Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

merhabalar kizlar dun ve bugun pectyle slrken kahverngi akintm oldgnu farkettim ve daha adetime 11 gun var acikcasi tedirgin oldum bu ayda sadece klomen kullandm sizce ne anlama geliyor bu durum bide bugun adetimin 17 gunu geceleri sadece cok az hafif deneck kadar kasiklarim agridi

ya kizlar ara sancim oluyor ve hala knamm var kirmizi hatta pectyle temzlyence acile gitrim beta sifr cikti hersy dzngndi dr da yumurta catladigindan olablr dedk baska bisry demedi ben korkuyorm ne oldginu bilmiyorm yarin suan hamil olamam cunku daha erkn bi iki kere ilskiye grdk ve 5 gun smra oyle hemn hamle kalnmz zatrn ama ymurtann catlmai bu kadar kanamya neden olablr mi ki bunu yasayan oldu mu

Ben de klomen kullaniyorum bu ay. Sizin eslerinizde problem var miydi hamile kalanlar? Bizim sayi ve hiz çok iyi ama morfolijimiz sifir

merhaba kizlar bu ay adet dongum kafayi yedigi icin dr cyclo progynova verdi adetmin 5 gununden beri her aksam kullaniyorm bugun 9 gunum ve ayreten adetim 5 . gunde sonlanmisti ilactan önce 7. günümden itibaren sogan kurune baslayacaktm hep unuttm bugun baslasam olur mu bide bu ilacı kullaniyorum ve her sabah incir kuru yapiyorum sizce sogan kurune baslsam mi litfen cvplarsanz cok sevinirm suan sogan elimde bekliyorum :))

merhaba kizlar bu ay adet dongum kafayi yedigi icin dr cyclo progynova verdi adetmin 5 gununden beri her aksam kullaniyorm bugun 9 gunum ve ayreten adetim 5 . gunde sonlanmisti ilactan önce 7. günümden itibaren sogan kurune baslayacaktm hep unuttm bugun baslasam olur mu bide bu ilacı kullaniyorum ve her sabah incir kuru yapiyorum sizce sogan kurune baslsam mi litfen cvplarsanz cok sevinirm suan sogan elimde bekliyorum :))

Canim bwn sogan kurunu hic denemedim o yuzden bilgim yok ama iyi bisey oldugunu soyluyorlar

Arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım yarn 12.gün kontrole gtcm.beni buara acayip ateş basıyo menepozlular gibi.aniden içimden bi sıcaklık geliyo..bide yüzün sivilcelendi.başka bu şikayetleri yaşayan varmı

Arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım yarn 12.gün kontrole gtcm.beni buara acayip ateş basıyo menepozlular gibi.aniden içimden bi sıcaklık geliyo..bide yüzün sivilcelendi.başka bu şikayetleri yaşayan varmı

Canim insallah hayirli guzel haberler alirsin :)

Merhaba ,
beni de çok aşırı ates basıyordu ama iğneden sonra oldu.

kizlar doktor bgn choriomon verdi . kullanan varmi. ama daha igneyi yaptirmadan kasiklarim agriyor

Himmm bende klomen+ovitrelle kullandim ilk kullanisimdi gecen ay kullandim tutmadi tekrar gitti klomen verdi yarin baslicam bu defa sabah aksam gunde2 tane
Insallah guzel sonuclar alirsin canim. Benimde bugun igneden sonra 10. Gunum. Bugun test yaptim ignenin etkisi gecmis mi diye, cizgi cikmadi gecmis etkisi

Back
X