- 1 Kasım 2019
- 208
- 48
- 98
- 32
- Konu Sahibi melis00000
İyi günler arkadaşlar klomenle çoğul gebelik yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç aldınız mıGebelik oluşmadı ama çoğul yumurta var klomenle bende beklemeye geçildi şuan sadece
Sınırda çıktı cnm pazartesi günü 4 gün sonra tekrarlancak denildi bakalım yarın ne olcak sonucSonuç aldınız mı
Üç yumurta gelişti adet tarihin gelmeden önce yaptiydim o testi çok sınırda denildi onadaSonuç aldınız mı
Hadi hayırlısı inşallahSınırda çıktı cnm pazartesi günü 4 gün sonra tekrarlancak denildi bakalım yarın ne olcak sonuc
Hadi hayırlısı inşallah![]()
Evet beş gün günde 2 tane 3 yumurta büyüdü 19,21,22 mmİnşallahsiz kullandinjz mi yada ne kadar büyüklüğe geldi
Sonra başka birşey yapıldı mı pekiEvet beş gün günde 2 tane 3 yumurta büyüdü 19,21,22 mm
Benim hepsi 22 idiEvet beş gün günde 2 tane 3 yumurta büyüdü 19,21,22 mm
Üçüİnşallahsiz kullandinjz mi yada ne kadar büyüklüğe geldi
Sonra başka birşey yapıldı mı peKi
Çatlatma iğnesi yapıldı 6 gün önce, test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilir
6gunde iğneden dolayı 14 gün geçmesi gerekiyor vücuttan atılması 12 günü bulur twst yapıp kendini yıpratma derim naçizane tavsiyemÇatlatma iğnesi yapıldı 6 gün önce, test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilir
Sen hiç yaptın mı erken test yani negatif olup ta pozitif çıktığı oldu mu? Haklısın bu arada ben dayanamadım6gunde iğneden dolayı 14 gün geçmesi gerekiyor vücuttan atılması 12 günü bulur twst yapıp kendini yıpratma derim naçizane tavsiyem
Yo hiç yapamadım gidip doktorun dediği gün kan verdim yapsam pozitif negatif kafayı yerdim iki ay önce ki hatayı şimdi yapmadimSen hiç yaptın mı erken test yani negatif olup ta pozitif çıktığı oldu mu? Haklısın bu arada ben dayanamadım
Çok haklısın arkadaşımYo hiç yapamadım gidip doktorun dediği gün kan verdim yapsam pozitif negatif kafayı yerdim iki ay önce ki hatayı şimdi yapmadim
Kendini boşuna strese sokarsın yok dün pozitif üç gün sonra negatif birgün siena pozitif int araştırma saatlerce her yerden bakıp kafa yordum gerek yokmuş hiç birine zamanı gelince herşey oluyor