Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

İnşallah canım
Tekrar klomen kullandim 5 gun gunde 2 tane sabah aksam ve gecen gun kontrole gittim yumurtalik olusmamis galiba doktor bisey goremedi ışte glifor diye seker ilaci verdi onu kullanıyorum her aksam 1 tane birde gobekten fosfomisin diye ince igne gobekten vermisti gunde yarim vurundum yarin kontrole gidecegim tekrardan bakalim ne diyecek

merhaba arkadaşlar. Ben de klomen+ çatlatma iğnesi kullandım. Ancak bugün iğnenin 15. günü ve regl oldum. Bu ilk denememdi, ancak insan yine de çık umutlanıyor. İnş hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olur..

merhaba arkadaşlar. Ben de klomen+ çatlatma iğnesi kullandım. Ancak bugün iğnenin 15. günü ve regl oldum. Bu ilk denememdi, ancak insan yine de çık umutlanıyor. İnş hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olur..
Saglik olsun canım yeni ay yeni umutlar gelecek ay gelir belki bebeginbende 21 temmuzda vurundum iğneyi. Beklemedeyim

Denisss26.. ben de 18 Temmuzda, oldum çatlatma iğnesini..Ve dün reglim başladı. Hayırlısı olsun.Yarın için tekrar doktora gideceğim, bu benim ilk denememdi. İnş bu ay bana uğurlu gelir..Umarım sen de bebeğine en kısa süredw kavuşursun..

Denisss26.. ben de 18 Temmuzda, oldum çatlatma iğnesini..Ve dün reglim başladı. Hayırlısı olsun.Yarın için tekrar doktora gideceğim, bu benim ilk denememdi. İnş bu ay bana uğurlu gelir..Umarım sen de bebeğine en kısa süredw kavuşursun..
Öyle canım yeni ay yeni umutlar vakti var demekki. Benim ilk tedavim degil gecen sene 3 catlatma 1 asılama tecrübem var olmadı bu sene tekrar basladım tedavşye

Ben yumurtaları büyütsün diye klomen ile birlikte çörek otu da kullanmıştım. Adetin ilk günü çörek otunu aç karnına yiyordum ve yumurtalarım 2 tane gelişti. Biri 19 diğeri de 20. Dr çok beğendi ancak kısmet olmadı. Bu ayda tekrar başladım adetin ilk günğ çörek otuna.

Ben yumurtaları büyütsün diye klomen ile birlikte çörek otu da kullanmıştım. Adetin ilk günü çörek otunu aç karnına yiyordum ve yumurtalarım 2 tane gelişti. Biri 19 diğeri de 20. Dr çok beğendi ancak kısmet olmadı. Bu ayda tekrar başladım adetin ilk günğ çörek otuna.
Hayirli haberler alirsin Insallah canim

hayrlısı olsn cnm inşallah.bu ay olur.benmde bu ay olmazsa bende denerm çörekotunu.Yumurtalar çatlamşmıydı cnm.bide progesteron bakmışmıydı doktor.benmde ymurtalar çatlamş prgsteronda güzel çktı.ama öle olupta hamile kalmayanda oluomş.

hayrlısı olsn cnm inşallah.bu ay olur.benmde bu ay olmazsa bende denerm çörekotunu.Yumurtalar çatlamşmıydı cnm.bide progesteron bakmışmıydı doktor.benmde ymurtalar çatlamş prgsteronda güzel çktı.ama öle olupta hamile kalmayanda oluomş.
cnm bana çatlatma iğnesi yapıldı, sonrada 32 saat sonra ilşki dedi. Zaten çok ağrıdığı için çatladma oldu..cnm bana ilşki sonrası da progestan fitil verd..

merhaba kızlar 3 yıllık evliyim evlendiğimden beri bebiş istiyoruz ama hala nasip olmadı 3 kimyasal gebelikten sonra pıhtılaşma teşisi kondu ecopirine başladım ocak ayındada 7 haftalıkken düşük yaptım sonrasında hsg ckildim hersey normal çıktı yumurtalık rezervleriminde iyi olduğunu söyledi doktor 3 ay bekledim gene hamile kalamadım bu ay klomene başladım ama çatlatma iğnesi fln vermedi sadece sonraki gün beraber olun dedi ve ben çok stresli endişeliyim ya gene olmazsa diye olmazsa sonraki süreç ne olacak diye benim size sormak istediğim klomen tedavisi ne kadar sürüyor ve eğer olmazsa sonraki aşama ne inş Rabbim isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun

Back
X