Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en klomeni iki ay kullandım çok yumurta oldu ama döllenmedi nedense o yuzden ilacı bıraktım cok agrım oluyodu ovulasyonda ilişki bile agrıdan ölüyodum işkence gibiydi o yuzden ben bir kaç ay kimyasallardan vucudumu arıtayım dedim ama kimisi klomenle hemen gebe kalıyo bana yaramadı nasipHmm o zaman benimde şansım var demekki bizde 36 saat sonra ilk ilişki oldu:) ama bana dediğin gibi sadece klomen ve çat iğnesi yapıldı regl olmazsan gel dedi merakla bekliyoruz![]()
İnşallah tutar canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bol bol dua edelim bakalım rabbim ne zaman nasip edecekHmm o zaman benimde şansım var demekki bizde 36 saat sonra ilk ilişki oldu:) ama bana dediğin gibi sadece klomen ve çat iğnesi yapıldı regl olmazsan gel dedi merakla bekliyoruz![]()
anım bebişin hayırlı olsun 3. Hafta dikkatimi çekti adet gününü zaten dört hafta olarak kabul ediyo dr lar acaba daha öncemi ögrendinAy hayır canım karıştı :)) aşılamadan 36 saat önce çağlatma iğnesi yaptık ben şey sandım sizleri de bazılarına sadece çatlatma iğnesi yapıp aşılama yapmıyorlar sadece ilişki diyorlar ya öyle sandım :) yumurtaları buyuttuk sonra çatlama iğnesi 36 saat sonrada aşılama oldu :)
Amiiin amiiin canım inşallah kimsenin kucağını boş kalmasın isteyenlerin tabi burda konular açarız inşallah bizde hamileyiz diye bidahaİnşallah tutar canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bol bol dua edelim bakalım rabbim ne zaman nasip edecek
ğne olmadı kendisî çatladı canım eşinde su niyetîne îçsin internetteki yazılanları okut içer valla ben öyle yâptım yada içine bal veya pekmez koy ben bile içiyorum tadı soğan kadar berbat değilAy haydi hayırlısı inşallah ben ilaçları alıyorum diye bisi yapmadım ama eşime keciboynuzunu denedim icmedi seninki iyi iciyo arkadaşım yaaevet maalesef her regl olduğumda üzülüyorum küsüyorum kendi kendime ama ol demesini bekliyoruz Rabbimin
sen de iğne falan oldun mu hiç peki
Hmm o zaman benimde şansım var demekki bizde 36 saat sonra ilk ilişki oldu:) ama bana dediğin gibi sadece klomen ve çat iğnesi yapıldı regl olmazsan gel dedi merakla bekliyoruz![]()
Mrb oncelikle gebelgnz hayrli olsun dyeym bnimde sizn gbi olmustu ama tek fark ben pcosluyum adt tarihm belli dgldi test aldm 2 cizgi silikti ertsi gün kanda bktrdm 200lerde ckmsti kanda bktrablrsnz silik olmsi hamilelgnzi göstryr sadece henz idrara hormnlar tam gecmdgi icn cizgi silik☺
C
anım bebişin hayırlı olsun 3. Hafta dikkatimi çekti adet gününü zaten dört hafta olarak kabul ediyo dr lar acaba daha öncemi ögrendin
Aşılama gününü baz alırsan doğru ama genelde dr lar adet günü dört hafta mesela batı üç gün geçti diyelim dört hafta üç günlük diye hesaplanır o yüzden kırk hafta deniyor doktorun batı baz alır yani senin bat ne zamansa o gün dört haftalıktır yani bir aylıktır canımB
Ben de konuda cevap arıyordum canım :) şey şimdi aşılama 19 Ocak ta olunca ben 19 Ocaktan hesap ettim 3 hafta oluyor yanlış mı hesaplıyorum ki çünkü aşılama o gün oldu ya o gün hamile kalmış oluyorum diye duşundum norma sat : 29 Aralık benim :) Sence nasıl hesaplamalıyım ?
Ay inşallah hamile olursun canım herkes hamile olsun her yer bebiş olsun istiyorum :)) Ben de yarın ilk defa ultrasonda görücem doktor gorebiliriz dedi inşallah bakalım :) Umarım bebişin seninle olur en kısa zamanda :)
İnşallah canım benim yaa hepimiz meleklerimize kavusalim bi an önce sağlıkla bgun ultrason günün madem haberlerini bekliyorum tatlım
Ay hadi maaşallah çok sevindim yaa dua et bize de benimde bidahaki gebeligimde kan pihtilasmasindan dolayı iğne olcam ikiz istiyorsan hayirlisiysa ınş ikiz olsun bende duydum sonradan çıkanları 8. Haftada falanCanım dün karından baktık ve görebildik doktor 3 haftalık dedi keseyi de bebeğide gördük çok şükür :) Doktor bir şeye çok şaşırdı. "Ben ikiz bekliyordum değerlerin çok yüksek" dedi ama şimdilik tek kese ve kesenin içinde tek bebek gördük. Karından baktı tek ama ben şüpheleniyorum bir de alttan bakalım dedi baktı yine tek gördük çok şaşırdı "hayret tekmiş" dedi :)) Genetik tahlillerimde homozigot teşhisi konmuştu o yüzden mecburen kan sulandırıcı iğne verdi onun dışında sağlıklı dedi. İki hafta sonra gel kalp atışını dinleriz dedi. Aslında hala şüpheli sonradan görünen ikizler de olabiliyormuş kısmet artık :)
Ay hadi maaşallah çok sevindim yaa dua et bize de benimde bidahaki gebeligimde kan pihtilasmasindan dolayı iğne olcam ikiz istiyorsan hayirlisiysa ınş ikiz olsun bende duydum sonradan çıkanları 8. Haftada falan
İnş. canım ikiz ya da tek fark etmez içimden hep ikiz diye geçmişti kader artık :) inan ki içimden gelerek çok dua ediyorum Rabbim sana da herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah amin.
Amin inşallah canım benim beslenmene dikkat artık bal muz ceviz günde bigane diyolar mutlaka diye an ben onceki hamileligimde baya tiksinmistim bakalım benmde 6. Günü bgun iğnenin ama bgunde uzayan akıntı geldi acaba diğer yumurtalar catlamadi da şimdi mi catliyo kimse artık bakmiyo buraya galiba sorum birine![]()