Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

kıslarrrrrrrr bi yumurtayla hamiş
kalanınız varmı bana ümit ışığı olun lütfen tüm umutlarımı bnitirdim adetimide beklemiyorum artık.

tabiki kalirsin canim böyle kafana takma anormal bir durum degil.kimisinin bir tane kimisinin iki.önemli olan Allahim takdir edip döllenmenin gercekleklesmesi .sen basla reglden sonra ovulasyon günlerim bitti deyip kesme regl olana kadar esinle beraber olmaya calis.bazilari ne kadar düzenli reglde olsa gec yada erlen yumurtlama gerceklesebilir.mesela benim gibi:34: bende bana söylenenden gec yumuructladim.su an hamileyim.megerse aylardir ovulasyon günelrime bagli olcam diye sadece ogunlerde yapmistim.bu arada sanki soguk yere basipda karnin agrir ya deriz yumurtaliklari usuttuk galiba.iste o olay megerse yumurtlamanin habercisiymis.kendini dinle böyle derinlerde belli belirsiz bir agri yada guclu bir agri hissedersen yumurtluyosun demektir:34:

bu arada imkanin varsa kac kurtul o doktordan.sen yine iyi davranmissin bana öyle dese inanilmaz olurdum.sakin olmanda guzel bise kutluyorum seni :90:

benim bu ikinci tedavim olucak ilk bebişimde 5 ay ilaç tedavisi gördüm 5 aydan sonra hamile kalabildim ...

şimdide bu ay 3 . tedavim doktorum bazen tutmamasına şaşırıyo 4 tane falan yumurta oluyo gelişiyo ama sonuç yok.. pko oldum halde ilk doğumumdan sonra adetlerde düzenli vs .. geçen doktorum benden bi parça aldı onun sonucuna göre ilaç başlayabilirim dedi oda gayet normal çıktı rahimle alakalı bi sorunda yok ama tutmuyo dedi :(( aslında ilk tedavimde 2 veya 3 yumurtam olurdu biri ikisi gelişirdi ... en son ay 5 yumoşum olmuştu hamile kaldımda ..herşey güzel iyi ama olmadımıda olmuyo .. bide düşünün herkez sen anaçsın ilaçsız bile olur derken bırak ilçasızı ilaçla bile zor .. biraz sabır lazım sanırım bu işlerde ol deyince olmuyo .. oğlum 5 yaşına geldi bayadır kardeş istiyo bende olcak diyorum geçiştiriyorum ha deyince olmuyo....

allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah bebişleriniz çabucak gelsinn..

tabiki kalirsin canim böyle kafana takma anormal bir durum degil.kimisinin bir tane kimisinin iki.önemli olan Allahim takdir edip döllenmenin gercekleklesmesi .sen basla reglden sonra ovulasyon günlerim bitti deyip kesme regl olana kadar esinle beraber olmaya calis.bazilari ne kadar düzenli reglde olsa gec yada erlen yumurtlama gerceklesebilir.mesela benim gibi:34: bende bana söylenenden gec yumuructladim.su an hamileyim.megerse aylardir ovulasyon günelrime bagli olcam diye sadece ogunlerde yapmistim.bu arada sanki soguk yere basipda karnin agrir ya deriz yumurtaliklari usuttuk galiba.iste o olay megerse yumurtlamanin habercisiymis.kendini dinle böyle derinlerde belli belirsiz bir agri yada guclu bir agri hissedersen yumurtluyosun demektir:34:

bu arada imkanin varsa kac kurtul o doktordan.sen yine iyi davranmissin bana öyle dese inanilmaz olurdum.sakin olmanda guzel bise kutluyorum seni :90:

sinirden napcağımı bilmiyodum bida o dok gitmem zaten ne umutlarla gidiyorum neyle karsılasıyorum ben hep sinirimi içime atıyorum bağıramıyorum karşımdakine.:14:

ben henüz yeni planlıyorum ve çok az çalışmamız oldu ama bu ovulasyon günlerinin dışında da hamile kalanları okudukça biraz ümitleniyorum

çok kısa bir sürede ilişkiye girmek mümkün olamayabilir, imkansızlıklardan dolayı...inşallah herkesin gönlüne göre olsun

hele helede yumurtlama günlerinde öyle ters zamanlar oluyoki giremiyosun ilişkiye bide sanki eşimi zorlar gibi hissediyorum mecburi yapılması gerek gibi düsünüyo ben öle düsünmesini itemiorum benle olmak şistediği için olsun yumurtlama günün iç
in değil çocuk istediği için deil anlıosunuz beni dimi

hele helede yumurtlama günlerinde öyle ters zamanlar oluyoki giremiyosun ilişkiye bide sanki eşimi zorlar gibi hissediyorum mecburi yapılması gerek gibi düsünüyo ben öle düsünmesini itemiorum benle olmak şistediği için olsun yumurtlama günün iç
in değil çocuk istediği için deil anlıosunuz beni dimi

slm canim,inan ayni yollardan gectik.ayni sorunlari astik.ben dört ay denedim son iki ay esime hic ovulasyon gunlerinden falan bahsetmedim.,hamilelik konularinida acmadim.aman allah isterse verir, olur falan gibisinden kapatmistim konuyu.ve normal zamandada beraber olmaya calistim.hani maksat yesilligine olsunda kafasi karissin.karistida, bilemedi ovulasyondamiyim yoksa gercekten istedigimiz icinmi beraberiz diye.sen one dusuncek falan dyiede hassas dusunme.erkekler görsellige ve dusunceye önem verirler ama ortada bir gercek var cocuk icin beraberlik sart.sen yumurtluyormussun da o yüzdenmis havasindan cikki oda cikar merak etme:34:

bi tane yumurta olarak gördüm doktara bişe soramıyosun ki hemen tersliyo normali iki tane dimi o zaman bende nie bitane gözüktü bi yumurtam eksik ondan mı acaba dok bana ne dedi biliyomusun canım.senin kocaya ihtiyacın var tek kişilik çocuk yapılmaz dedi yani resmen senin kocan afedersin yapamıyo dedi çoküzüldüm o bi tane yumurtayı görünce doktorumu değiştirsemmi acaba canım ya birazcıkta olsa ümidim vardı bebek için o bi yumurta görünce hiç ümidim kalmadı.:14::14::14::14::14:

canım benim kendini yok yere üzme.klomen normal şekilde hamile kalabilmek için uygulanan tedavi yani normali 1 tane yumurta oluşması.ama kimilerinde yumurtalıklar fazla çalışır ve 2-3 yumurta oluşur. bebeğin oluşup olmayacağı yumurta sayısına bağlı değil.sen klomen kullanıyorken bu ayını geçirme ve bu ya da başka doktora kontrole git ve yumurta takibini yaptır zaten 20mm üzerine çıktığı zaman ya kendi kendine çatlamasını bekleyecek ya da çatlatma iğnesini verecektir.sen stres olmadan günlerini kaçırma ve devam et. eşinle ilişkiye gelince kendi kendine öyle düşünme sonuçta sende bebek için dışarıdan hem hormon alıyorsun hemde kontrollere gidip stresle beraber muayene oluyorsun eşinde o kadarcık yapsın.sen kafandan o düşünceyi at. bende klomen ve tek yumurta ile hamile kaldım.benim gibi de binlerce örnek var.klomen kullanan herkes 2-3 yumurta oluşupta o şekilde hamile kalmıyor ;)

canım benim kendini yok yere üzme.klomen normal şekilde hamile kalabilmek için uygulanan tedavi yani normali 1 tane yumurta oluşması.ama kimilerinde yumurtalıklar fazla çalışır ve 2-3 yumurta oluşur. bebeğin oluşup olmayacağı yumurta sayısına bağlı değil.sen klomen kullanıyorken bu ayını geçirme ve bu ya da başka doktora kontrole git ve yumurta takibini yaptır zaten 20mm üzerine çıktığı zaman ya kendi kendine çatlamasını bekleyecek ya da çatlatma iğnesini verecektir.sen stres olmadan günlerini kaçırma ve devam et. eşinle ilişkiye gelince kendi kendine öyle düşünme sonuçta sende bebek için dışarıdan hem hormon alıyorsun hemde kontrollere gidip stresle beraber muayene oluyorsun eşinde o kadarcık yapsın.sen kafandan o düşünceyi at. bende klomen ve tek yumurta ile hamile kaldım.benim gibi de binlerce örnek var.klomen kullanan herkes 2-3 yumurta oluşupta o şekilde hamile kalmıyor ;)

bana o kadar cok moral veriyosunuzki hepiniz çok tesekkür ederim canım ya umut ışığı oldun ben tek yumurtayla hamiş kalamam sanıyodum.

Son düzenleme:
slm canim,inan ayni yollardan gectik.ayni sorunlari astik.ben dört ay denedim son iki ay esime hic ovulasyon gunlerinden falan bahsetmedim.,hamilelik konularinida acmadim.aman allah isterse verir, olur falan gibisinden kapatmistim konuyu.ve normal zamandada beraber olmaya calistim.hani maksat yesilligine olsunda kafasi karissin.karistida, bilemedi ovulasyondamiyim yoksa gercekten istedigimiz icinmi beraberiz diye.sen one dusuncek falan dyiede hassas dusunme.erkekler görsellige ve dusunceye önem verirler ama ortada bir gercek var cocuk icin beraberlik sart.sen yumurtluyormussun da o yüzdenmis havasindan cikki oda cikar merak etme:34:

benimkine 2.3 gün hiç sesini çıkarma hadi yapalım die kendisi hiç yanaşmaz kocamdada var biraz benim.

canım ne demek rica ederiz.seni rahatlatıyorsak ne mutlu.hatta sana şunu söyleyim ben klomenle iki kez hamile kaldım ilkinde de tek yumurtam oluşmuştu ve hamile kalmıştım ama kan pıhtılaşması olduğunu bilmediğimizden o düşükle sonuçlandı.düşün o kadar takip benim için sıfırdan başlayacaktı ama Rabbime sonsuz şükürler olsun bu sefer inşallah bebeğim sağlıkla ve hayırla kucağımıza gelir...

benimkine 2.3 gün hiç sesini çıkarma hadi yapalım die kendisi hiç yanaşmaz kocamdada var biraz benim.
günaydin canim,
güldürdün beni yaaa.model model dimi insanlar.bir yandanda sans bilyiomusun bazi kocalar var terminatör gibi asiri merakindan disardan topliyamazsin..Allahim insallah tez zamanda hamile kalirsin gerisini bosverirsin.aslinda erkekler girmeli bu sitelere kadinlar neler yasiyor. bebek istiyoruz o yuzden sanki bize stresli olmuyomu zoraki beraberlik,hap yutmalar.ates basmalari amannnnnnnnnnnnn.neyse hic baslamyim ben en iyisi:90:

günaydin canim,
güldürdün beni yaaa.model model dimi insanlar.bir yandanda sans bilyiomusun bazi kocalar var terminatör gibi asiri merakindan disardan topliyamazsin..Allahim insallah tez zamanda hamile kalirsin gerisini bosverirsin.aslinda erkekler girmeli bu sitelere kadinlar neler yasiyor. bebek istiyoruz o yuzden sanki bize stresli olmuyomu zoraki beraberlik,hap yutmalar.ates basmalari amannnnnnnnnnnnn.neyse hic baslamyim ben en iyisi:90:

canım yazdıklarım gerçekten komik ama acı bi gerçek bazen kendi halime gülüyorum kendime lan ne oldu azdındamı sen istiosun bosver bi kerede kendisi istesin diorum SIRF ÇOCUK İÇİN İKLİŞKİ İSTİYORUM zaten kadın istedikten sonra ne anlamı kalır o erkeğin dok bile sana koca lazım die diorum bugün yumurtlama günüm hiç oralı olmuyo güya kendiside çocuk istiyo erkek deilmi aslında bana geelince uyuz uyuz davranıyo erkeklerin ipini bi bıraksan bize yapmadıklarını baskalarına yaparlar bizde çocuk die af edersin yırtarız.ah canım daha çok sey var.........:1:

kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum ve gerçekten güldüm :)) Burası gerçekten çok sıcak bir site bir kaç arakdaş edindim bir ayda benide aranıza alırmısınız ??

biz böle biraz komik biraz dertli bi siteyiz:62:

:)) birde sıcak .. Sizdemi tedavi görüyorsunuz kızlar eşlerinizdende yakınıyorsunuz sanırım erkekler işte evlendikten sonra bir tuhaf oluyorlar :) Benimkide öle ama ah ettim bir hamile kalayım bana yaptıklarını fitil fitil burnundan getiricem onada dedim :)) Gecenin 3ünde kışın karpuz aratıcam ona hususii bilerek :)) Allahım o günleri nasip ederse ..

:)) birde sıcak .. Sizdemi tedavi görüyorsunuz kızlar eşlerinizdende yakınıyorsunuz sanırım erkekler işte evlendikten sonra bir tuhaf oluyorlar :) Benimkide öle ama ah ettim bir hamile kalayım bana yaptıklarını fitil fitil burnundan getiricem onada dedim :)) Gecenin 3ünde kışın karpuz aratıcam ona hususii bilerek :)) Allahım o günleri nasip ederse ..

yok allaha cok sukur benim bir problemim yok sadece ovulasyon gunlerinde biraz problem yasamaya baslamistik zoraki oldugu icin.onun kadar benim icinde zordu.ben en son iki ay ovulasyon tarihlerimi söylemedim.bahsetmedim böyle konulardanda.yumurtlamamin disindaki zamanlardada calisma yaptim.bilsemde o bilmeyince sorunu cözmüs oldum.anliyamadi ne zaman yumurtlamam catlamam falan.6 ay dir deniyordum son ay doktor kontrolünde biran önce cocuk istiyorum deyince klomen hap verdi doktor.kullandigim ay zaten kismet cok sükür hemen hamile kaldim zaten.bu arada önceki aylarda yumurtlamam gecti diye birakiyordum calismayi megerse yumurtlamam gecmis benim.simdi gec döllenmeyle hamileyim darisi basiniza allahim verir insallah sizede.

hamiş kalırsam aynen bende burnundan fitil fitil getiricem evde erkek ben oldum resmen kendini bi naza çekmeler hasbam bilmiyoki çocuk iöçin istedğimi kendini bi ........ saniyo bi hamile kalıyım 9 ay onu eritecem içinde keske ben hamile kalsydım bu kadar zor olmazdı dedirticem bana cok yaptı çok umursama z vurdum duymaz ben günleri saniyeleri sayıyorum yumurtladım yumurtlıycam die ona söylüyorum bugün yumurtlama günüm diyorum bişe olmaz biterse bakkaldan alırız dio dalga geçiyo bende yanımdaki herif bitmiş diorum bakkaldan almaya gitcem diyorum anca öle olyo canım ya tam bi entrika.

slm canim nasilsin?bende hamileler kismina yaziyodum.nerde herkez diye.cogu üye yok galiba bugün.isden cok gecmi cikiyorsun.sen dua et birde isin yogun olsaydi daha cok stres yapardin.kafani dinlersin iste.birde diger grup var.bende hamile kalana kadar oraya takiliyordum.baya bir takipcisi var.orda beklemek zorundada kalmazsin.hepsi klomen tedavisi görüp cocuk isteyenler canim.eminim biri cikar bi cevap verir :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...mislige-ugrasanlar-hamisler.html#post20876763

Back
X