Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Bende bugün kontrole gideceğim kızlar d o ktorum klomen vrrmişti 5 gün içtim günde 1 tane dedi işte bugün kontrole sıkışık gideceğim yani idrarın dolu olsun yapma dedi iyice sıkış dedi işte kızlar bol bol su içip gideceğim bugün bakalım ne önerecek hayırlısıylaaa

Bebislerin hayırlı olsun canım günde iki mi vermişti doktorun
Teşekkür ediyorum en yakın zaman da darısı senin başına olsun inşallah.. evet klomeni günde iki kez kullandım.. bende çikolata kisti var bu yüzden klomen kullandık sağ 3 sol 6 yumurta oluştu ama 2 tanesi hazır potansiyeldeydi.. çatlatma iğnesinden sonra yormayın kendinizi ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın. Bakın dikkat edin iğneden 10 gün sonra adet ağrısı gibi ağrı oluyor yerleşme ağrısıymış dr söylemişti

Teşekkür ediyorum en yakın zaman da darısı senin başına olsun inşallah.. evet klomeni günde iki kez kullandım.. bende çikolata kisti var bu yüzden klomen kullandık sağ 3 sol 6 yumurta oluştu ama 2 tanesi hazır potansiyeldeydi.. çatlatma iğnesinden sonra yormayın kendinizi ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın. Bakın dikkat edin iğneden 10 gün sonra adet ağrısı gibi ağrı oluyor yerleşme ağrısıymış dr söylemişti

Anladım canım Allah razı olsun kazasiz belasız kavursun insAllah bebislerine

Bende bugün kontrole gideceğim kızlar d o ktorum klomen vrrmişti 5 gün içtim günde 1 tane dedi işte bugün kontrole sıkışık gideceğim yani idrarın dolu olsun yapma dedi iyice sıkış dedi işte kızlar bol bol su içip gideceğim bugün bakalım ne önerecek hayırlısıylaaa

Hayırlı haberlerin olsun insAllah mutlaka yaz canım

benim ilk denemem
dün iğne oldum
yumurtlama sorunum olmadıgı halde tek yumurtam oluştu
o da 11. günde 23 mm di

Klomeni ilk kullandığım ay hamile kalanlardanım bende şuan da 5+4 olduk.. Asıl şok ise çift yumurta ikizi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ay cok sevindin insallah sag salim bebeklerini kucagina alirsin ben de dun sabah ruyamda erkek bebege hamile oldugumu gordum inaallah isteyen herkeee nasip olur :) asilama islemi oldu mu yoksa sadece klomenle catlatma ignesi mi kullandin?

Hayırlı haberlerin olsun insAllah mutlaka yaz canım
Kızlar bugün doktora gittim doktorum catlatma iğnesi verdi bugün vurunucam ondan sonra ilişki olacak yarın ve perşembe günü ilişki olmayacak iğneleri bugün yarın perşembe günü vurunucam 2 kutu ama 1 buçuk kutusunu kullanıcam bakalım hayırlısı cuma günü tekrar gidcem kontrole iğneden sonra hamile kalanlar var mı arkadaslar

Ay cok sevindin insallah sag salim bebeklerini kucagina alirsin ben de dun sabah ruyamda erkek bebege hamile oldugumu gordum inaallah isteyen herkeee nasip olur :) asilama islemi oldu mu yoksa sadece klomenle catlatma ignesi mi kullandin?
Aminn canım benim Allah razı olsun.. Yok aşılama olmadım, sadece klomen+çatlatma iğnesi kullandım.. biliyormuşum bende hamile olmadan önce rüyamda doğum yaptım ve erkek bebekti :)

Aminn canım benim Allah razı olsun.. Yok aşılama olmadım, sadece klomen+çatlatma iğnesi kullandım.. biliyormuşum bende hamile olmadan önce rüyamda doğum yaptım ve erkek bebekti :)
Ay amin canim insallah :) bana umut oldun gercekten ben de temmuzun sonunda asilama yaptiricam insallah bi aksilik cikmazsa

Klomeni ilk kullandığım ay hamile kalanlardanım bende şuan da 5+4 olduk.. Asıl şok ise çift yumurta ikizi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ay masallah ne guzel hayirlisiyal saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.bizde ayni duygulari ayni soklari yasariz amin.

bende dun 2. klomene basladim bir ay aradan sonra bakalim ne olacak igne vs kullanmadm hic. Şu incir kürü yapsam mi acaba bugün adetmn 6 gunu herşeyin hayırlısı artik ne diyelim

Ya canım acaba sen b-hcg baktırdın mı hiç baktırdıysan değerlerin nasıldı yazabilir misin?
Hayırlı olsun tebrik ederim..

merhaba öncelikle yavruların hayırlı olsun :) hcg artışların nasıldı acaba, değerlerini söyleyebilir misin ?

Back
X