Peki sonuç ne oldu ? Deneyimlerinizi paylaşabilir misinizBen günde 4 tane alıyorum bi yan etkiside olmadı doktor bilir nasıl dediyse öyle kullan
Şuan hala kullanıyorum yarın son gün doktor 5 gün kullan 10 gün sonra kontrole gel dedi bakalım umarım olumlu sonuçlar alırımPeki sonuç ne oldu ? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
Benim de cuma bitiyor bir gün sonra gel dedi bakalım inşallah güzel haberler olsun sizin için deŞuan hala kullanıyorum yarın son gün doktor 5 gün kullan 10 gün sonra kontrole gel dedi bakalım umarım olumlu sonuçlar alırım☺
Bir de size 10 gün içersinde ilişki önerdi mi doktor onu merak ediyorum. Klomenle dış gebelik yaşayan çok kişi var daŞuan hala kullanıyorum yarın son gün doktor 5 gün kullan 10 gün sonra kontrole gel dedi bakalım umarım olumlu sonuçlar alırım☺
Yok bana ilişkiyle ilgili hiç birşey söylemediBir de size 10 gün içersinde ilişki önerdi mi doktor onu merak ediyorum. Klomenle dış gebelik yaşayan çok kişi var da
Bugun aradım yarın ilişkiye gir sonra cumartesiye kadar yasak bir göreyim dediYok bana ilişkiyle ilgili hiç birşey söylemedi
E bana hiç birşey söylemedi doktor bende bi arayım belki girilmezBugun aradım yarın ilişkiye gir sonra cumartesiye kadar yasak bir göreyim dedi
Bence de bi sorun bakalım. Çünkü dış gebelik olabiliyor yumurtanın gelişmesini izlemesi lazım doktorunE bana hiç birşey söylemedi doktor bende bi arayım belki girilmez
Evet doktoru aradım girme ilişkiye dedi banadaBence de skr
Bence de bi sorun bakalım. Çünkü dış gebelik olabiliyor yumurtanın gelişmesini izlemesi lazım doktorun
Ben ilacı ilk kez kullanıyorum. Doktorum bana böyle söyledi onun için bu şekilde kullandım. Yani dikkat ettim. Bilemiyorum herkesin farklı olabilir. Ama genelde böyle söyleniyor.İlişki neden yasak olsun ki kızlar ben anlamadım klomeni zaten gebelik şansı yükselsin diye veriyorlar bana da doktorum bir şey demedi kullananlar da demedi aksine iyi değerlendirmek lazım bence
inşallah çok güzel yumurtalarimiz oluşurEvet doktoru aradım girme ilişkiye dedi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?