Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Merhaba kizlar :)

Size Azerbaycandan yaziyorum, yazimdaki hatalar için özür diliyorum önceden...

Ben de pcosluyum maalesef, fakat doktor ashiri degil dedi. Adet düzensizliyim var, genelde ilaç tedavisinden sonra 32-33 günde olurdu adetim. Bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kullandim ve sagda 2 yumurtam yetishdi. 17-18 mm ve çatladi. 27. Günümde kanda beta hcg 0.47 çikti :( maalesef olmadi bu ay hayirlisi hepimiz için, InshAllah)

yaaa bende 2 ay önce klomen kullanmıştım, 7 aylık evliydik çocuk olmayınca kontrole gideym dedm ,dr yumurtlama kapasitene bakalım dedi ve klomeni verdi o ay bşi olmadı ve 2 ay geçti 2 aydırda adetim 10 gün gecikio ve her ay acaba mı demek yoruo insanı sonuç negatif olunca eşim çok üzülüo çünkü o benden çok istio bir haftadır suratı asık gezdiği için de tartışıyoruz sürekli neyse dün dr bütün tahlillere baktı hatta gelişmiş yumurtada varmış ultrasonda gördü ve bidaha bakalım dedi ama çatlama iğnesi falan kullanmadım hiç ben pazar tekrar klomene başlicam yani adetimin5. gününde cuma da kontrole gel dedi kan tahlili yapcak hayırlısı diyorum artık çünkü stres yaramıo,stres yüzünden herşey normal adetim gecikio boşvermeye çalışcam artık allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:)) bide incir kürü yapılır mı acaba klomen kulanırken bilen varsa cevap yazarsa sevinirim....

yaaa bende 2 ay önce klomen kullanmıştım, 7 aylık evliydik çocuk olmayınca kontrole gideym dedm ,dr yumurtlama kapasitene bakalım dedi ve klomeni verdi o ay bşi olmadı ve 2 ay geçti 2 aydırda adetim 10 gün gecikio ve her ay acaba mı demek yoruo insanı sonuç negatif olunca eşim çok üzülüo çünkü o benden çok istio bir haftadır suratı asık gezdiği için de tartışıyoruz sürekli neyse dün dr bütün tahlillere baktı hatta gelişmiş yumurtada varmış ultrasonda gördü ve bidaha bakalım dedi ama çatlama iğnesi falan kullanmadım hiç ben pazar tekrar klomene başlicam yani adetimin5. gününde cuma da kontrole gel dedi kan tahlili yapcak hayırlısı diyorum artık çünkü stres yaramıo,stres yüzünden herşey normal adetim gecikio boşvermeye çalışcam artık allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:)) bide incir kürü yapılır mı acaba klomen kulanırken bilen varsa cevap yazarsa sevinirim....

slm cnm senle ayni kaderi paylasiyorz:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
bende birsene ugrastik olmadi bu ay klomene basladim incir kurune basladim diger frumlarda sordm birsey olmz ddediler
ama detinin ikinci gunu baslicn cnm ins bir sonuc alirsin bakalim herkes icin hayirlisii:25::25::25::25:

:49::49::49::49::49::49::49:ins bizlerde kendimizi boyle gorurzz:49::49::49::49::49::49::14::14::14:

inşallah canım yaaaaaaaa bu ay hiiiiiiç stres yapmicam ovulasyon günü bile hesaplamicam artık etrafımdakiler oluruna bıraktık o ay hamile kaldık diolar bide böyle deneyelim inşallah alıcaz kucağımıza bebişleri:)))

selam arkadaslar... klomene baslıcam 2 gün sonra.. acaba bu sogan kürü ve incir kürüde yapsam daha faydalı olurmu :))
hamile arkadaslarım yardımcı olursa sevınırım..

selam arkadaslar... klomene baslıcam 2 gün sonra.. acaba bu sogan kürü ve incir kürüde yapsam daha faydalı olurmu :))
hamile arkadaslarım yardımcı olursa sevınırım..

incir yada soğan kürü ile ilgili detaylı bilgim yoktu ancak işe yaradığını buradan okuyordum o dönemde bende klomene başlamıştım dr. kontrolünde
ancak ikisini aynı anda kullanmayı hiç düşünmedim çünkü başka başka etkiler yaparak sıkıntı yaratır diye endişelendim
doktora danışmadan hiçbirşey yapmamak gerektiği düşüncesindeyim...bu benim fikrim yine de sen bilirsin tabiki:)

Kizlar bende zamanunda kurlerle birlikte klomeni kullansammi acaba diye dusunmustum sonra zararli olabilecegini duydum hamile kalindigi diurumlarda sadece klomen kullandim hic umidim yoktu ama ilk ay geldi bebisler :) insallah sizde kavusursunuz bebislerinize

kızlar ben mol gebelık yasadım normal yolla oldu acaba ben de mı klomen kulllansam boyle durumu olan varmı yada bılen mol gebelıgı yaşayıpta bu sekılde hamıle kalan yenı geldım topıgınıze

slmpnr cnm eşine söyle stres yapıp senin de canını sıkmasın çünkü o kadar etkiliyorki.çok istediğiniz bişeyi elinizle itmiş gibi oluyorsunuz.burda eşine çok büyük görev düşüyor.eğer onda sorun yoksa sana destek olması lazım..dünyanın da sonu değilya olmazsa olmaz ..benimde yok klomen falan cart curt bişeler içiyoruz işte.Ama Allahım istedikten sonra gerisi boş.üzülme canınızı sıkmayın.bizim gibi pkolu kasınların sabırlı olması lazım..

merhaba bende kolmen kullanıyorum çok mutluyum hamile kalabilmek içinmiş inşallah rabbim olur
çünki geçen ay düşüğüm oldu:( doktorum da çok iyi hemen sonuçları alır almaz paylaşıcam

Arkadashlar siz klomeni nasil kullandiniz? Benim dr. toplam 3 ay kullanacaksin, ilk ay 1 tablet adetin 5. gununden itibaren. sonra 1 ay ara olmazsa 3.ay 2 tablet yeniden 1 ay ara,yine olmazsa 5. ay 3 tablet. acaba siz nasil kullandiniz?

kızlar merhabaaa,

Benimde fsh 10.38 çıktı 3. ay oldu bu değerlerde çıkıyor biraz yumurtalıkları hareketlendirmek için dr.klomene başlayalım dedi
bende adetimin 5. günü başladım içmeye 5 gün boyunca sabah akşam içtim ve sonrasında kontrole gittiğimde yumurtalarım 2 tane 18 mm. ve 1 tane 11 mm oluşmuştu ve ertesi gün sabah 9 da çatlatma iğnesini vuruldum sonra akşam ve sabah ilişki dedi dr. merakla bekliyorum özellikle sağ tarafta yoğun ağrı var kasıklarımda. İnşallah hayırlısıyla tutar beklemek çok zor ne zaman belli olur acaba dr. 10 gün sonra tekrar çağırdı beni sanırım o zaman belli olucak?

canım doktora gitmek zorundasın doktor öncelikle rahim yapısını duvarını görebilmek için ultrason yapıcak reglinin 3. gunu kandaki hormonlarına bakıcak. Sonra reglin 21. gunu progesteron hormonuna bakıcak tum bu verilere göre seni değerlendirecek kesinlikle oyle kafana göre ilaç kullanma derim.. Doktora gitmek evet cok sıkıcı bir durum ama mecburen gidiyoruz yapacak bişeyimiz yok..
Ben de 10 aydır deniyorum klomeni sadece bu ay denedim bakalım ne olcak? galiba rahim filmi çektirmem lazım artık:(

kızlar bu ay bende klomene başladım dr 2. gün günde 2 taneyle başlattı kullandığı ilk ay bebişine kavuşan varmı aramızda:emir_bebek:

MERHABA BENDE YENİYİM BURDA BENDE 3 AYDIR UĞRAŞIYORUM AMA OLMADI SEREPHONE KULLANDIM OLMADI 1 AY ARA VERDİK BU AY DA DOKTOR KLOMEN VERDİ ONA BAŞLICAM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN aLLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN ÇOK STRESLİ BİR İŞMİŞ BU ONU ANLADIM

kızlar bu ay bende klomene başladım dr 2. gün günde 2 taneyle başlattı kullandığı ilk ay bebişine kavuşan varmı aramızda:emir_bebek:

Tebrikler canim ilk ayinda hamile kalmissin.. Belirtilerin nelerdi bana anlatirmisin :26:
Benimde ilk ayim ve adetime 3 gun var 2 gundur karin agrilarim vardi adet olcak gibi ama bugun yok,merak ediyorum adet belirtisiyle aynimi acaba ?
Benimde yumurtalarim olusmustu 3-4 tane,ovitrelle vuruldum.. INSALLAH olmustur :44:

Bende bu ay ikinci defa klomen kullanıyorum ilkini eylülde kullandım kimyasal gebelik oldu:(Şimdi yine başladı dilerim bu ay tutar duruma göre aşılama da yapabiliriz dedi doktor günde 2 tane 5 gün kullanıcam inş birbirimize güzel haberler veririz tez zamanda:)

Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Tabii ki Allahın işine karışılmaz ama;benim 15 aylık bir kızım var ve 19 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33.3. bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim Allahtan bir mani olmazsa.Erkek düşkünü olduğumdan değil de çeşitlilik bakımından 1 de erkek çocuğum olsa fena olmaz diye istiyorum açıkçası.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba?Fikirlerinizi merakla bekliyorum.

Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Tabii ki Allahın işine karışılmaz ama;benim 15 aylık bir kızım var ve 19 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33.3. bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim Allahtan bir mani olmazsa.Erkek düşkünü olduğumdan değil de çeşitlilik bakımından 1 de erkek çocuğum olsa fena olmaz diye istiyorum açıkçası.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba?Fikirlerinizi merakla bekliyorum.

Klomende birden fazla yumurta olustugu icin olabilir fakat doktora danisip deneyin derim ben yan etkide yapabilir..
Allah gonlunuze gore versin..

Back
X