- 7 Aralık 2018
- 168
- 26
- 13
- 39
Nasil oldunuz?
BİRİNİ GÖRDÜK KESEDE KALP ATIŞINIDA ALDIK DİĞERİNİ GÖREMDİK BU C.TESİ TEKRAR GİDİCEZ
İNŞ ONUDA GÖRÜRÜZ , GÖREMESEKTE HAYIRLISI NASİP ALLAHTAN NE GELİRSE ARTIK .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil oldunuz?
Benim sağda 6 solda 4 cm olmak üzere iki kistim vardı 1 aylık Doğum kontrol hapı tedavisi sonrası ikiside eridi çok şükür sonrasında klomen+çatlatma iğnesi derken şuan 5 hafta 4 günlük hamileyim darısı tüm isteyenlere işhiçinizde kist olupda tedavi ile hamile olan varmı varsa istanbul avrupada hangi doktoru tavsiye edersiniz
Bende 5 gün klomen kullanıp kontrole gittiğimde doktorum ultrasonla bakıp 2 yumurtan oluşmuş ve sağlıklı çatlatma iğnesi yapabiliriz dedi. Sürekli bi takip olmadı bendeArkadaşlar merhabalar öncelikle. Bu klomen tedavisine başlayanlar acaba dr nuz nasıl yumurta takibi yapıyor yumurtanızın kaç tane olduğunu büyüklüğünü söylüyor ultrasonla mı?
O birazda doktorun deneyimine bağlı ama ultrasonla da görülebiliyor varsayalım alttan muayene yaptı diyelim Ewet insan geriliyor çok kötü hissediyor ama sağlıksız olmaktansa 2 dk lık bi sıkıntı çekmeye değer dimi böyle düşünUltrasyonla mı sadece iyi yaa benim bi arkadaşda klomen kullanmıştı ve doktorun ona alttan bakması gerektiğini söylemiş yani yine ultrasyona bakarak ama alttan bi cihazla. Benimde cuma günü gitmem lazım ama korkuyorum açıkçası
Klomen tek mi kullandı canımcanım benim sabah kan testim 3.2 çıktı
idrar testimde sonra silik çizgi var daha net belli değil
yarın anlicaz
ama hamiş kalan çok burada
5 gün sabah akşam kullandım canım
IkizmiBİRİNİ GÖRDÜK KESEDE KALP ATIŞINIDA ALDIK DİĞERİNİ GÖREMDİK BU C.TESİ TEKRAR GİDİCEZ
İNŞ ONUDA GÖRÜRÜZ , GÖREMESEKTE HAYIRLISI NASİP ALLAHTAN NE GELİRSE ARTIK .
Tedavisiz olur ama rahmi dinledirmen gerekli 3 ay rabbim saglikli bebisler nasip eder insallah rabbim sabir versin neden kaybettin bebegini kultur filan yapildimiKızlar bende 5 aylık bebeğimi aldırmk zorunda kaldım aşılamayla olmuştu normal doğum olarak yaptım sonrada kürtaj oldun bugün 16 cı günüm ama tekrar hamile kalmayı çok istiyorum pko hastasıydım bende acaba ilk aşılamaydı şimdi tedavi siz olurmucevap verin lütfen
5 aylıktı iskelet diplatisi hastasıydı yani ölümcüldü göğüs kafesındaki kemiler grlişmemişti bacakları kolları çok kısaydı dogsada bir hafta sürmez ölür dediler büyüdükçe sana da zararı olabilir dediler ondanTedavisiz olur ama rahmi dinledirmen gerekli 3 ay rabbim saglikli bebisler nasip eder insallah rabbim sabir versin neden kaybettin bebegini kultur filan yapildimi
Aldırdıktan sonra normal doğum oldu zaten sonrada kürtaj oldum sence bunlar bir sıkıntı yaparmı bidahiki gebeligim için bidr ilki aşılama olmuştum bunda da mı tekrar tedavi olurum yoksa normal olırmuTedavisiz olur ama rahmi dinledirmen gerekli 3 ay rabbim saglikli bebisler nasip eder insallah rabbim sabir versin neden kaybettin bebegini kultur filan yapildimi
Aldırdıktan sonra normal doğum oldu zaten sonrada kürtaj oldum sence bunlar bir sıkıntı yaparmı bidahiki gebeligim için bidr ilki aşılama olmuştum bunda da mı tekrar tedavi olurum yoksa normal olırmu genetik testi yapıldı iki ay sonra çıkacak patoloji de oldu oda 15 gün sonraTedavisiz olur ama rahmi dinledirmen gerekli 3 ay rabbim saglikli bebisler nasip eder insallah rabbim sabir versin neden kaybettin bebegini kultur filan yapildimi
En iyi tedaviyi dr soyler canim yani seni dr yonlendirmeli sabir diliyorum rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallah birde sizi yeni konuya etiketledim bakin istersenuzAldırdıktan sonra normal doğum oldu zaten sonrada kürtaj oldum sence bunlar bir sıkıntı yaparmı bidahiki gebeligim için bidr ilki aşılama olmuştum bunda da mı tekrar tedavi olurum yoksa normal olırmu
Nasıl bakcam bilmiyorum canım daha yeni kullanıyorum yardımcı olsan sevinirimEn iyi tedaviyi dr soyler canim yani seni dr yonlendirmeli sabir diliyorum rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallah birde sizi yeni konuya etiketledim bakin istersenuz
Kızlar bende 5 aylık bebeğimi aldırmk zorunda kaldım aşılamayla olmuştu normal doğum olarak yaptım sonrada kürtaj oldun bugün 16 cı günüm ama tekrar hamile kalmayı çok istiyorum pko hastasıydım bende acaba ilk aşılamaydı şimdi tedavi siz olurmucevap verin lütfen