilen buyukluge ulastigi zaman birak. Sonra catlar zaten yada igne vurulurayyy sağol cnm bilgilendirdiğin için doğru diyosun birlikte yapmayim bi de incir kürünü ne zamana kadar yapmalıyım?
inşallah cnm ama doktor bana çatlatma iğnesi vurmuyor neden bilmiyorum daha önce hiç vurmadı o yüzden havuç kürü yapıyorum. yeterince büyüyünce ilişki takvimi verip kendi haline bırakıyo yumurtamı :)Hadi iyi haberler alirsin insallah :)
cnm sen bugün mü test yapacaktın yaptın mı merak ettim:)Her doktordan farkediyo işte. Benimde ilk klomen tedavim olmasina ragmen riske atmayalim deyip hemen igneyi vurdu. Kendi çatlicak mi diye bakmadi :) hakkimizda hayirlisi ya. Bakalim ne olacak
canımkonu üstünden baya geçmiş ama çok şükür hamile takvimin eklenmiş. yumurta takibi ile mi hamile kaldıncnm sen bugün mü test yapacaktın yaptın mı merak ettim:)
yok cnm ben 1,5 yıla yakın bir sürü tedavi gördüm kalamadım aşılama yapılacaktı bir ay ara verdim o sürede de hiç düşünmedim sonraki ay nasıl olsa aşılama olacak diye mucizem gerçekleşti o ay ilaçsız bişeysiz hamile kalmışım.stres yapma gün sayma gerçekten bu çok engelliyormuş bunu anladım kolay değil ama elbet sonunda olacak diye düşün.canımkonu üstünden baya geçmiş ama çok şükür hamile takvimin eklenmiş. yumurta takibi ile mi hamile kaldın
çok sağol canım ama sende bilirsin ki insan ister istemez düşünüyor. şimdi bile dıyorum kı herke aşılama ya tüp bebeğe geçerken hamile kalmış bende ozaman kalırıım belki umudu var:Syok cnm ben 1,5 yıla yakın bir sürü tedavi gördüm kalamadım aşılama yapılacaktı bir ay ara verdim o sürede de hiç düşünmedim sonraki ay nasıl olsa aşılama olacak diye mucizem gerçekleşti o ay ilaçsız bişeysiz hamile kalmışım.stres yapma gün sayma gerçekten bu çok engelliyormuş bunu anladım kolay değil ama elbet sonunda olacak diye düşün.
Cnm klomen we incir havuç kürünü birlikte kullanınca yumurta büyüdü mu fayda gordunmubende şu an klomen ile incir ve havuç kürü yapıyorum.sen faydasını gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?