arkadaşlar klomen erken yumurtlama yapıor mu ?????
normalde adetin 14 15. gününde oluşuyorya yumurta klomen kullanınca 10 11. günde oluyo benim 11. gün olmustu erken olunca erken çatlıyor tutma ihtimali yükseliyo...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar klomen erken yumurtlama yapıor mu ?????
ben adet olmadım hala :) beklemedeyim şu iğne ve klomen acaba adet gecikmesi yapıyor mudur?bilgisi olan var mı? her sabah adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ve göğüs uçlarım yanıyor gün boyu.Acaba bebişim geliyo mu bu ay yoksa adetim mi gecikti şüphe içindeyimm
inş canım benimde çok batmam oluyo uykudan uyanıyorum bakalım benımde 3 gun kaldı bende dün test alıyodum eşim yakaladı :) günün geçsin öyle yapacaz dedi beklemedeyim.. güzel haberlerini bekliyoruz..
inşallah ikimizin de bebişi geliyodur :) bana dr idrar testi yapma dedi bu yüzden 4 ekimi bekliyorum.inşallah ikimizde hamiş kalmışızdır ama sanki var gibi hissediyorum dün seğirme hissettim pıt pıt annem de ilk hamileliğinde seğirme yaşamış.bebiş oluşuyordur dedi.hayırlısı olsun bakalım.
inş hamişizdiz benim batmalarım ve akıntım çok fazla düşük yaşadığm hamileliğimden biliyorum ondada akıntım çoktu bakalım bende 4 ekimi bekliyorum eşim testte aldırmıyo çok merak ediyo ama :)
malesef ben bu gün test yaptıramadım sağlık ocağında sabah 10.30dan sonra yapmıyorlarmışözele de gidemem heralde.testi yaptırmak için pazartesiyi beklicem yada sabırzıslıktan ölüp hemen özel hast.ye koşucam bilmiyorum bakalım eşim işten gelince karar vericez.hala da adet olmadım,bu gün iş başvurusu için bi yere gitmiştim dolmuşa binerken zıplamış gibi oldum belim boşluğa geldi herhalde cızz diye bi batma korktum ahan da çocuğu düşürdün dedim kendime böle atraksiyonlara niye giriyosan kır dizini otur dedim ama olmuyo işte :)) Allahtan bişi olmadı Allahım inşallaaaah vardır bebişlerimizz
sen ne yaptın acaba testi aldınız mı merak ettim şimdi özel mesaj da atamadım
Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Tabii ki Allahın işine karışılmaz ama;benim 15 aylık bir kızım var ve 19 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33.3. bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim Allahtan bir mani olmazsa.Erkek düşkünü olduğumdan değil de çeşitlilik bakımından 1 de erkek çocuğum olsa fena olmaz diye istiyorum açıkçası.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba?Fikirlerinizi merakla bekliyorum.
ikiz hamile kalmak için klomen değil çatlama iğnesi olman lazım yumurtaların kendiliğinden oluşuyosa sadece bir tane değil bir kaç yumurtan çatlarsa ikiz hamile kalma şansın artar klomenle pek olmaz diye biliyorum ....
canım senin batma haricinde belirtilerin var mı ? ben korkuyorum kist mi oluştu acaba yani ondan mı gecikti adetim.bir keresinde 10 gün gecikmişti ve onuncu günü adet oldum.bu gün başım dönüyor sadece onun dışında bişi yok.bide akşamları saat 9da uyku bastırıyo.batma yok denecek kadar az sadece arada sırada oluyor.akıntı da çok az.belirtiler az olunca insanı korku kaplıyor
adet oldum dün akşam çok üzgünümdoktorumu aradım yarın gel dedi bakalım ne dicek....
bende klomen kullandım 1 ay . bi tane yumurtam oluştu ama iğne falan olmadım.gün aşırı ilişki dedi doktor.sonra kanamam oldu.doktora gitmedim ama .2 hafta sonrada hamile kalmışım zaten. gerçi 8 haftalıkken kaybettim ama![]()
selam kızlar aranıza dün katıldım bende bu ay klomen kullandım ve 1 hafta sonra adet oldum acaba yerlesme kanamasımı oldu teste yapmadım ama deli gibi merak ediyorum kac gün sonra test yapmam gerekir net bi sonuc almam icin yardımcı olursanız sevinirim.
canım yaa( seni çok iyi anlıyorum.ben de dün kan verdim bu gün saat 3te belli olacak benim de belirtilerim kayboldu
( çok ümitsizim hayırlısı olsun