Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

merhaba kızlar 3 yıllık evliyim evlendiğimden beri bebiş istiyoruz ama hala nasip olmadı 3 kimyasal gebelikten sonra pıhtılaşma teşisi kondu ecopirine başladım ocak ayındada 7 haftalıkken düşük yaptım sonrasında hsg ckildim hersey normal çıktı yumurtalık rezervleriminde iyi olduğunu söyledi doktor 3 ay bekledim gene hamile kalamadım bu ay klomene başladım ama çatlatma iğnesi fln vermedi sadece sonraki gün beraber olun dedi ve ben çok stresli endişeliyim ya gene olmazsa diye olmazsa sonraki süreç ne olacak diye benim size sormak istediğim klomen tedavisi ne kadar sürüyor ve eğer olmazsa sonraki aşama ne inş Rabbim isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun
canım en fazla 6 kere klomen tedavisi olabiliyor diye biliyorum ben, ama 6 kere denemeni önermem normal yoldan da hamile kalabiliyorsan pıhtılaşma olayına çok dikkat et canım ilaçları bırakma yani düşünüyorsan, belki rahmin vücudun kendini toparlıyordur şuan

Bilmiyorum kı tazegelin33 10 ay oldu düşük yapalı ama olmuyor birtürlü bu ay klomen kullandım inş olur artık sabrım kalmadı anne olmak istiyorum bunun için heryolu deniyorum artık :(

Bilmiyorum kı tazegelin33 10 ay oldu düşük yapalı ama olmuyor birtürlü bu ay klomen kullandım inş olur artık sabrım kalmadı anne olmak istiyorum bunun için heryolu deniyorum artık :KK43:
canım benim zor evet sabretmek ama inşallah olur kendini çok sıkma, rabbim en kısa zmanda nasib etsin

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim birkaç sorum olucak. Ben ayın 17sinde choriomon iğne vuruldum öncesinde 5gün klomen kullandım. Tek yumurtam vardı doktor sağlıklı gözüküyor dedi. İğneden birkaç gün sonra kontrole gittiğimde bir yumurta daha gördü dr ve diğer takip ettiğimiz yumurta çatlamış ekstra 1 yumurta daha var,gebelik olabilir beklemedeyiz dedi.İkiz olma ihtimali de var dedi. Progestan verdi onu kullanıyorum 2 gündür. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca çok kasık ağrım bel ağrım var ve cok fazla uyuyorum.. ve sat 6kasımdı, bat 5-6aralık. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için biraz uzun oldu ama:)

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim birkaç sorum olucak. Ben ayın 17sinde choriomon iğne vuruldum öncesinde 5gün klomen kullandım. Tek yumurtam vardı doktor sağlıklı gözüküyor dedi. İğneden birkaç gün sonra kontrole gittiğimde bir yumurta daha gördü dr ve diğer takip ettiğimiz yumurta çatlamış ekstra 1 yumurta daha var,gebelik olabilir beklemedeyiz dedi.İkiz olma ihtimali de var dedi. Progestan verdi onu kullanıyorum 2 gündür. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca çok kasık ağrım bel ağrım var ve cok fazla uyuyorum.. ve sat 6kasımdı, bat 5-6aralık. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için biraz uzun oldu ama:)
Arkadaşlar yardımcı olucak varsa cok memnun olurummmm..

Canım ben de ayın 17sine ovitrelle iğne oldum. Sol tarafımda güzel bi yumurtam oluşmuştu, sağ tarafımdaki küçüktü. Adet günlerimiz de aynıymış. Benim sat da 6 kasımdı. Beklemedeyim ben de. İnşallah olumlu sonuçlar alırız :))

Canım ben de ayın 17sine ovitrelle iğne oldum. Sol tarafımda güzel bi yumurtam oluşmuştu, sağ tarafımdaki küçüktü. Adet günlerimiz de aynıymış. Benim sat da 6 kasımdı. Beklemedeyim ben de. İnşallah olumlu sonuçlar alırız :))
Yaaa ne güzel tesadüf inşallah Allah nasip eder ikimize ve tüm isteyenlere:) 2. yumurtam daha çatlamamıştı dün dr kontrol ettiğinde 18mm dedi boyutu için.. yani şuan ilişki olsa diğer çatlayan yumurtaya etkisi olmaz sanırım dimi biraz korkuyorum tutunmaz diye.. :((

Yaaa ne güzel tesadüf inşallah Allah nasip eder ikimize ve tüm isteyenlere:) 2. yumurtam daha çatlamamıştı dün dr kontrol ettiğinde 18mm dedi boyutu için.. yani şuan ilişki olsa diğer çatlayan yumurtaya etkisi olmaz sanırım dimi biraz korkuyorum tutunmaz diye.. :KK43:(
Canım hiç belli olmaz belki o döllenir, allahın takdirine kalmış bi şey. İçini ferah tut. Doktor ilişki günlerini nasıl belirledi, yani gün aşırı olsun falan mı dedi

Canım hiç belli olmaz belki o döllenir, allahın takdirine kalmış bi şey. İçini ferah tut. Doktor ilişki günlerini nasıl belirledi, yani gün aşırı olsun falan mı dedi
Aynen öyle Allah'ın takdiri belki 2si döllenir belki hiç olmaz hayırlısı neyse onu yaşayalm inşallah.. Canım, cuma cumartesi ilişki yok dedi,cumartesi sabah 9.30da iğneyi vuruldum. pazar ve pazartesi ilişki verdi ilk önce. salı günkü kontrolden sonra bir şey söylemedi ben de sormayı unuttum açıkçası. o yüzden normal devam edicem ben de.

Ben de 10.45de iğne oldum cumartesi. Pazar günü gece 22.30 civarı yumurtanın çatlamış olması lazımdı. Biz o günden beri boş durmuyoruz canım. Doktorum ne kadar birliktelik olursa şansın artar dedi ama bıkkınlık var üzerimde. Napalım bebeğimiz olsun da tek razıyım zorluğuna. Senin herhangi bi problemin var mı cnım

Ben de 10.45de iğne oldum cumartesi. Pazar günü gece 22.30 civarı yumurtanın çatlamış olması lazımdı. Biz o günden beri boş durmuyoruz canım. Doktorum ne kadar birliktelik olursa şansın artar dedi ama bıkkınlık var üzerimde. Napalım bebeğimiz olsun da tek razıyım zorluğuna. Senin herhangi bi problemin var mı cnım
Gerçekten öyle..sanki zorla yapmak zorunda gibi olunca ister istemez oluyor bende de var maalesef o bıkkınlık :) bir problemim yok canım ama 2 yıldan beri evliyim. ilk 8 ay korundum "Yasmin" ile ondan sonra tüm düzenim değişti bu yüzden dr kontrolüne ihtiyaç duydum korunmadan olmuyor diye.Aslında bir sıkıntımız da yok ama bakalım zamanı değil belkide bekliyorum. Senin var mı canım bir sorun?

Can
Gerçekten öyle..sanki zorla yapmak zorunda gibi olunca ister istemez oluyor bende de var maalesef o bıkkınlık :) bir problemim yok canım ama 2 yıldan beri evliyim. ilk 8 ay korundum "Yasmin" ile ondan sonra tüm düzenim değişti bu yüzden dr kontrolüne ihtiyaç duydum korunmadan olmuyor diye.Aslında bir sıkıntımız da yok ama bakalım zamanı değil belkide bekliyorum. Senin var mı canım bir sorun?
canım ben de 2 yıllık evliyim, 6-7 ay ben de korundum. Keşke korunmasaydım hemen olur sanıyodum, prolaktinim yüksek, bi de yumurta tembelliğim var. Klomen tedavisi görüyorum işte, inşallah bu ay tutar , Allah kimseyi evlatsız bırakmasjn

Can

canım ben de 2 yıllık evliyim, 6-7 ay ben de korundum. Keşke korunmasaydım hemen olur sanıyodum, prolaktinim yüksek, bi de yumurta tembelliğim var. Klomen tedavisi görüyorum işte, inşallah bu ay tutar , Allah kimseyi evlatsız bırakmasjn
Etrafımda korunan kim varsa bırakır bırakmaz hamile kaldı aslında biraz o da beni psikolojik olarak kötü etkiledi bnde keşke korunmasaydım diyorum.. Amin canım isteyene hayırlı zmanda evlat nasip etsin Allah..

içinizde kist olupda tedavi ile hamile olan varmı varsa istanbul avrupada hangi doktoru tavsiye edersiniz

Kızlar.sonucunu alan varmı........bende beklemedeyim ama 4 günüm de bugünlerde yumurtam çatlıyor veye çatlamış ama benm hiç bi ağrım yok normal.dgl bu :110::eek:

meraba hanımlar bende yumurtlama tembellıgı varmıs bu nedenle doktor bana klomen verdı bende merak edıyorum kacıncı ayınızda sızler bebıslerınıze kavustunuz ve doktor bana cogul gebelık olabılır dedı sızın bebısler tekmı ıkızmı.bu arada lutfen dua edın bende bır an once sonu alayım :Saruboceq:

ilk ay hamile kaldım ve ikiz 6+1 günlük inşallah bebeişleri görürüm kanmam var.

Back
X