- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
oyle kuzum. allah saglik versin. bebislerimiz olsn insBosver canim rabbim kotulere meydan vermesin sikma canini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle kuzum. allah saglik versin. bebislerimiz olsn insBosver canim rabbim kotulere meydan vermesin sikma canini
merhaba kizlar adetimin 5 gunu dra gidip ikinci klomen aldmıştım bu seferki 11 tane kullanmam gerekti
5 gun 1
6 gun 3
7 gun 3
8 gun 2
9 gun 2 vrdi ama ben yanskla bi tane daha icmisim drda farkettim neyse bugun adetimin 13 gunu dr gittim yumurtalarım geçenki gibi büyümemişti sol yum. 11 mm olmuştu dr da şaşırdı hani neden büyümediklerine pazartesi yine randevu verdi tekrar bakmak için klomeni fazladan kullanmış olduğumdan olabilir mi bundan dolayı sorun çkmaz dime
fazladan tek bir klomen buna sebep olmaz rahat ol
Bende bugun ovitrelle igne vurundum ve doktor 3 gun iliski verdi 21 temmuzda kan testi ver dedi bakalim ne olacak sol yumurtaligim 17 ve 20 olmus acaba iyimi
inşallah gönlünce olur canım evet 20 ml olan özellikle gayet iyi
inşallah gönlünce olur canım evet 20 ml olan özellikle gayet iyi
Kizlar ovitrelle igne vurunduktann sonra hamile kalanlar var mi
çok örnek var canım
bir tanesi de ben olabilirim yarın
Gerçekten mi canim hamile misinnsen nasil kullandin
canım benim sabah kan testim 3.2 çıktı
idrar testimde sonra silik çizgi var daha net belli değil
yarın anlicaz
ama hamiş kalan çok burada
5 gün sabah akşam kullandım canım
Birde canim igneyi vurunduktan kac gun sonra sonuc aldinHimmm anladim canim inşallah hamilesindir peki bu igneden sonra mesela nelere dikkat ettin genellikle agir kaldirmamak lazimmis oyle diyorlar sencede oyle mi canim
Himmm anladim canim inşallah hamilesindir peki bu igneden sonra mesela nelere dikkat ettin genellikle agir kaldirmamak lazimmis oyle diyorlar sencede oyle mi canim
Himmm anladim canim inşallah hamilesindir peki bu igneden sonra mesela nelere dikkat ettin genellikle agir kaldirmamak lazimmis oyle diyorlar sencede oyle mi canim
canım bu arada iğnenin içeriğinin hcg oldugunu biliyorsun değilmi? hemen test yaparsan pozitif çıkar yakancı pozitif o dikkat et :)
canım bu arada iğnenin içeriğinin hcg oldugunu biliyorsun değilmi? hemen test yaparsan pozitif çıkar yakancı pozitif o dikkat et :)
Hiiii soylemen iyi oldu canim valla bilmiyordum bilmis oldum bende 1 senelik evliyim gecen ay adetimde 5 gun ve gunde 1 defa klomen kullandim sonra kontrole gittim ve igne verdi ince bisey gobekten vurundum 26 haziran basladim gunde yarimdi gecen pazartesi 1 tam vurundum sonra sali gunu kontrole gittim sol yumurtaligimin 17 ve 20 oldugunu soyledi ve ovitrelle yazdi 1 tane canim dun vurdurdum ve gecesine iliski olacak dedi bugunde yarinda iliski onerdi oyle canim nasil olcak bilmiyorum
Buarada canim yarin test yaptiracaksan sonucunu buraya yazar misin cok sevinirim
yazarım tabi :)
yazarım tabi :)
Naptin canim ??