• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMENLE İLK AY HAMİLE KALAN VAR MI VE BELİRTİLERİ

pembelici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
16
2
1
29
Kızlar 5 aydır bebek deniyoruz henüz olmadı doktora kontrol amaçlı gittim süreci hızlandırmak için klomen verdi. 2 eylül son adet tarihimdi 20sinde kullandıktan sonra yine kontrole gittim o gece ve 21inde ilişkiye girmemizi söyledi. 1 haftadır da göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. klomen göğüs ucu hassasiyeti yapar mı 5 aydır vücudumu tanıyamıyorum hormonlarım alt üst oldu resmen

Kızlar 5 aydır bebek deniyoruz henüz olmadı doktora kontrol amaçlı gittim süreci hızlandırmak için klomen verdi. 2 eylül son adet tarihimdi 20sinde kullandıktan sonra yine kontrole gittim o gece ve 21inde ilişkiye girmemizi söyledi. 1 haftadır da göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. klomen göğüs ucu hassasiyeti yapar mı 5 aydır vücudumu tanıyamıyorum hormonlarım alt üst oldu resmen
Cnm merhaba klomen hormonları etkilediği için yapabilir. Bende 6 7 aydır klomen ve femera kullanıyorum fakat hiç gebeelik oluşmadı.

doktor kontrolünde kullanıldıgı sürece sıkıntı yok bana ben 18 eylülde başladım 5 gün 2 kutu kullandım dün de 2 kutu verdi pazartesiye kadar kullanıcam sabah 2 akşam 2 , ama göğüs hassatiyeti yapıyo kasık batması da yapıyo ilacın etkisi

kızlar ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum 1 tane 2 aylık düşüğüm 3 tane kimyasal gebeliğim var, bütün testleri yaptırdım gen testi hormon testi eşimin bütün testleri tamam hiç bir sorunumuz gözükmüyor çok şükür gittiğim her doktor bugün yarın olur diyerek gönderdi en son bulduğum bir doktor 18 eylül adetimin 2.gününde klomen tedavisine başladı sabah 2 akşam 2 içtim 2 kutu bitirdim 5 günde 25 eylülde kontrolüm vardı yumurtalarımın 6-7 mm büyüdüğünü klomen kullanmaya devam etmemi söyledi dün tekrar 2 kutu yazdı pazartesi günü kontrole çağıracak, böyle bi şey yaşayanınız var mı? ve günde 1-2 tane sigara içmek çok mu zararlı olur

Merhaba canım, 6 7 ay çok uzun bi süre değil mi o ilacı kullanmak için bilmediğimden soruyorum
Yok cnm değilmiş bende şaşırdım ilk duyduğumda. Çünkü bi arkadaşm 1.5 sene denediler ilaçla olmadı umudu yoktu 1 kere aşılama yaptırıp bırakacaktı. Şansına aşılaması tuttu.

Ben 4 kere femera kullandım. adetimin son günü başlayıp 3 gün sabah akşam 1er 2 gün günde 1 tane olmak üzere. hiç gebelik olmadı. Ama bence pcos var o yüzden olmadı.
eşinde ve sende sorun yoksa bence ilk aydan hamile kalınabilir. etkili bir ilaç ben kullandığım zaman her zaman adetim tam zamanında geliyordu

kızlar ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum 1 tane 2 aylık düşüğüm 3 tane kimyasal gebeliğim var, bütün testleri yaptırdım gen testi hormon testi eşimin bütün testleri tamam hiç bir sorunumuz gözükmüyor çok şükür gittiğim her doktor bugün yarın olur diyerek gönderdi en son bulduğum bir doktor 18 eylül adetimin 2.gününde klomen tedavisine başladı sabah 2 akşam 2 içtim 2 kutu bitirdim 5 günde 25 eylülde kontrolüm vardı yumurtalarımın 6-7 mm büyüdüğünü klomen kullanmaya devam etmemi söyledi dün tekrar 2 kutu yazdı pazartesi günü kontrole çağıracak, böyle bi şey yaşayanınız var mı? ve günde 1-2 tane sigara içmek çok mu zararlı olur
Ben ilk defa duyuyorum cnm. Klomen adetin 5. Günü başlanır ve 5 gün kullanılır. Ayda 2 defa kullanılmaz die biliyorum. Mesela ben bu ay diğer aylarda olduğu gibi 5 gün klomen kullandım senin gibi sabaah 2 akşam 2 olarak. Aynı zamanda femera da kullanıyordum. Sonra 10 gün sonra gittiğimde 2 tane yumurtam büyümüş ve çatlamaya başlamış dedi femerayı da kullanmayı bırak dedi. Geçen ay gittiğimde ise daha büyümemiş demilti femerayı biraz daha kullandırdı. O şeklde 6 7 aydır kullanıyorum hiç duymadm 1 ay da 2 defa klomen kullanıldığını.

doktor kontrolünde kullanıldıgı sürece sıkıntı yok bana ben 18 eylülde başladım 5 gün 2 kutu kullandım dün de 2 kutu verdi pazartesiye kadar kullanıcam sabah 2 akşam 2 , ama göğüs hassatiyeti yapıyo kasık batması da yapıyo ilacın etkisi
ben ilacı bitireli 3 hafta oldu ama göğüs hassasiyetim hala devam ediyo adet tarihim geldiğinden mi yoksa hamilelik belirtisi mi onu çok merak ediyorum :)

Back
X