Klomenle çatlatma iğnesi

Malesef yine olmadı bu ayda bebiş yok Allahım herkese sabır versin inşallah tez zamandada olur

Canım msjını yeni gördüm idrar tahlilini erken yaptın sen bence
Dün adet oldum yaa bu ayda olmadı yarın memlekete gidiyorum eşimde görevlendirme verdiler suriyeye gidecek bizim çocuk işi kaldı artık Allahım tez zamanda isteyen herkes versin inşallah

Bu ay çok umutluydum ama olmadı iki yıldır yıprandım yoruldum napacamı bilmiyorum doğru düzgün bi düzenimiz yok

Dün adet oldum yaa bu ayda olmadı yarın memlekete gidiyorum eşimde görevlendirme verdiler suriyeye gidecek bizim çocuk işi kaldı artık Allahım tez zamanda isteyen herkes versin inşallah
Canım benim üzülme nasip neyse o olur eşin geç mi gelecek bende üzülüyorum adet belirtilerim öyle şiddetliki her an olabilirim ama hiç bişey canımızdan kıymetli değil Allah ne verirse hayırlısını versin

Belli değil ya Allah bilir artık aynen yapacak bişey yok senin adetine kaç gün var

Canım 2 yıllık evliyim 5 aydır korunmuyoruz olmayınca dr gittim klomen verdi prolaktin yükselti bende belki ondan olmuyordu bilmiyorum

Allahım şifanı versin hafsa kafana taktın mıda olmuyo ben biraz ona buluyorum olmamasını

Aynen öyle valla bende bu ay kesin olur diyodum ama kafaya çok takmıştım pisikolojikmen oluruna bırakmak gerek niueyse ben iki gebeliğimdede memleketteydim orda düşünmüyorum düşünecek vakitte olmuyo inşallah yine olur seninde olursa yazarsın canım rabbim büyük neye ol dedide olmadı inşallah tez zamanda kalırız

İnşallah canım benim misafirlikte yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…