Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Herkese selmalar kızlar. Benimde 3.ayım klomen kullanıyorum. 2.de asilama yaptirdik geçen ay ama tutmadi.hiç bir sorun yok diyor 32 aydır normal ilişkiye giriyoruz.psikolojik olarak kendimi çok hasarlı hissediyorum.bakalimn bu ay ne olucak çok merak ediyorum :KK17:
Bende aynı durumdayım arkadaşım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırız inşallah

Yaa bu kistten bende çok korkuyorum 3.ayim klomen de benımde.bu aydan sonra birakicam daha fazla kimyasal kullanmak istemiyorum.hersey normal diyor dr. Biraz da kendi haline bırakalım. Tabiki inşallah bu ay isteyen herkes içinde dw ben hamile kalalim inşallah :KK16:
Bende aynı durumdayım arkadaşım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırız inşallah

merhaba arkadaşlar benimde pko rahatsızlığım var 8 aylık evliyim dr um glukofen klomen ve vitamin hapı verdi kullandım bu sabah doktora gittim 1 yumurta oluşmuş ama oda istenen boyuttta değildi. klomeni günde sabah 2 adet almıştım yeniden ilaç yazdı bu sefer sabah öğle akşam olmak üzere 5 gün ilacı kullanacağım bakalım inşallah hayırlısı olur. rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah :))

kızlar ben gecen ay klomen kullandım 2 tane cok güzel yumurtam olustu ovitrelle iğne kullandık catladı ama hamile kalamadım dr ne dediyse yaptık ama olmadı.üstelik bu ay reglim cok agır gecti resmen siyah kanamam olustu..agrılarım cok kötüydü.Bu ay tekrar klomen verdi..kullanıpta böyle oldumu olan varmı.

kızlar ben gecen ay klomen kullandım 2 tane cok güzel yumurtam olustu ovitrelle iğne kullandık catladı ama hamile kalamadım dr ne dediyse yaptık ama olmadı.üstelik bu ay reglim cok agır gecti resmen siyah kanamam olustu..agrılarım cok kötüydü.Bu ay tekrar klomen verdi..kullanıpta böyle oldumu olan varmı.
Maalesef oyle oluyor canim.benimde 3.ayim hormonları fazla uyardgi için ağrı oluyor.benimde 3 aydır 2 tane yumurtam gelişiyor ve catliyor iğneyle ama işte Rabbim vermedi mi olmuyor.umudunu yitirme inşallah bizimde olacak Allahın izniyle

Maalesef oyle oluyor canim.benimde 3.ayim hormonları fazla uyardgi için ağrı oluyor.benimde 3 aydır 2 tane yumurtam gelişiyor ve catliyor iğneyle ama işte Rabbim vermedi mi olmuyor.umudunu yitirme inşallah bizimde olacak Allahın izniyle
inşaallah canım eşimde cok istiyor bi çocuk görünce değişiyor sanki moralim cok bozuluyo ve ben okulda calışıyorum cocukların içinde bazen kötü oluyorum insaallah olur.senin dr ne diyor

nrtnmrtmmm, post: 44575717, member: 729051"]inşaallah canım eşimde cok istiyor bi çocuk görünce değişiyor sanki moralim cok bozuluyo ve ben okulda calışıyorum cocukların içinde bazen kötü oluyorum insaallah olur.senin dr ne diyor[/QUOTE]
Inşallah olur canim seni çok iyi anlıyorum.bizim doktor hiçbişey yok diyor geçen ay ben çok istedim asilama yapıldı ama tutmadı. Bu ay da yine klomen verdi kullandım iki tane yumurta oluştu catladi şimdi BEKLİYORUM iate yine inşallah hüsranla sonuçlanmaz. Benim esımde aynı senin esin gibi 2 buçuk yıl oldu her ay bekliyoruz bir umut insallaj olur inşallah. Moral çok önemli diyor dr.psikolojik olarak sartlandirmayin kendinizi oluruna bırakın diyor iate.ama sıkıntı yok bende de esımde de

nrtnmrtmmm, post: 44575717, member: 729051"]inşaallah canım eşimde cok istiyor bi çocuk görünce değişiyor sanki moralim cok bozuluyo ve ben okulda calışıyorum cocukların içinde bazen kötü oluyorum insaallah olur.senin dr ne diyor
Inşallah olur canim seni çok iyi anlıyorum.bizim doktor hiçbişey yok diyor geçen ay ben çok istedim asilama yapıldı ama tutmadı. Bu ay da yine klomen verdi kullandım iki tane yumurta oluştu catladi şimdi BEKLİYORUM iate yine inşallah hüsranla sonuçlanmaz. Benim esımde aynı senin esin gibi 2 buçuk yıl oldu her ay bekliyoruz bir umut insallaj olur inşallah. Moral çok önemli diyor dr.psikolojik olarak sartlandirmayin kendinizi oluruna bırakın diyor iate.ama sıkıntı yok bende de esımde de[/QUOTE]
Sizin doktorunuz ne diyor

nrtnmrtmmm, post: 44575717, member: 729051"]inşaallah canım eşimde cok istiyor bi çocuk görünce değişiyor sanki moralim cok bozuluyo ve ben okulda calışıyorum cocukların içinde bazen kötü oluyorum insaallah olur.senin dr ne diyor
Inşallah olur canim seni çok iyi anlıyorum.bizim doktor hiçbişey yok diyor geçen ay ben çok istedim asilama yapıldı ama tutmadı. Bu ay da yine klomen verdi kullandım iki tane yumurta oluştu catladi şimdi BEKLİYORUM iate yine inşallah hüsranla sonuçlanmaz. Benim esımde aynı senin esin gibi 2 buçuk yıl oldu her ay bekliyoruz bir umut insallaj olur inşallah. Moral çok önemli diyor dr.psikolojik olarak sartlandirmayin kendinizi oluruna bırakın diyor iate.ama sıkıntı yok bende de esımde de[/QUOTE]
anladım canım inşaallah olur ewet kendini şartlarsan hiç olmuyo ben gecen ay öle bi şartlamışımki bütün hamilelik belirtileri vardı süt hormonlarımı bile yükseltmişim odaklanmayla hamile kalırsan haber ve inşaallah hayırlı bi evladın olur

nrtnmrtmmm, post: 44576143, member: 729051"]Inşallah olur canim seni çok iyi anlıyorum.bizim doktor hiçbişey yok diyor geçen ay ben çok istedim asilama yapıldı ama tutmadı. Bu ay da yine klomen verdi kullandım iki tane yumurta oluştu catladi şimdi BEKLİYORUM iate yine inşallah hüsranla sonuçlanmaz. Benim esımde aynı senin esin gibi 2 buçuk yıl oldu her ay bekliyoruz bir umut insallaj olur inşallah. Moral çok önemli diyor dr.psikolojik olarak sartlandirmayin kendinizi oluruna bırakın diyor iate.ama sıkıntı yok bende de esımde de[/QUOTE]
anladım canım inşaallah olur ewet kendini şartlarsan hiç olmuyo ben gecen ay öle bi şartlamışımki bütün hamilelik belirtileri vardı süt hormonlarımı bile yükseltmişim odaklanmayla hamile kalırsan haber ve inşaallah hayırlı bi evladın olur[/QUOTE]
Hepimizin birer hayırlı evladı olur inşallah seninde benimde isteyen herkesin de senin dr ne diyor peki

nrtnmrtmmm, post: 44576143, member: 729051"]Inşallah olur canim seni çok iyi anlıyorum.bizim doktor hiçbişey yok diyor geçen ay ben çok istedim asilama yapıldı ama tutmadı. Bu ay da yine klomen verdi kullandım iki tane yumurta oluştu catladi şimdi BEKLİYORUM iate yine inşallah hüsranla sonuçlanmaz. Benim esımde aynı senin esin gibi 2 buçuk yıl oldu her ay bekliyoruz bir umut insallaj olur inşallah. Moral çok önemli diyor dr.psikolojik olarak sartlandirmayin kendinizi oluruna bırakın diyor iate.ama sıkıntı yok bende de esımde de
anladım canım inşaallah olur ewet kendini şartlarsan hiç olmuyo ben gecen ay öle bi şartlamışımki bütün hamilelik belirtileri vardı süt hormonlarımı bile yükseltmişim odaklanmayla hamile kalırsan haber ve inşaallah hayırlı bi evladın olur[/QUOTE]
Hepimizin birer hayırlı evladı olur inşallah seninde benimde isteyen herkesin de senin dr ne diyor peki[/QUOTE]
cok odaklandığım için kızıyo ve gecen iki tane yumurtam olduğunda beni çok güvendirdi ikiz olabilir dedi cuma günü gittim kendide cok üzüldü tedaviye dewam edecez diyo :)

[QUOTEtmmm, post: 44576881, member: 729051"]anladım canım inşaallah olur ewet kendini şartlarsan hiç olmuyo ben gecen ay öle bi şartlamışımki bütün hamilelik belirtileri vardı süt hormonlarımı bile yükseltmişim odaklanmayla hamile kalırsan haber ve inşaallah hayırlı bi evladın olur[/QUOTE]
Hepimizin birer hayırlı evladı olur inşallah seninde benimde isteyen herkesin de senin dr ne diyor peki[/QUOTE]
cok odaklandığım için kızıyo ve gecen iki tane yumurtam olduğunda beni çok güvendirdi ikiz olabilir dedi cuma günü gittim kendide cok üzüldü tedaviye dewam edecez diyo :)[/QUOTE]
Bana da aynısını diyor pes etmek yok yola devam diyor.6 ay ilaçla 6 ay hiç bişey yapılmadan sonra da tüp bebek dedi inşallah bu ay olur hiçbirine gerek kalmaz

[QUOTEtmmm, post: 44576881, member: 729051"]anladım canım inşaallah olur ewet kendini şartlarsan hiç olmuyo ben gecen ay öle bi şartlamışımki bütün hamilelik belirtileri vardı süt hormonlarımı bile yükseltmişim odaklanmayla hamile kalırsan haber ve inşaallah hayırlı bi evladın olur
cok odaklandığım için kızıyo ve gecen iki tane yumurtam olduğunda beni çok güvendirdi ikiz olabilir dedi cuma günü gittim kendide cok üzüldü tedaviye dewam edecez diyo :)[/QUOTE]
Bana da aynısını diyor pes etmek yok yola devam diyor.6 ay ilaçla 6 ay hiç bişey yapılmadan sonra da tüp bebek dedi inşallah bu ay olur hiçbirine gerek kalmaz[/QUOTE]
insaallah canım olur:)

Inşallah hepimizin olur sende haber ver tamam mı eğer hamiş olursan canim Allaha emanet olnrtnmrtmmm, post: 44579690, member: 729051"]Hepimizin birer hayırlı evladı olur inşallah seninde benimde isteyen herkesin de senin dr ne diyor peki[/QUOTE]
Bana da aynısını diyor pes etmek yok yola devam diyor.6 ay ilaçla 6 ay hiç bişey yapılmadan sonra da tüp bebek dedi inşallah bu ay olur hiçbirine gerek kalmaz[/QUOTE]
insaallah canım olur:)[/QUOTE]
Insallah

merhaba arkadaşlar
bende perşembe hsg çekildim ..dr tedaviye başlarız hsg den sonra demişti
şu an yumurtlama dönemindeyim, çarşambada yumurtlama günüm
dr da perşembe günü müsaitmiş ..büyük ihtimal klomene başlayacağım bende
sizce geç olurmu yumurtlama günüm geçince
başka dr mı gitsem diyorum geç kalmamak için fark ediyomu günü

Back
X