- 8 Eylül 2015
- 36
- 13
- 3
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet aminnn inşallahgelsın ufaklıklar bır an önce
![]()
Benim de klomen de ilk ayım kızlar.
Yaklaşık 2 senedir evliyiz ve 1 senedir bebek düşünüyoruz olmadi![]()
Doktor bu ay klomen verdi. Günde 2 doz kullanacağım. Bittikten 2 gün sonra doktora gideceğim. Şuan 3. Gunumdeyim klomende.
Ama bana çatlama iğnesinden Vs bahsetmedi hic. Kızlar bu ay ise yarasin dua edin lütfen. Canım çok sıkılmaya başladı artik.
Bu arada yumurtalık testim ve eşimin sperm testi de gayet normal çıkmıştı.
Rabbim kucaklarımızı doldursun insaAllah bir an önce [/QUOTE
gezgınbusra ınsallah hayırlısı olur bende senınle aynı durumdayım
Bitkisel bir şeymiKızlar bugün bisi daha denemeye başladım. Benim ilk kez duyduğum bir durum. Bu ay eğer ise yarar da hamile kalabilirsem mutlaka yazacağım insaAllah
Bitkisel bir şeymi
Evetttttt bende ayni durumdayım yeni basladm ve inanilmaz tez canliyim..cok iatiyorm bebisYeni klomene mi başladın sen de
Ne kadar dır olmuyor pekiEvetttttt bende ayni durumdayım yeni basladm ve inanilmaz tez canliyim..cok iatiyorm bebis![]()
Günaydın herkese sün ve bugün yaptığım övülasyon testleri iyi değilmi ???tabii bugünleri değerlendiriyorum yaklaşık 4 eylülden bu yana kızlar bir şey soracağım ilişki sırasında karnınız ağrıyormu bende hiç olmazdı ilaçtan bu yana olmaya başladı
Hakkaten ayni durumdaymisiz haydi bismillah, ikimizden de hayırlı haberler olsun bi an önce . Ve tabi hepimizden :)Bir sene oldu![]()
INSALLAH GUZELIM INSALAH..AMINN..KLOMEN KULLANDM AMA BENDE NE KARIN NE KASIK HİÇ BI AGRI OLMADI (Hakkaten ayni durumdaymisiz haydi bismillah, ikimizden de hayırlı haberler olsun bi an önce . Ve tabi hepimizden :)
Salı günü doktora gidicem bende insaAllah ama aynen bende de hic bisi olması suanlık . Bakalım dr ne dicek ...INSALLAH GUZELIM INSALAH..AMINN..KLOMEN KULLANDM AMA BENDE NE KARIN NE KASIK HİÇ BI AGRI OLMADI (
Bende sali gidicem sekerim..off bendede hic bi karin agrisi bisey yokkkk.Salı günü doktora gidicem bende insaAllah ama aynen bende de hic bisi olması suanlık . Bakalım dr ne dicek ...![]()