Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım benim 1 tane yumurtam yeterli büyüklüğe ulaştı ve çatladı.Kendiliğinden çatlayacağı için çatlatma iğnesi olmadım.bushra hanım bende bu ay klomen kullandım ve yumurtalarım yeteri kadar büyümediği için çatlatma iğnesi olmadım ona rağmenmi hamile kaldınız bende kalmış olabilrmiyim
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi benim basimaYok canım benim 1 tane yumurtam yeterli büyüklüğe ulaştı ve çatladı.Kendiliğinden çatlayacağı için çatlatma iğnesi olmadım.
Maalesef nasip olmadı canım düşük yaptımallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi benim basima
Uzulme canim ins tekrar gebe kalirsin en azindan sorunun yokmus neguzel..ben tuplerimin tikali oldugunu dusunuyorum ona baktircamMaalesef nasip olmadı canım düşük yaptımRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah.
Canim doktor igne dediyse bi bildigi vardir ben klomen kullanip igne olamayanlardanim.sikayet etme bnimde 14mm olduydu bidhaki ay ilaca devam ederiz dedi doktorkızlar yumurtam 17mm olmuş doktor çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrası ilişki dedi. yumurta küçük değil mi? 17mm ile gebe kalanınız var mı? çok üzülüyorum günlük sabah akşam klomen ve sonuca bak![]()
Canim doktor igne dediyse bi bildigi vardir ben klomen kullanip igne olamayanlardanim.sikayet etme bnimde 14mm olduydu bidhaki ay ilaca devam ederiz dedi doktorins senin igne tutar cnm hyrlisi
Bence arastirdikca kafan daha cok karisir hyrlisi ins tutar amin cnm cumlemizeteşekkürler gulkokulum . rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eder inşallah. ben sadece araştırıyorum ama 17 mm ile hamile kalan bulamadığım için biraz endişelendim![]()
Bence arastirdikca kafan daha cok karisir hyrlisi ins tutar amin cnm cumlemize
Amin canım inşaAllah bakalım önümüzdeki adette tekrar kullanacağım klomen.Hayırlısı...Sende rahim filmini ihmal etme canım en kısa sürede çektir.Uzulme canim ins tekrar gebe kalirsin en azindan sorunun yokmus neguzel..ben tuplerimin tikali oldugunu dusunuyorum ona baktircammevlam isteyen her kadina o guzel duyguyu yasatir insaallah
kızlar yumurtam 17mm olmuş doktor çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrası ilişki dedi. yumurta küçük değil mi? 17mm ile gebe kalanınız var mı? çok üzülüyorum günlük sabah akşam klomen ve sonuca bak![]()
Amin canım inşaAllah bakalım önümüzdeki adette tekrar kullanacağım klomen.Hayırlısı...Sende rahim filmini ihmal etme canım en kısa sürede çektir.
Canım 18-19 mmde çatlar yumurta.Senin 17 mmde iğne vermiş ama yumurtan gelişmeye devam ediyor.Sen iğneyi yaptırana kadar yumurtan muhtemelen 18-19 mm olacaktır.Bu nedenle doktorun iğneyi vermiştir.
Bu ay ilk kez klomen kullandım,çatlatma iğnesi vermedi ve ilk ayımda hamile kaldım çok şükür :)
Ne kadar güzel gözünaydın çok sevindim :) Özel olarak yaptığın bişey oldumu yada bizlere tavsiyelerin neler ?
Allahım bizlere de nasip etsin.. aminnn
merhabalar ben ıkı oğlumada klomenle hamıle kaldım ozel yaptıgım bıse yoktu yumurtanın catlamasını takıp ettım akıntıdan 1 saat sonra beraber oldum yarım saat yattım baskada bıse yapmadım
merhabalar ben ıkı oğlumada klomenle hamıle kaldım ozel yaptıgım bıse yoktu yumurtanın catlamasını takıp ettım akıntıdan 1 saat sonra beraber oldum yarım saat yattım baskada bıse yapmadım
Sağol canım maalesef düşükle sonuçlandı.Önümüzdeki adette tekrar klomen kullanacağım inşaAllah.Özel olarak bir şey yapmadım canım sadece ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup 20 dk kadar yattım sonra abdest alıp dua ettimNe kadar güzel gözünaydın çok sevindim :) Özel olarak yaptığın bişey oldumu yada bizlere tavsiyelerin neler ?
Allahım bizlere de nasip etsin.. aminnn
Sağol canım maalesef düşükle sonuçlandı.Önümüzdeki adette tekrar klomen kullanacağım inşaAllah.Özel olarak bir şey yapmadım canım sadece ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup 20 dk kadar yattım sonra abdest alıp dua ettim![]()
iki oğum derken, ikiz mi?