Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

ama öyle olsa doktor ilişkiyi iğneden sonra gün aşırı niye versin o zamn toplam 6 gün olyor

Yanıtlarınız için teşekkür ederim

Şöyleki
İğne olduğum saat Cuma : 12,30
ilişki olması gereken Saat Cumartesi : 23,30
İlişkinin oduğu gün ve saat Pazartesi : 01:00 (gece)

o zaman geçmiş oluyor vakti:(

kızlar siz nezaman hangi saatte geliyosunuz giriyosunuz söyleyinde biz de o satte girelim böyle tek olmuyo ama

Yanıtlarınız için teşekkür ederim

Şöyleki
İğne olduğum saat Cuma : 12,30
ilişki olması gereken Saat Cumartesi : 23,30
İlişkinin oduğu gün ve saat Pazartesi : 01:00 (gece)

o zaman geçmiş oluyor vakti:(

benim doktorum bana ne iğne saati verdi ne de ilkşki ben kafama göre vuruldum iğneyi doğrusu..ilkinde vermişti ama bu ikinci vermedi şimdi anlamadım..ilişki içinde gün verdi oda iğneyi vurulduktan sonraki gün ve daha sonra gün aşırı verdi..bir de iğnenin içinde bu ialcın 10 günde vücuttan atıdığını yazıyor...bir de benim ilk seferde karnım çok şişmişti şimdi hiç bir şey olmadı acaba etki etmedi mi bu sefer diyorum...ne kasıklarımda ağrı nede başka bir belirti olmadı...koldan vuruldum göbekten daha mı etkili acaba sizce..

slm kizlar.bende klomen kullandim ve ilk ayimda hayirlisiyla hamile kaldim.yaklasik 6 aydir deniyordum.fakat kalamadiydim.doktorum klomeni verdi reglin ucuncu gunu sabah aksam bes gun cimeye basla bitince ovulasyon gunlerinin baslangicinda bana gel dedi.21 temmuz son reglimdi ilaclarimi ictim 1 agustosda gittim.sok oldu yumurtlarim buyumus kocccamannnnnn olmus hatta ikiz süphesi vardi.catma ignesine falan gerek yok önümüzdeki üc gün esinizle beraber olun dedi .ve ben basladim.normalde ara verin gun asiir deniliyor ya ben her gün yaptim :34: normalde düzenli reglim oldugu icin 14 gun ortalam yumurtlamam lazim .ama 16 gun gece yarisi bende bir agri dayanilmaz bir sekilde.her ay olurdu ama bu kadar guclu degildi.klasik annemlerden ögrendigim yalinayak yere bastim ve yumurtalarimi usuttum sandim.görümcemin ve burdaki eski yazilari okumak sebebiyle ben anladimki aslinda ben yumurtluyormusum.ve gunduz esimi erken cagirdim.allahtan ctesiydi vedevam calismalar.15 gun sonra acayip ates reglime uc gun kala dayanamadim clearblue erken testi aldim ve yaptim.resmen hamilesiniz yazdi.uc gun sonra doktora gittim ve kan testim194 poziitif.simdi henuz cok yeni darisi basiniza allahimm insallah 6+4 üm.dicegim oki aman ovulasyon gunlerim aman bgn bitiyor demeyin.igneli ignesiz devam calisma yapin.ben anladimki simdiye kadar olmama sebebi ovulasyon gunlerim bitti diye devam calismamammis.bazen deneyler tutmaya bilyior.her ne kadar duzenli regliniz olsada.ben ovulasyon tetside yaptim cift cizgiyi görüp de denedim ama yumurtlama hesaplanandan gecde olabilyior.aklinizda olsun :89:

Son düzenleme:
ama öyle olsa doktor ilişkiyi iğneden sonra gün aşırı niye versin o zamn toplam 6 gün olyor

6 gün çok geç,çatlatma iğnesi olanlara sorun araştırın isterseniz

çatlatma iğnesinden sonraki en geç 36 saat içerisinde ilişki mutlaka önerilir,bazen yumrta iğneye rağmen kendiliğinden bile çatlayabilior

doktorunuzun niye öyle bir öneride bulunduğu bile belli değil,doğrusu budur

lavobaya girdiğimde fln çok kötü ağrıyodu hatta kaynanama söledim üşütmüşsündür dedi simd
ide sol gögsüm iğne gibi batıyor yarın doktora gidicem ates basıyo bazende ama yumurtlama bi gün içerisinde bitermi biz 2 gündr ilişkiye giremi
yoruz esimde sperm tahlili olcak yarın 4 gün ilişkiuye girme demişdoktor napcam kızlar anca yarın ilişkşiya girebilirim doktordan geldikten sonra.baya açık oldu ama kusura bakmayın ya

canım ya yazma imkanın olabilirmi o ayetleri açıkçası ben çalısıyorum arastırmaya fırsatım olmuyo ALLAH isterse veriyo am duada gerekli ha dediğimizde olmuyo hiç bişe.:16::16::16:

Canım kusura bakma ben sık sık giremiyorum çok vaktim olmuyor.ayetler şunlar canım google den aratabilirsin.
Saffat suresi 100, Ibrahim suresi 40, Enbiya suresi 89, Al-i Imran suresi 38. bunları ezberleyip hergün 100 er tane çektim canım birde istigfar çektim günde 707 adet. yürekten inanarak yap inşallah RAbbim seninde herkesinde yüzünü güldürür...

6 gün çok geç,çatlatma iğnesi olanlara sorun araştırın isterseniz

çatlatma iğnesinden sonraki en geç 36 saat içerisinde ilişki mutlaka önerilir,bazen yumrta iğneye rağmen kendiliğinden bile çatlayabilior

doktorunuzun niye öyle bir öneride bulunduğu bile belli değil,doğrusu budur

yanlış anladınız sanırım iğneden hemen sonraki gün ilişki verdi daha sonra gün aşırı verdi demek istediğim toplam 6 güne çıkıyor iğnenin geçerliliği

kızlar bana yardımcı olun ulturasona baktı bi tane yumurta gördüm büyüktü ben dok sordum baska yokmu die sen tavukmusun kiüç dör tane yumurta işistiyon dedi acaba o bitane yumurta çatlıyodamı 2.3 tane yumurtacıklar cıkıyo anlamadım beni bilgilendirin dok yumurtam hakkında gelişme var dedi ilaç bile yazmadı.bida klomen verirsem zararlı olur dedi.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bana yardımcı olun ulturasona baktı bi tane yumurta gördüm büyüktü ben dok sordum baska yokmu die sen tavukmusun kiüç dör tane yumurta işistiyon dedi acaba o bitane yumurta çatlıyodamı 2.3 tane yumurtacıklar cıkıyo anlamadım beni bilgilendirin dok yumurtam hakkında gelişme var dedi ilaç bile yazmadı.bida klomen verirsem zararlı olur dedi.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydin canim, bir tane yumurtan varsa o catliycak.fakat doktorun daha yolun basinda sana nasil öyle konusabilir.saygisiz sey.benim iki yumurtam vardi,anormal bise degil senin sorman bence.reglin düzenlimi kac gunde bir regl oluyosun ve en son regl in hangi tarih.yumurtan saglikliymisda korkma gereksiz yere stres olur.

bi tane yumurta olarak gördüm doktara bişe soramıyosun ki hemen tersliyo normali iki tane dimi o zaman bende nie bitane gözüktü bi yumurtam eksik ondan mı acaba dok bana ne dedi biliyomusun canım.senin kocaya ihtiyacın var tek kişilik çocuk yapılmaz dedi yani resmen senin kocan afedersin yapamıyo dedi çoküzüldüm o bi tane yumurtayı görünce doktorumu değiştirsemmi acaba canım ya birazcıkta olsa ümidim vardı bebek için o bi yumurta görünce hiç ümidim kalmadı.:14::14::14::14::14:

kıslarrrrrrrr bi yumurtayla hamiş
kalanınız varmı bana ümit ışığı olun lütfen tüm umutlarımı bnitirdim adetimide beklemiyorum artık.

kıslarrrrrrrr bi yumurtayla hamiş
kalanınız varmı bana ümit ışığı olun lütfen tüm umutlarımı bnitirdim adetimide beklemiyorum artık.

Canım senin doktorunun konuşma şekli şahsen benim hoşuma gitmedi :(

canım adam yasından basından da utanmıyor sonucta ben senin hastanım sorularıma adam gibi cvp vermeni beklerim çünkü ben senin yanına ne umutlarla geliyorum:19:

herkeste çift yumurta olmaz,herkes normalde sırasıyla bir sağdan bir soldan yumurtlar,yani bir ay sağdan bir yumurta ,diğer ay soldan bir yumurta.

o yüzden sizde yumurtanın bir tane olması normal herkes doğal yolla bu şekilde hamile kalıor zaten.

ayrıca bazı kişilerde iki yumurtalıktan da aynı anda yumurtlama olur ,o zaman çift yumurta görünür ,bu herkeste olacak diye bir kural yok

doktorunuz da sizin her şeyiniz normal döngüsünde devam ettiği için bişey önermemiş normali de bu

slm ben bu ay klomen hapına başladım günde 2 adet sabah ac karnına inş. ilk ayda hamile kalabılırım vakıt saatı vardır elbet lakın sabrım bazen tükenir gibi oluyor....
arkadaşlar klomenle ilk ayda hamile kalanınız varmı ????

Back
X