Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Merhabalar ben geçen ay 5 gün klomen kullandım domtor yumurta oluştu artık hamile kalana kadar gelmeme gerek yok dedi bu ay kasımın 10nunda adet olmam lazımdı olmadım ilk zamanlar adet sancısı oluyo iki gündür arada kasıklarda batma oluyo ama başka bı belirti dün test yaptım tek çizgi çıktı hamilemiyim degilmiyim anlamadım nekadar sürede idrarda çıkar ve yardımcı olurmusunuz klomen içince çatlatma iğnesi de olması gerekiyormuş bı arkadaş dedi ama benim tek yumurta olusmamisdi oda klomenle halloldu

Merhabalar ben geçen ay 5 gün klomen kullandım domtor yumurta oluştu artık hamile kalana kadar gelmeme gerek yok dedi bu ay kasımın 10nunda adet olmam lazımdı olmadım ilk zamanlar adet sancısı oluyo iki gündür arada kasıklarda batma oluyo ama başka bı belirti dün test yaptım tek çizgi çıktı hamilemiyim degilmiyim anlamadım nekadar sürede idrarda çıkar ve yardımcı olurmusunuz klomen içince çatlatma iğnesi de olması gerekiyormuş bı arkadaş dedi ama benim tek yumurta olusmamisdi oda klomenle halloldu hamilemyiim degilmiyim idrarda nezaman cikiyo sanki hala kan gelucekmis gibi hissediyorum ama arada az bı beyaz akıntı geliyo

Klomen kullanan arkadaşlar 3. Gün mü 5. Gün mü başlıyorsunuz, yani ikisini yapanda var neye göre belirleniyor acaba bu? Şu an benim ovulasyon günüm geçti değerlendirdikte, sonucu bekliyorum bu 3. Ayım. Olmazsa bende önümüz ay klomen kullanmak istiyorum.

Ve çoğul gebelik yaşayanlar acaba yalnızca klomen mi kullandılar yoksa çatlatma iğnesi de oldular mı?

Merhaba, bende pko vardi adet düzensizliği hat safhadaydi evlenmeden öncesinde de 6 ay glifor kullandim sonra cocuk yapmaya karar verdim doktorum klomen verdi 5 gün kullandım günde bir kere sonra 18 martta kontrole gittiğimde 2 tane kocaman yumurtam olmustu o gun dahil 5 gün iliski dedi 28 martta acile gittim mide bulantısı şikayetiyle hcg hormonu 13.2 cikti doktoruma gittim kist yok bu iyi dedi hormon takibi yapacağız dedi 2 günde bir kan verdim 29 mart doğum günümde tekrar test verdim ve 16 ya yükselmişti doğum günümde en güzel haberi aldım yani sonra 45 oldu ve 1 Nisan 2021 tarihinde 160 yükseldi bu yazıyı 3 Nisan 2021 tarihinde yazıyorum daha çok yeni hamileyim umarım sende hamilesindir ya da hamile olursun hayirlisiyla benim tecrubelerim bu kadar bu arada 8 aylık evliyim 🙏

Klomen kullanan arkadaşlar 3. Gün mü 5. Gün mü başlıyorsunuz, yani ikisini yapanda var neye göre belirleniyor acaba bu? Şu an benim ovulasyon günüm geçti değerlendirdikte, sonucu bekliyorum bu 3. Ayım. Olmazsa bende önümüz ay klomen kullanmak istiyorum.
Doktorum 5. Gun başlattı ama bir sebep soylemedi 5 gün kullandım ve suan hamileyim 29 mart doğum günümde hamile okdugumu öğrendim umarım sende olursun 🙏

Canım bende bu ay hamile kaldııım 🙏❣️
Değerlerin nasil umarım iyidir hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah benim hcg kontrolü devam 2 günde bir kan verecekmisin yükselişe geçti 2 gün önce 160 olmustu bugünkü sonucum yarin cikacak inşallah hayırlı haberler alirim 🙏

Değerlerin nasil umarım iyidir hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah benim hcg kontrolü devam 2 günde bir kan verecekmisin yükselişe geçti 2 gün önce 160 olmustu bugünkü sonucum yarin cikacak inşallah hayırlı haberler alirim 🙏
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun inşallah 🙏 benim cumartesi akşamı hcg 2830 du bende bugün bi muayeneye gideyim dedim ama araştırma hastanesiydi ne birşey sorabildim doktora ne de düzgün bişi dedi. Sadece gelmişsin madem tahlil alalım dedi. Kese görünüyor yani ama bebek ne zaman görünür kese çapı ne kadar vs yok. Yarın özele gidip ayrıntılı sorucam aklımdakileri. Senin kaçıncı günün?

Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun inşallah 🙏 benim cumartesi akşamı hcg 2830 du bende bugün bi muayeneye gideyim dedim ama araştırma hastanesiydi ne birşey sorabildim doktora ne de düzgün bişi dedi. Sadece gelmişsin madem tahlil alalım dedi. Kese görünüyor yani ama bebek ne zaman görünür kese çapı ne kadar vs yok. Yarın özele gidip ayrıntılı sorucam aklımdakileri. Senin kaçıncı günün?
Ben 28 martta 13.2 cikti 2 gunde bir test verdim işte bugün de verdim sonuc yarin cikacak doktor 300 leri bulmasını umuyorum dedi bugün bakalim yarin kaç cikacak 🤭

13.2 den 16 oldu 45 oldu en son 160 oldu yükselişte dedi doktorda 1000 2000 lere gelince mi kese oluşuyor
Kese olayı net değil sanırım, yani 2bin civarıyken vajinal ultrasonda görünür diyorlar ama bilemiyorum benim bugün tahminen 5bin civarıydı karından göründü kese.

Kese olayı net değil sanırım, yani 2bin civarıyken vajinal ultrasonda görünür diyorlar ama bilemiyorum benim bugün tahminen 5bin civarıydı karından göründü kese.
Peki bu sıralar iliski konusunda düşüncen nedir doktor olmasın dedi ama merak ediyorum hani sürtünme yoluyla bisey olurmu

Peki bu sıralar iliski konusunda düşüncen nedir doktor olmasın dedi ama merak ediyorum hani sürtünme yoluyla bisey olurmu
Ben henüz sormadım doktora ama ilişki olmasın dedim ben sorana kadar ne olur ne olmaz. Sana ilişki olmasın mı dedi doktor canım?

amin insallah canm bende yeni basladim klomene benimde doktorum birsey demeden baslattin insallah dari benim başim a🤗

Back
X