Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum gerek duymamisti ama o benim bunyemi biliyodu.her zaman gittigim doktordu.bundan onceki 2 hamileligim de kendiligden olusmustu o yuzden yapmadi herhaldeSagol cnm benim içimi rahatlattın yarin kontrole gidicem bakalim yumurtam çatlama boyutuna gelmişse igne yaptırmayı düşünüyorum cok acirmi göbekten sansim daha mi fazla olur iğneyle
Hic acimıyor rahat olun..igne olun..yoksa catlamazsa kist yaparSagol cnm benim içimi rahatlattın yarin kontrole gidicem bakalim yumurtam çatlama boyutuna gelmişse igne yaptırmayı düşünüyorum cok acirmi göbekten sansim daha mi fazla olur iğneyle
canım çok geçmiş olsun RABBİM nasip etsin. canım bendede pko var ben de çok çaba harcadım bir bebeğim olsun diye ALLAHA şükürler olsunki 5 yıldan sonra üçüzlerim oldu ama maddi manevi insan yoruluyor. RABBİM isteyen herkese versin.Aslinda banada gerek yok dedi gecen ay klomrn kullanmistim ama takibe gitmemiştim bu 2.ayim gecen ay yumurtlama olmus dedi kist felan olmamis dedi ama sana birakiyorum istersen birde böyle deneyelim dedi bende muallatta kaldim pkolu oldugumu yeni öğrendim 4 yillik evliyim 14 aydir hic gebe kalamadim rabbim daha fazla bekletmez inşallah
amin cnm ins bende 6 senesir bekliuorm rabbim yuzumuze guler insAslinda banada gerek yok dedi gecen ay klomrn kullanmistim ama takibe gitmemiştim bu 2.ayim gecen ay yumurtlama olmus dedi kist felan olmamis dedi ama sana birakiyorum istersen birde böyle deneyelim dedi bende muallatta kaldim pkolu oldugumu yeni öğrendim 4 yillik evliyim 14 aydir hic gebe kalamadim rabbim daha fazla bekletmez inşallah
benim problemimde ayni senle senede 3 kere en fazla hasta oluyorm ama ben esimle evlendikten snra cok badireler atlattim ondan tedavi gormedik acikcasi simdi hersey yolunda cok sukur 3 aysir aldoctone glifor ve diane 35 kullaniyorm 10 gun snra klomene baslatcagini soyledi doktorumYgmrbzkrt senin problemin nedir 6 sene cok uzun bir zaman eabbim daga fazla bekletmesin bende pko varmis yumurtlama sorunu yani klomende 2.ayim bugun ddoktora gittim 1 yunurtam var 19 mm olmus çatlatma ignesi oldum 1 hafta yogun çalışmam lazim rabbim yardim etsin butun isteyenlere
ben onu cekindim temiz cikti tek tavsiyem ac git cunku tuvalet ihtiyacin beliriyo o siviyi gonderdiklerinde ins gerek kalmadan o mujdeli haberi alirsin insallahhhhBen pkoluyum ama adetlerim duzenlidir yani 19-23 gun arasi oluyorum fakat ilk defa gecen ay klomen kullanmaya başlamıştım adetimi 9 gun geciktirdi bakalim bu ayy ne olacak bugun ilk defa çatlatma ignesi oldum bu ayda olmazsa rahim filmi istiyo doktorum inş gerek kalmaz cok korkuyorum![]()
Üçüzlermi oyy oy maşallah. .darisi isteyenlerin başına. .nasil oldu? Nadil bir tedavi uygulayarak üç tane oldu?canım çok geçmiş olsun RABBİM nasip etsin. canım bendede pko var ben de çok çaba harcadım bir bebeğim olsun diye ALLAHA şükürler olsunki 5 yıldan sonra üçüzlerim oldu ama maddi manevi insan yoruluyor. RABBİM isteyen herkese versin.
amim insalahhhBende yeni baslicam Allahin izniyle.22yasindayim 1.bcuk yillk evliym pcoluyum butun tahlillerimi yaptrdim regl 3gnu doktora gidicem muhtemelen klomen Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun Insallah
amin canım RABBİM isteyen herkese nasip etsin. çok zor bir süreç ALLAH yardımcınız olsun benim polikistik over hastalığım vardı 5 yıllık tedaviden sonra yeni RABBİM verdi canım ben iğne tedavisi oldum. aşılama yada tüp bebek değil yumurtalarım fazla büyüdüğü için üçüz oldu.Üçüzlermi oyy oy maşallah. .darisi isteyenlerin başına. .nasil oldu? Nadil bir tedavi uygulayarak üç tane oldu?
Hangi igneler? Ignelerden sonra ilişki yoluyla mi yani. ? süperamin canım RABBİM isteyen herkese nasip etsin. çok zor bir süreç ALLAH yardımcınız olsun benim polikistik over hastalığım vardı 5 yıllık tedaviden sonra yeni RABBİM verdi canım ben iğne tedavisi oldum. aşılama yada tüp bebek değil yumurtalarım fazla büyüdüğü için üçüz oldu.![]()
insallahhhh gerek kalmaz cnm insallah 3 haftaya buraya muhdeyi yazsrsin tum kalbimle dua ettim hadi hayirlisiKızlar tedavide ikinci ayim klomen kullandim ve ilk defa çatlatma ignesi vurundum inş bu ay gelir bebisim eger gelmezse rahim filmi istiyor doktorum çok korkuyorum aranizda cektirenler var mi yardimci olurmusunuz