Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Canım E="toprak-35, post: 44579876, member: 709547"]merhaba arkadaşlar
bende perşembe hsg çekildim ..dr tedaviye başlarız hsg den sonra demişti
şu an yumurtlama dönemindeyim, çarşambada yumurtlama günüm
dr da perşembe günü müsaitmiş ..büyük ihtimal klomene başlayacağım bende
sizce geç olurmu yumurtlama günüm geçince
başka dr mı gitsem diyorum geç kalmamak için fark ediyomu günü[/QUOTE]
Canim klomen kullanabilmen için adetin 3. Veya 5.gunu başlanıyor ve 5 gün sürüyor ilaç kullanımı.10 gün yumurtlama kontrolü yapılıyor eğer gelişmişse ıgne veriliyor bu da 13 ve 17.gune denk geliyor çatlama zamanı.yani klomen kullanmak için adetin 3.gunu dr a gitmen lazım bilgine canim

merhaba arkadaşlar
bende perşembe hsg çekildim ..dr tedaviye başlarız hsg den sonra demişti
şu an yumurtlama dönemindeyim, çarşambada yumurtlama günüm
dr da perşembe günü müsaitmiş ..büyük ihtimal klomene başlayacağım bende
sizce geç olurmu yumurtlama günüm geçince
başka dr mı gitsem diyorum geç kalmamak için fark ediyomu günü
meraba canım ben yumurtlama gününde gitmedim ve klomene reglm üçüncü günü basladım hep 5 gün içtim

Inşallah hepimizin olur sende haber ver tamam mı eğer hamiş olursan canim Allaha emanet olnrtnmrtmmm, post: 44579690, member: 729051"]Hepimizin birer hayırlı evladı olur inşallah seninde benimde isteyen herkesin de senin dr ne diyor peki
cok odaklandığım için kızıyo ve gecen iki tane yumurtam olduğunda beni çok güvendirdi ikiz olabilir dedi cuma günü gittim kendide cok üzüldü tedaviye dewam edecez diyo :)[/QUOTE]
Bana da aynısını diyor pes etmek yok yola devam diyor.6 ay ilaçla 6 ay hiç bişey yapılmadan sonra da tüp bebek dedi inşallah bu ay olur hiçbirine gerek kalmaz[/QUOTE]
insaallah canım olur:)[/QUOTE]
Insallah[tamm canım haber veririm :)

meraba bende pcoluyum yumurtalıklarım tembel. konuyu okuyunca sevindim baya bende başlasam acaba iğne falan yaptırmasam sizce ihtimal var mı

Vallaha ben 3 aydır klomen kullanıyorum ve catl atma ignesi beni çok kötü yapıyor.ates basiyor fenalık geliyor.mide bulantısı yerimden kalkamiyorum desem yeri dr a sordum hiçbişey yapmaz dese de sonuçta hormonlarla oynuyorlar..hele ıgne yapıldıktan sonra kasik agrisi karın ağrısı 3 gün kendime gelemiyorum. Bendeki etkileri bunlar arkadaşlar sizde bişey oluyor mu?

Vallaha ben 3 aydır klomen kullanıyorum ve catl atma ignesi beni çok kötü yapıyor.ates basiyor fenalık geliyor.mide bulantısı yerimden kalkamiyorum desem yeri dr a sordum hiçbişey yapmaz dese de sonuçta hormonlarla oynuyorlar..hele ıgne yapıldıktan sonra kasik agrisi karın ağrısı 3 gün kendime gelemiyorum. Bendeki etkileri bunlar arkadaşlar sizde bişey oluyor mu?
klomen bende biraz karında huzursuzluk yaptı ve çatlatma iğnesi de regl döneminde beni mahvetti kanamam bile siyahtı

doktora gittin mi
doktora gittim yaşımdan dolayı mı bilmiyorum ama pek ilgilenmediler lh hormonun yüksek dedi 14müş. inofolic kullanıyorum bir de. bi kaç ay dene dedi doktor olmazsa yumurtalıklara delik açıcaz dedi :/

doktora gittim yaşımdan dolayı mı bilmiyorum ama pek ilgilenmediler lh hormonun yüksek dedi 14müş. inofolic kullanıyorum bir de. bi kaç ay dene dedi doktor olmazsa yumurtalıklara delik açıcaz dedi :/
Hmmm anladm canm senin yas kacti lh iyiymis kac yumurta olusuyo sende

İki ay klomen, bir ay klomen ve çatlatma ignesi kutlandım. Sonuç negatif.
Bıraktım. Bıraktıgım ay bal tarcın çörekotu kürü kullandım. Çok şükür pozitif oldu bu ay.
Dr her seferinden kesin olur dedi. Ama sonuç hüsrandı. Demişti ki, klomen rahmi inceltiyor ondan bebek tutunmuyor demişti.

E="Elfdenizz, post: 44662425, member: 717280"]İki ay klomen, bir ay klomen ve çatlatma ignesi kutlandım. Sonuç negatif.
Bıraktım. Bıraktıgım ay bal tarcın çörekotu kürü kullandım. Çok şükür pozitif oldu bu ay.
Dr her seferinden kesin olur dedi. Ama sonuç hüsrandı. Demişti ki, klomen rahmi inceltiyor ondan bebek tutunmuyor demişti.[/QUOTE]
Nasil kullandin canim bana da tarifini yazar misin?

Back
X