Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Benim de klomen de ilk ayım kızlar.
Yaklaşık 2 senedir evliyiz ve 1 senedir bebek düşünüyoruz olmadi :(
Doktor bu ay klomen verdi. Günde 2 doz kullanacağım. Bittikten 2 gün sonra doktora gideceğim. Şuan 3. Gunumdeyim klomende.
Ama bana çatlama iğnesinden Vs bahsetmedi hic. Kızlar bu ay ise yarasin dua edin lütfen. Canım çok sıkılmaya başladı artik.
Bu arada yumurtalık testim ve eşimin sperm testi de gayet normal çıkmıştı.

Rabbim kucaklarımızı doldursun insaAllah bir an önce

ge
Benim de klomen de ilk ayım kızlar.
Yaklaşık 2 senedir evliyiz ve 1 senedir bebek düşünüyoruz olmadi :KK43:
Doktor bu ay klomen verdi. Günde 2 doz kullanacağım. Bittikten 2 gün sonra doktora gideceğim. Şuan 3. Gunumdeyim klomende.
Ama bana çatlama iğnesinden Vs bahsetmedi hic. Kızlar bu ay ise yarasin dua edin lütfen. Canım çok sıkılmaya başladı artik.
Bu arada yumurtalık testim ve eşimin sperm testi de gayet normal çıkmıştı.

Rabbim kucaklarımızı doldursun insaAllah bir an önce
[/QUOTE

Kızlar bugünkü ovülasyon testim, inşallah tutar dua edin bana

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 198
Kızlar bugün bisi daha denemeye başladım. Benim ilk kez duyduğum bir durum. Bu ay eğer ise yarar da hamile kalabilirsem mutlaka yazacağım insaAllah

Günaydın herkese sün ve bugün yaptığım övülasyon testleri iyi değilmi ???tabii bugünleri değerlendiriyorum yaklaşık 4 eylülden bu yana kızlar bir şey soracağım ilişki sırasında karnınız ağrıyormu bende hiç olmazdı ilaçtan bu yana olmaya başladı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 691
  • image.webp
    image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 455
Günaydın herkese sün ve bugün yaptığım övülasyon testleri iyi değilmi ???tabii bugünleri değerlendiriyorum yaklaşık 4 eylülden bu yana kızlar bir şey soracağım ilişki sırasında karnınız ağrıyormu bende hiç olmazdı ilaçtan bu yana olmaya başladı

Ben hic bilmiyorum , anlamıyorum bu testlerden. O yüzden yorum yapamiyorum. :)

Back
X