Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben klomeni sadeve 1 ay kullandim. Gün-de 2 defa olmak üzere 5 gün ictim. Ama gebelik oluşmadı. 2. Ay tekrar etkisiyle kendiliğinden adet oldum. Bu ay da femara+catlatma iğnesi. Adet günunu bekliyorum.Kaç ayda sonuç aldınız paylaşır mısınız
Kontrole gittim bugün gelişme olmamış yumurtalıklarımda bende klomenin bi faydası olmayacak gibiBen klomeni sadeve 1 ay kullandim. Gün-de 2 defa olmak üzere 5 gün ictim. Ama gebelik oluşmadı. 2. Ay tekrar etkisiyle kendiliğinden adet oldum. Bu ay da femara+catlatma iğnesi. Adet günunu bekliyorum.
5 gün iç der sana gün söyler. Dediği günde gittiğinde yumurta oluşmamış miKontrole gittim bugün gelişme olmamış yumurtalıklarımda bende klomenin bi faydası olmayacak gibi
Oluşmamış dedi iki gün sonra tekrardan bakıcakmış5 gün iç der sana gün söyler. Dediği günde gittiğinde yumurta oluşmamış mi
Yumurta tembelliği mi var. Yoksa pcos falan miOluşmamış dedi iki gün sonra tekrardan bakıcakmış
Oluşmamış dedi iki
Tembellik dedi pcos ne oluyo kiYumurta tembelliği mi var. Yoksa pcos falan mi
Pcos da gelişmeyen yumurta kistcik olarak yumurtalıkta kalıyor. Yumurta gelişimini oluşumunu engelliyor. Bu da bir-çok şeye sebep oluyor. Tüylenme diyabet obeziteTembellik dedi pcos ne oluyo ki
Yok çok şükür öyle bişey demediPcos da gelişmeyen yumurta kistcik olarak yumurtalıkta kalıyor. Yumurta gelişimini oluşumunu engelliyor. Bu da bir-çok şeye sebep oluyor. Tüylenme diyabet obezite
Çatlatma iğnesini de oldunuz mu2 kere kullandım ilkinde 1 ikincisinde 3 yumurtam büyüdü ama gebelik olmadı
evet oldumÇatlatma iğnesini de oldunuz mu