Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Tabii ki Allahın işine karışılmaz ama;benim 15 aylık bir kızım var ve 19 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33.3. bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim Allahtan bir mani olmazsa.Erkek düşkünü olduğumdan değil de çeşitlilik bakımından 1 de erkek çocuğum olsa fena olmaz diye istiyorum açıkçası.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba?Fikirlerinizi merakla bekliyorum.

bu tür haplarla çoğul gebelik mümkün olabilyo arkadaşımda klomen kullanıp ikiz bebek sahibi oldu ama yinede doktora danışman daha iyi olur :)) darısı bizim başımıza bende istiyorum ikiz bebek Allah isteyen herkese nasip etsin

bu tür haplarla çoğul gebelik mümkün olabilyo arkadaşımda klomen kullanıp ikiz bebek sahibi oldu ama yinede doktora danışman daha iyi olur :)) darısı bizim başımıza bende istiyorum ikiz bebek Allah isteyen herkese nasip etsin

Amin arkadaşım inşallah.Allahım herkesin gönlüne göre versin.Kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin.Teşekkür ediyorum öncelikle cevaplarınız için.Arkadaşınızda da problem yoktu değil mi?Yani over kistlerinde yada infertilite(kısırlık) de kullanılıyor bu ilaçlar sanırım.Benim sorunum yok yani 2. bebişime 20 haftalık hamileyim.Doktora sorarsam ikiz bebek için diye sanırım bana kızar.Bunu doğurayım bakalım mayısa doğru. seneye deneyeceğim bu yöntemi.Tek korkum dış gebelik falan olmasın.

MERHABA BENDE YENİYİM BURDA BENDE 3 AYDIR UĞRAŞIYORUM AMA OLMADI SEREPHONE KULLANDIM OLMADI 1 AY ARA VERDİK BU AY DA DOKTOR KLOMEN VERDİ ONA BAŞLICAM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN aLLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN ÇOK STRESLİ BİR İŞMİŞ BU ONU ANLADIM

Canım benimde ilk bebeğime hamile kalmam 6 ayı bulmuştu.Bu illa bir sorun olduğu anlamına gelmez.Herşey sende bitiyor gene.Sen kafana çok taktığın için hamile kalamıyorsundur.Herşeyi yoluna bırak.Tabii sende ve eşinde bir sorun yoksa.Herşey gönlünce olsun.:emir_bebek:

bende klomen ilacıyla ikiz dogurdum ama 2 paket yedim 1 paket bitince eşimle küsdük mecbur 2. paketi yedim 2 kızım vardı sonra oglanlar oldu şimdi nisan 26 sında 13 yaşı doluyo ailede ilk benim ikizler var çapadaki doktor yüzde 80 ilaçtan olmuş dedi:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba.benimde bir kızım var ve bir kıza daha hamileyim.ikiz erkek bebek sahibi olmak istiyorum.Klomen kullanmayı düşünüyorum.bana yol gösterir misin?çatlatma iğnesi olmam gerekir mi?ne zaman ilişkiye girmeliyim?

Iyi de erkek olacagi ne malum ?
Ya ikiz kizlariniz olursa ?
Hayirlisini isteyin bence.. Keske benimde olsa cinsiyet farketmezdi ama olmuyor..

Iyi de erkek olacagi ne malum ?
Ya ikiz kizlariniz olursa ?
Hayirlisini isteyin bence.. Keske benimde olsa cinsiyet farketmezdi ama olmuyor..

Canım herşeyin önce hayırlısın elbette.Allahım benim içimi biliyor.hayırlısı ve sağlıklısı.bunlar en öncelikli dileği değilmidir herkesin?
bir arkadaş; ''allahtan hayırlı evlat istersen kız çocuğu verir çünkü kız evlatlar hayırlı evlatlardır.erkek istiyorsan hayırlısını ver demicen'' demişti-başka bir dilek söylemişti ama unuttum şu an.bereketli evlat ver mi ne öyle birşeydi.

Umarım sizde en kısa zamanda anne olursunuz.can-ı gönülden diliyorum.hamilelerin dileği kabul olurmuş bak :)
benim istediğim çılgınlık sadece.ikiz yok sülalemizde ama olursa süper olur.yöntemi varsa kullanarak denemek isterim.kızmayın bana lütfen.

bebek sahıbı olamayanlar ayıp olmuş bıraz :)
olmaz ayıp neden olsun ki?

herkesin gönlünde bir dileği var ve gerçekleşmesi için yollar deneniyor,buradan paylaşılıyor.
ben kimse için kötü birşey düşünmedim ve dilemedim.herkesin gönlüne göre versin.

bu tür ilaçlarla çoğul gebelikler yaşandığını bu forumda-belki başka bi konu altında-okudum ve ilaçlar nasıl kullanılıyor diye öğrenmeye çalışıyorum.çocuğu olup ta ikiz bebek isteyen tek ben değilim forumda bir sürü kişi var.neden bana kızdınız anlamadım :(

erkek bebek sahibi olmak isteyenler bile farazi olsa da yöntemler yazmış.bu da hiç bebeği olmayanlara hakaret olarak algılanmamalı bence.içinden sana yarayanı alman için sunulmuş bilgi bankası burası.

gene de kırdıysam özür dilerim.

selam arkadaslar... klomene baslıcam 2 gün sonra.. acaba bu sogan kürü ve incir kürüde yapsam daha faydalı olurmu :))
hamile arkadaslarım yardımcı olursa sevınırım..

Ben 2ay sogan kürü denedim hiç bi işe yaramıyor dotorada sorsum oda aynen ölededi bizde ki yumurtalar tembell en guclu ilaçlar bile zor buyutup catlatıyorken sogan suyu fasa fisoo bende bu ay 3.kez klomene başlıyorum hakkımızda hayrlısı inşllhh bu ayda olmazsa tüplere bakacaz dedi doktr allahım ne zarmuş anne olabilmekkkk

Ben 2ay sogan kürü denedim hiç bi işe yaramıyor dotorada sorsum oda aynen ölededi bizde ki yumurtalar tembell en guclu ilaçlar bile zor buyutup catlatıyorken sogan suyu fasa fisoo bende bu ay 3.kez klomene başlıyorum hakkımızda hayrlısı inşllhh bu ayda olmazsa tüplere bakacaz dedi doktr allahım ne zarmuş anne olabilmekkkk

Canım haklısın bende 8 aydır ugraşıyorum ilk defa geçen ay ilaç içtim evlendiğimda 1,5 sene dogum kontrol hapı içmiştim ondan mı sorun oluyor anlayamamıyorum sen kısa zamanda iyi haberler verirsin umarım

slmm kızlarrrr yeni üyenizim lüffen bana yardımcı olunnn
bende 1 ay önce klomen kullanmaya başladım adetimin 5. günü sabah akşam olmak üzere 50mglık klomen kullanmaya başladım
fakat doktorum bana su gün gel bakalım bugün gel takip edelim şeklinde hiç birşey söylemedi sadece ilaç bittiğinde 10.gün gittim
sağ tarafında 2 yumurtalık olmuş şu günler ilişkiye gir ve adet olursanda olmazsan da gel dedi sadece bukadar ne bir takip
ne çatlatma iğnesi hiç birşey vermedi neyse aradan 10 gün geçti geçmediki bende bir kasık ağrısı gögüs ağrısı sıcakması başladıki
sancıdan kıvrandım dktora gittim hemen ultrasyonla baktı kii birsürü kistt ilaç tamamen yan etki yapmışş
gebelikten olabilir bu kistler dedi hemen kan tahliline yolladı sonuca bakarak şüpheli durum adetini bekleyelim gebelik olabilir dedi
aradan 2 gün geçti geçmedikii tekrar ağrılar ben tekrar gittim gene kan istedi bu kez değerlerim düşmüşşş
gebelik kesinlikle yok dedi.doktora çok kızdım başka doktora gittim kesinlikle yanlış tedavi uygulamış dedi
ve bugün adetimin üzerinden 5 gün geçti hala adet olamadım ve benim adetim hiç bir şekilde gecikmezdii mahvetti doktor beni çok kötü durumdayım
diğer doktr bekleyelim deyip duruyor anlam veremiyorum neyi bekliyoruz acabaaa neyin nesi bu olanlar baya uzun yazdım şimdiden affola kusura bakmayın ama
içim acıyooo çok beter durumdayımmmmmm

bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ve şuan 8 haftalık üçüz annesiyim :) ilk denememizde işe yaradı inşallah seninde olumlu sonuçlanır cnm dua et. bnm bebişlerim ilk kontrolümde ikizdi ikincide üçüz olduğunu söyledi ikisi tek yumurta biri ayrı. pazartesi tekrar gidicem bakalım :)

slmm kızlarrrr yeni üyenizim lüffen bana yardımcı olunnn
bende 1 ay önce klomen kullanmaya başladım adetimin 5. günü sabah akşam olmak üzere 50mglık klomen kullanmaya başladım
fakat doktorum bana su gün gel bakalım bugün gel takip edelim şeklinde hiç birşey söylemedi sadece ilaç bittiğinde 10.gün gittim
sağ tarafında 2 yumurtalık olmuş şu günler ilişkiye gir ve adet olursanda olmazsan da gel dedi sadece bukadar ne bir takip
ne çatlatma iğnesi hiç birşey vermedi neyse aradan 10 gün geçti geçmediki bende bir kasık ağrısı gögüs ağrısı sıcakması başladıki
sancıdan kıvrandım dktora gittim hemen ultrasyonla baktı kii birsürü kistt ilaç tamamen yan etki yapmışş
gebelikten olabilir bu kistler dedi hemen kan tahliline yolladı sonuca bakarak şüpheli durum adetini bekleyelim gebelik olabilir dedi
aradan 2 gün geçti geçmedikii tekrar ağrılar ben tekrar gittim gene kan istedi bu kez değerlerim düşmüşşş
gebelik kesinlikle yok dedi.doktora çok kızdım başka doktora gittim kesinlikle yanlış tedavi uygulamış dedi
ve bugün adetimin üzerinden 5 gün geçti hala adet olamadım ve benim adetim hiç bir şekilde gecikmezdii mahvetti doktor beni çok kötü durumdayım
diğer doktr bekleyelim deyip duruyor anlam veremiyorum neyi bekliyoruz acabaaa neyin nesi bu olanlar baya uzun yazdım şimdiden affola kusura bakmayın ama
içim acıyooo çok beter durumdayımmmmmm

cnm bence stres yapma bende aynısını yaşadım ilk hap tedavimde iki kistim oluştu ve aynı şekilde bende doktoruma kızdım bana bile bile verdi die ama kistler kendiliğinde geçebilio ve gebeliğe çok bir etkisi olmuyo. ben kistlerim varken tekrar yumurta ilacı kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ikinci ay ve şuan 8 haftalık üçüz annesiyim. sen canını sıkma streste yumurta kalitesini düşürüo bunu untma. seni anlıorum zor dönemler ama düzelir inşallah sadece DUA ET ok :)

canım bende klomenle hamile kaldım ilk ayımda hemde üçüz şuanda 6 aylık üç oğlum var ama benim doktorum klomenle imkansız dedi ailemde çoğul gebelik olduğu için üçüz olduğunu söyledi yinede bilemiyorum

klomenle imkansız diğil cnm bu kadar insan rastlantı olamaz bende klomenle üçüz annesiyim ve bnm ailemde yok :) doktorum söylemişti bana zaten iki yumurtan var ikiside tutacak ikiz olacak die dediği gibide oldu hatta üçüz oldu :)

bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ve şuan 8 haftalık üçüz annesiyim :) ilk denememizde işe yaradı inşallah seninde olumlu sonuçlanır cnm dua et. bnm bebişlerim ilk kontrolümde ikizdi ikincide üçüz olduğunu söyledi ikisi tek yumurta biri ayrı. pazartesi tekrar gidicem bakalım :)

Merhaba, ben de ilk kez bu ay klomen kullandım ve 19 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum. Doktor o akşam ve sonra gün aşırı ilişki dedi. Bizim 19 ve 21'inde oldu. Hamile olma ihtimalim var mı? Bir de sizin hamilelik belirtilerinizi öğrenebilir miyim?İnşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Ben de ikizlerimin olmasını çok isterim. Allah herkesin gönlüne göre versin.AMİN!!!

cnm bence stres yapma bende aynısını yaşadım ilk hap tedavimde iki kistim oluştu ve aynı şekilde bende doktoruma kızdım bana bile bile verdi die ama kistler kendiliğinde geçebilio ve gebeliğe çok bir etkisi olmuyo. ben kistlerim varken tekrar yumurta ilacı kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ikinci ay ve şuan 8 haftalık üçüz annesiyim. sen canını sıkma streste yumurta kalitesini düşürüo bunu untma. seni anlıorum zor dönemler ama düzelir inşallah sadece DUA ET ok :)

tşk ederim canım içimi rahatlattın gerçekten doktorumda demişti bu kistlerle hamile kalabilirsin die ama genede doğum kontrol hapı verdi kullan çabucak gitsin die bende kullanmak istemedim soğan kürü yapıyorum onun yerine ama bana doktor klomeni senden kesmem lazım dedi vucudun çok tepki gösterdi dedi vermedi ilaç
ALLAH sapa sağlam hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmm ne güzel sende yaramış işe bende klomen kullandığımda ikiz gelir diye sevinmiştim nasibimde yokmuş klomenin güzel tarafı bu işte ikiz üçüzz tabii benim açımda güzel yanııı :)) dua etmemmi tatlım ya ağzımdan düşmüoo herşey ALLAHTAN o istedikten ol dedikten sonra gerisi boşş

slm kızlar bende bir sorun yoktu ama çok istiyordum hamilileği ilk ay klomen verdi ve çok heycanlanmıştm tutacak gibi ama olmadı bir daha da gitmedim kendiliğinden olsun diyerdi takibe baktım olmadı 8 ay oldu yine gittim klomen verdi takibe gittim bir sürü yumurtam olduğunu söyledi hemen yatktan kalkmamamı falan...o ay tuttu valla şaka gibiydi ...daha doktora gitmedim belkide ikizdir hayırlısı ilk ay klomenle olmassa diğer ay tekrar deneyin derim bennn:16::16:

arkadaslarım merhaba . ben yeni üyeyim ve uzun zamandır takıpçinizim . bende cocuk ıstedıgımız ıcın doktora gıttım ve pco oldugumu yumurta tembelliği oldugumu ogrendım. ogun cok uzuldum doktorum klomen verdı ve 5 gunun ardındanda ovitrelle gobekten vuruldum . sureklı sıteyı takıp edıp bılgı edınmeye calıstım ve dun ıgneden sonrakı 11 gunumdu kasık agrısıyla doktoruma gıttıgımde hcg testı ıle ılk ayda hamile kaldgmı ogrendım ınanamadım yarında artıs ıcın tekrar gıdıcem. sıze soylemek ıstedıgım bılıorum cok asına gelecek ama yuce rabbım ol dedımı oluverıyor. cok dua ettım allahım sesımı duydu lutfen umutsuz olmayın allaha sıgının allahım kımseyı boyle bı yoklukla sınamasın ınsallah . uzulmeyın

Back
X