Klomenle yumurta büyümedi lütfen yardım

melis00000

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
208
48
98
32
İyi günler arkadaşlar. Pcos hastasıyım bir yıldan fazladır istiyoruz olmuyor. Bu ay klomen kullandım beş günde, günde üçer kez. Bugün adetin 11 günüydü gittim yumurtam 13 mm miş yani gelişmemiş canım çok sıkıldı düşünmemek istiyorum ama elimde değil. Her ay bir umut oda olmayınca büyük bir hayal kırıklığı. Gelecek ay iğneyle geliştirecez dedi doktor. Benim durumda olan var mı ya da bunları yaşayan tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim

13 mm cok da kucuk degil bence yine de takip ettirin büyüyebilir 16 mm olsa bile catlatma ignesi vuruluyor diye biliyorum. Ayrica klomenle buyumese bile femara var iğneler var mutlaka biri ise yarayacaktır sıkmayın caninizi.🥰

Bende seninle aynı durumdayım 11. Günü gittim biri 13 biri 14 mm olmak üzere iki yumurtam var doktor pek umutsuz birşey söylemedi. 3 gün bekle sonra çatlatma ignesini yap o zamana kadar büyük ihtimalle 17 mm geçer dedi. Konuyu acali biraz olmuş ama. Durumunuz nedir acaba 🧐

Bende seninle aynı durumdayım 11. Günü gittim biri 13 biri 14 mm olmak üzere iki yumurtam var doktor pek umutsuz birşey söylemedi. 3 gün bekle sonra çatlatma ignesini yap o zamana kadar büyük ihtimalle 17 mm geçer dedi. Konuyu acali biraz olmuş ama. Durumunuz nedir acaba 🧐
Ne durumdasınız ben iğne yapmadım ama bugün adet tarihim ama belirtim yok

Bide klomen kullandım ben doktor çatlatma iğnesinden sonra 14 güne kadar regl olmazsan test yap demişti. 14. Gün tam adet tarihime denk geliyor. Tedavi uygulayanların çoğunluğu bebek yoksa erken geliyormuş adeti diye duydum ama bilemiyorum. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Banada yumurta küçük gelişmemiş demişti her ay gittiğimde yeni birşeyle karşılaşıyorum Allah yardımcın olsun benimde olmuyo bir yıldır isstiyoruz

Allah seninde yardımcın olsun. Bir an önce kavuşuruz inşallah. Benim bı oğlum var 4 yaşında ikincisi olmuyor. Pcos olduğumu bile yeni öğrendim. Doğuştan rahmimde kalp şeklindeymis . Oğluma nasıl hamile kaldım bilmiyorum Rabbim ol deyince oluyor demek ki 😇

Bide klomen kullandım ben doktor çatlatma iğnesinden sonra 14 güne kadar regl olmazsan test yap demişti. 14. Gün tam adet tarihime denk geliyor. Tedavi uygulayanların çoğunluğu bebek yoksa erken geliyormuş adeti diye duydum ama bilemiyorum. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Benim ilk hamileligimde adet tarihinden altı gün sonra yapmıştım negatif iki gün sonrasında yaptığımda pozitif olmuştu. Onun için beklerim haftaifine kadar diye düşünüyorum ama aklımdan çıkmıyor

Allah seninde yardımcın olsun. Bir an önce kavuşuruz inşallah. Benim bı oğlum var 4 yaşında ikincisi olmuyor. Pcos olduğumu bile yeni öğrendim. Doğuştan rahmimde kalp şeklindeymis . Oğluma nasıl hamile kaldım bilmiyorum Rabbim ol deyince oluyor demek ki 😇
Bende aynı durumdayim kızım üç yaşında bende pcoslu olduğumu yeni öğrendim öğrenmez olaydım:( kızımda kendimi sağlıklı sanıyordum hemen hamile kaldım ikincisinde doktora göründüm pcos tanısı koyuldu aklımdan atamadigim içine belki olmuyordur

Bende aynı durumdayim kızım üç yaşında bende pcoslu olduğumu yeni öğrendim öğrenmez olaydım:KK43: kızımda kendimi sağlıklı sanıyordum hemen hamile kaldım ikincisinde doktora göründüm pcos tanısı koyuldu aklımdan atamadigim içine belki olmuyordur
Ne kadar garip o kadar hamile kalıyosun hamileyken ne türlü kontrole giriyorsun doğum yapıyorsun ama hiçbirinde görünmüyor. Seninki ileri derece mi hafif mi?

Ne kadar garip o kadar hamile kalıyosun hamileyken ne türlü kontrole giriyorsun doğum yapıyorsun ama hiçbirinde görünmüyor. Seninki ileri derece mi hafif mi?
Benimde doğuştan dedipa
Vala canım ben ilk evlendigimde doktora gittim iyisin yapabilirsiniz dedi hemen o ay hamile kaldım çok şükür. İkincisini düşününce bı turlu olmadı gittiğim doktor polikistik oversin dedi kilom ideal olmasına rağmen kilo ver dedi aylarca saçma sapan vitaminlerle bekletti şimdi doktor değiştirdim diğerinin tam tersine polikistik overlerij aslında hamile kalma ihtimalleri normal diğer bayanlara göre daha yüksek dedi sadece sizde yumurta tembelliği olduğu için olmuyor dedi klomenle başlayalım dedi kullandım onikinci günümde 13 mm buyumemis bir sonraki aya gonalf 450 iğnesini yapacaz dedi ama benim gündür gecikme var inşallah igneyede gerek kalmaz doktorun tutumuda çok önemli ilk doktorum inatçı polikistigin var dedi şimdi gittiğim kötü durumda değilsin dedi.

Benimde doğuştan dedipa

Vala canım ben ilk evlendigimde doktora gittim iyisin yapabilirsiniz dedi hemen o ay hamile kaldım çok şükür. İkincisini düşününce bı turlu olmadı gittiğim doktor polikistik oversin dedi kilom ideal olmasına rağmen kilo ver dedi aylarca saçma sapan vitaminlerle bekletti şimdi doktor değiştirdim diğerinin tam tersine polikistik overlerij aslında hamile kalma ihtimalleri normal diğer bayanlara göre daha yüksek dedi sadece sizde yumurta tembelliği olduğu için olmuyor dedi klomenle başlayalım dedi kullandım onikinci günümde 13 mm buyumemis bir sonraki aya gonalf 450 iğnesini yapacaz dedi ama benim gündür gecikme var inşallah igneyede gerek kalmaz doktorun tutumuda çok önemli ilk doktorum inatçı polikistigin var dedi şimdi gittiğim kötü durumda değilsin dedi.
Zaten doğuştan oluyormuş canım. Benim kilo problemim var doktorum hiç sorun etmedi bunu. Oğlumda 11 ay uğraştık 11. Ayın sonunda olmuştu. Hsg filan geçti tüplerde tıkanıklık yok dedi sonradan da tikanabiliyormus çünkü. Bı rahmim kalp şeklinde çıktı o kadar. Bakalım bu sefer olacakmi içim hep umutsuz ama. Dün iğneyi yaptırdım beklemedeyim. Yanliz inanılmaz bel ağrım var.

Back
X