A ACEM NUR Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2014 352 350 158 39 29 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ACEM NUR #1 iki ay klomen kullandım. Yumurta 15mm de kaldı. bu ay iğneye geçeceğiz. ilaçla yumurtası gelişmeyip, iğneyle gelişen var mı??
iki ay klomen kullandım. Yumurta 15mm de kaldı. bu ay iğneye geçeceğiz. ilaçla yumurtası gelişmeyip, iğneyle gelişen var mı??
E ebrulikis Biliyorum birgun geliceksin bebegim... Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2014 821 188 53 15 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ACEM NUR #2 Hic kimse cvp vermiyor ya alah allaah . Ben klomen kullanmadim arkadasim ama puregon igne kullaniyorum yarin kontrolum var
Hic kimse cvp vermiyor ya alah allaah . Ben klomen kullanmadim arkadasim ama puregon igne kullaniyorum yarin kontrolum var
A ACEM NUR Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2014 352 350 158 39 16 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ACEM NUR #3 ebrulikis .!.: Hic kimse cvp vermiyor ya alah allaah . Ben klomen kullanmadim arkadasim ama puregon igne kullaniyorum yarin kontrolum var Genişletmek için tıkla... İNŞALLAH KAVUŞURSUN BEBEĞİNE CANIM...
ebrulikis .!.: Hic kimse cvp vermiyor ya alah allaah . Ben klomen kullanmadim arkadasim ama puregon igne kullaniyorum yarin kontrolum var Genişletmek için tıkla... İNŞALLAH KAVUŞURSUN BEBEĞİNE CANIM...