Cnm test yaptinmi merak ettimAcil artık beni tanıdı yapmazlar her ay sürekli yaptırdım çümkü ama cuma günü gitcem tabiki adet olmazsam haber veririm canım hakkımızda hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm test yaptinmi merak ettimAcil artık beni tanıdı yapmazlar her ay sürekli yaptırdım çümkü ama cuma günü gitcem tabiki adet olmazsam haber veririm canım hakkımızda hayırlısı
Canım bugün adet oldumCnm test yaptinmi merak ettim
Merhaba bende merakligillerdenim bi baya kürtaj oldum ekimde ama yumurtlamadigimi söyleyip klomen verdi doktorum bgun ikinci günü klomenin bitince ilaç ne zaman gittiniz doktora ve canım sen çat iğnesi olmusmuydunCanım bugün adet oldum![]()
Cnm bende aralikta catlatma ignesi oldum.klomen bitince 2gunde bir doktor yumurtalarni kontrol edecek nevkadar buyudu diye 18.20 mm oluncada igne tedavisine basliyosun.ama adetin gecikene kadar cok heveslenme ben cok umutlandm ama adet oldum igne ise yaramadi.belki sende yarar ama uzulme diye bastan uyariyim dedim rabbimm istegimizi biliyo hyrlisi olsunMerhaba bende merakligillerdenim bi baya kürtaj oldum ekimde ama yumurtlamadigimi söyleyip klomen verdi doktorum bgun ikinci günü klomenin bitince ilaç ne zaman gittiniz doktora ve canım sen çat iğnesi olmusmuydun![]()
Çatlama iğnesi olmadım canım bu ay doktorada gitmeden kendim kullandım klomeni canımMerhaba bende merakligillerdenim bi baya kürtaj oldum ekimde ama yumurtlamadigimi söyleyip klomen verdi doktorum bgun ikinci günü klomenin bitince ilaç ne zaman gittiniz doktora ve canım sen çat iğnesi olmusmuydun![]()
Canım ne zamandır görüşemedik nasılsınCnm bende aralikta catlatma ignesi oldum.klomen bitince 2gunde bir doktor yumurtalarni kontrol edecek nevkadar buyudu diye 18.20 mm oluncada igne tedavisine basliyosun.ama adetin gecikene kadar cok heveslenme ben cok umutlandm ama adet oldum igne ise yaramadi.belki sende yarar ama uzulme diye bastan uyariyim dedim rabbimm istegimizi biliyo hyrlisi olsun
Iyiyim allahq şükür sen nasılsın adetine kac gun kaldi.ben 4unu bkliyorum ins adet olmamCanım ne zamandır görüşemedik nasılsın
Canım bat 2 şubat inşallah adet olmayızIyiyim allahq şükür sen nasılsın adetine kac gun kaldi.ben 4unu bkliyorum ins adet olmam![]()
Ins cnm ya o melek bizede ugrarCanım bat 2 şubat inşallah adet olmayız
Çok Saol canım cevabın için bana doktorum reglden önce ilacı yazdı bide progestan yazdı iğneden hiç bahsetmedi acaba gidince söylermiş yoksa iğne vermeyebilir miCnm bende aralikta catlatma ignesi oldum.klomen bitince 2gunde bir doktor yumurtalarni kontrol edecek nevkadar buyudu diye 18.20 mm oluncada igne tedavisine basliyosun.ama adetin gecikene kadar cok heveslenme ben cok umutlandm ama adet oldum igne ise yaramadi.belki sende yarar ama uzulme diye bastan uyariyim dedim rabbimm istegimizi biliyo hyrlisi olsun
İğne silik cikartiyomus ya ondan sordum canım acaba iğne mi oldu da testte çıktı diye geçen bütün sayfaları okudum daÇatlama iğnesi olmadım canım bu ay doktorada gitmeden kendim kullandım klomeni canım
Progestan yazdina gore pko var dimi..kadinlar kulubu nden ogrendigim kadariyla pko olanlara o ilaci veriyolar.ama suan telden girdim yoksa ayrintili bakardim o ilac ne içinmis diye..sen hapin bitince git bnce doktoraÇok Saol canım cevabın için bana doktorum reglden önce ilacı yazdı bide progestan yazdı iğneden hiç bahsetmedi acaba gidince söylermiş yoksa iğne vermeyebilir mi
Cnm adetinin 5inci gunu icmeye basla sabah aksam iciceksin zarari olmaz ama yumurtalar cabuk gelistigi icin ilac bitince doktora git yumurtalarin buyudumu diye baksin ama en basta doktorun sana onay vermesi lazim cunku bu ilac herkese verilmiyo bnce önce bir doktorla konus sonra kullanarkadaşlar doktor tavsiyesi olmadan kullanabilir miyim klomeni. bna bi zararı olur mu
doktora gitmesem. çünkü hiç iyi doktor yok burda. bi deneyim eczane vermezse artık giderimCnm adetinin 5inci gunu icmeye basla sabah aksam iciceksin zarari olmaz ama yumurtalar cabuk gelistigi icin ilac bitince doktora git yumurtalarin buyudumu diye baksin ama en basta doktorun sana onay vermesi lazim cunku bu ilac herkese verilmiyo bnce önce bir doktorla konus sonra kullan
Cnm bnde dogudayim burdada hic iyi doktorlar yok ama kendi tedavimizi kendimiz yaptircaz..sen kac yillik evlisin kac aydir korunmuyosunn diye sorar ve sana bazi testler uygular kadinlik hormonun sut hormonuna filan bakarlar cnm bence sen o sehirde beterin en iyisi vardir arastir ve doktora soyle boyle byle cocuk istiyorum bana bi tedavi uygulayin dersin sende birsey cikmazsa esine bakarlar sperm tahlili isterler hakkinda hyrlisi cnm bnce önce doktora danis. Cnku kafana gore yazdirip icersen belki yan etkiisi olur bir ayin bosa gider bnce riske atmadoktora gitmesem. çünkü hiç iyi doktor yok burda. bi deneyim eczane vermezse artık giderim
hiç iyi yok canım bu il de 3 tane vae erkek ama hiç iyi değilmiş 3ü de. bn 1 sene 2 aylık evliyim 5 ay korundum sonra bıraktım. eşimde varikosel vardı otedavisini oluyo ilaçla ama bnm de yumurtlayamama sorunum var. onu halletmem lazım. eşimin durumu iyi şuanda. bn 21. gün testi yaptırdım. progesteronum çok düşük çıktı. doktor bna ilaç falan vermedi bişey demedi. bekliyorum bn de öyle. klomeni duydum. gitmek istemiyorum doktora da. klomeni kendim alıp kullansam nasıl olur acaba. ne zaman kullanacamı da bilmiyorum amaCnm bnde dogudayim burdada hic iyi doktorlar yok ama kendi tedavimizi kendimiz yaptircaz..sen kac yillik evlisin kac aydir korunmuyosunn diye sorar ve sana bazi testler uygular kadinlik hormonun sut hormonuna filan bakarlar cnm bence sen o sehirde beterin en iyisi vardir arastir ve doktora soyle boyle byle cocuk istiyorum bana bi tedavi uygulayin dersin sende birsey cikmazsa esine bakarlar sperm tahlili isterler hakkinda hyrlisi cnm bnce önce doktora danis. Cnku kafana gore yazdirip icersen belki yan etkiisi olur bir ayin bosa gider bnce riske atma
hiç iyi yok canım bu il de 3 tane vae erkek ama hiç iyi değilmiş 3ü de. bn 1 sene 2 aylık evliyim 5 ay korundum sonra bıraktım. eşimde varikosel vardı otedavisini oluyo ilaçla ama bnm de yumurtlayamama sorunum var. onu halletmem lazım. eşimin durumu iyi şuanda. bn 21. gün testi yaptırdım. progesteronum çok düşük çıktı. doktor bna ilaç falan vermedi bişey demedi. bekliyorum bn de öyle. klomeni duydum. gitmek istemiyorum doktora da. klomeni kendim alıp kullansam nasıl olur acaba. ne zaman kullanacamı da bilmiyorum ama![]()
inşallah ya. vallahi sıkıntı var. Allahm dermanını da verir inşallah. eşimde varikosel o da ilaç kullanıyo işte bakalımCnm ben 2 kez kullandim adetinin 5inci gunu icmeye basla 5gunluk bi tedavi o..ilaç bitince doktora git ve gittigin doktora baska bi doktorun adini ver bana gecen hafta klomen yazdi diye yani o hastanede olan baska bi dktor yazdi de..silenib yumurta takibinde olusup olusmadigini kontrol etcekler 20mm oluncada catlatma ignesi verirler hyrlisi cnm stres yapma
canım aile de ikiz gebelik varmıydı klomen çogul gebelik yapıyormu gerçekten ben de doktorum verdi ama daha kullanmadım araştırıyomBende igne yaptırmadım sadece klomen kullandim