- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
Sagol canımGeçmiş olsun cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canımGeçmiş olsun cnm![]()
Ben de kullandım sonra bir tanesi kendi çatlamştı sonra ikinci 17 olmuştu iğneyle çatlattı doktor ama aşılama oldum tuttu gebeydim 5 aylıkken aldırmak zorunda kaldım sonra klomen tekrar kullandım yine çatladı ama doktora gitmedim adetim 10 gün geçti testte ikinci çizgi silik çıktı 3 tane yaptım hepsi aynı kan tahlili verdim pazartesi çıkacak ama adet oldum heralde çünkü kanamam var o silik çizgiler neden çıktı anlamadımMerhaba kızlar klomen hapına başladım 27 Nisanda 1 Mayısta bitti doktor sonrasında yumurta takibine başladı bugun baktı yumurtamın teki 16mm ye ulaşmış ptesi günü tekrar çağırdı sonra catlatma tedavisi uygulayacak gebelik icin bu şekilde hamile kalan oldu mu
ben 5.günü başlamıştımKlomene adetin kaçıncı günü başladınız kızlar
Doktor bana da adetin 3. Günü gel dedi pazartesi gideceğim inşallah bu ay hamile kalabilirim artıkben 5.günü başlamıştım
inşallahh bende çarşamba günü iğne oldum beklemedeyim rabbim hepimize nasip etsinDoktor bana da adetin 3. Günü gel dedi pazartesi gideceğim inşallah bu ay hamile kalabilirim artık
İnşallah canım benim ilk klomen tedavim olcak biraz stresliyim . 1 yıldır korunmuyoruz hafif pko var dedi doktor ama ben biraz fazla takıyorum galibainşallahh bende çarşamba günü iğne oldum beklemedeyim rabbim hepimize nasip etsin
vallahi bende takıyorum takıntı yapmam yuuznden psikolojik hastalıgım nuksetti o derece.inş olumlu sonuc alırsın canım bu tedavide en zoru beklemekİnşallah canım benim ilk klomen tedavim olcak biraz stresliyim . 1 yıldır korunmuyoruz hafif pko var dedi doktor ama ben biraz fazla takıyorum galiba![]()
Hep söylerlerdi bende ne var canım rahat olun derdim başıma gelince anladım ne kadar takmayacağım desemde olmuyor birde hemşireyim ben ama terzi kendi söküğünü dikemezmişvallahi bende takıyorum takıntı yapmam yuuznden psikolojik hastalıgım nuksetti o derece.inş olumlu sonuc alırsın canım bu tedavide en zoru beklemek
inşallah tutar canım benimde iğneyi olalı 4.günümmKızlar bende 4 aydır deniyorum doktor pco olduğumu söyledi ve klomene başlattı bugün çatlatma iğnemi oldum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah gebe kalırız :)
İnşallah canımKızlar bende 4 aydır deniyorum doktor pco olduğumu söyledi ve klomene başlattı bugün çatlatma iğnemi oldum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah gebe kalırız :)
Merhaba dışarıdan dahil oldum kusura bakmayın ama bişey sorucam. Bu klomen ilacını kendimiz alıp kullanabilir miyiz? Ben 1 mayısta aşılama oldum ama tutmadı malesefmerhabalar bende bu ay bebek işini ertelesekmi derken karar değiştirip klomen kullandım. tabi hızlandırmak amaçlı,bir sorum yoktu. hepsi hemen hemen aynı boyutlarda olmak üzere 4 yumurtam oluştu. çoğul gebelik olma ihtimali var. tabi tutarsa... bakalım bekliyoruz şubatın ilk haftası belli olur o zaman yazarım muhakkak.
Canım ben kendim kullanıyorumMerhaba dışarıdan dahil oldum kusura bakmayın ama bişey sorucam. Bu klomen ilacını kendimiz alıp kullanabilir miyiz? Ben 1 mayısta aşılama oldum ama tutmadı malesef![]()
E zararı yoksa bende kullanayım canım ya çok istiyorum bebişim olsun. Doktor tetkiklerimizd hiçbir şey çıkmadı. Eşimin sperm kaliteside iyiymiş benim tüplerime kadar herşey iyi ama aşılama tutmadı sanırım yarın kan tahlili yapıcam eğer yoksa kullanayım bari.Canım ben kendim kullanıyorum
Kullan adetinin 3 günüE zararı yoksa bende kullanayım canım ya çok istiyorum bebişim olsun. Doktor tetkiklerimizd hiçbir şey çıkmadı. Eşimin sperm kaliteside iyiymiş benim tüplerime kadar herşey iyi ama aşılama tutmadı sanırım yarın kan tahlili yapıcam eğer yoksa kullanayım bari.
Adetimin 3. günü başlayıp devam ediyim mi canım sabah akşam mı içeyim bideKullan adetinin 3 günü
Canm benim aldığım kılomen 10 tane var içinde günde iki tane kullandım sabah akşam iç zaten yumurtan çatşar karnına ağrı girir beyaz şeffaf bir akıntın olur o an veya akşam ilişkiye gir bol bol yürüyüş yapAdetimin 3. günü başlayıp devam ediyim mi canım sabah akşam mı içeyim bide