- 24 Aralık 2014
- 191
- 63
- 18
- 36
- Konu Sahibi yazkizim88
-
Büyür bence günde 3 mm büyüdüğü söyleniyor 14.gün yeterli büyüklüğe ulaşabilir.Yumurtlama sorununuz mu var?
AMin insallah bizde anne oluruz senibki kac mm olmusOkuduklarima gore buyur canim illa 14 unde catlama olacak diye bir sey yok gec buyurse biraz gec catlar sadece...benim de bugun 12. gunum klomenle ayni gunlerimiz insallah guzel sonuclanir :)
18.5 mm olmus benimki canim ama doktor catlatma ignesi vermedi cumaya ya da hafta sonuna catlar dedi ama icim rahat degil ya catlamazsa diye bilmiyorum hic ,ilk defa kullandim klomenAMin insallah bizde anne oluruz senibki kac mm olmus
Bende ilk defa kullandim klomeni yarin yine gitcem doktora bakalm hayirlisi olsun insallah buyumustur18.5 mm olmus benimki canim ama doktor catlatma ignesi vermedi cumaya ya da hafta sonuna catlar dedi ama icim rahat degil ya catlamazsa diye bilmiyorum hic ,ilk defa kullandim klomen
Klomen kullandm doktora gittim 12. Gunumde 15 mm buyumus bugunden sonra daha cok buyur mu yoksa oyle kalirmi kizlar cevap bekliyrm
Insallah canim incir ye bol bol buyumesine yardimci oluyormusBende ilk defa kullandim klomeni yarin yine gitcem doktora bakalm hayirlisi olsun insallah buyumustur
Insallah canim dua edin nolur hayirlisiyla tutsun insallah cok tesekkur ederim moral oldu bana12. günde 15mm çok iyi sonuç canım , günde ortalama 2mm büyür , 2 gün sonra çatlatılacak durumda olur,canını sıkma
Tamam canim yiyim tesekkurler gecen ay incir suyu icmistim ama tutmadiInsallah canim incir ye bol bol buyumesine yardimci oluyormus
Ben de bu ay iciyorum canim yumurtamin buyumesine o da yardimci olmus olabilir bi de havuc kürüyle karistirdim bugun catlamasina yardimci olsun diye birkac gun iceyim insallah ise yarar ..ikimiz de bu ay bebeklerimize kavusuruz hayirlisiyla insallahTamam canim yiyim tesekkurler gecen ay incir suyu icmistim ama tutmadi
Amin canim insallah doktora gittim 19 mm olmus icim rahatladi insallah catlarda anne oluruz Allah isteyen herkese versinBen de bu ay iciyorum canim yumurtamin buyumesine o da yardimci olmus olabilir bi de havuc kürüyle karistirdim bugun catlamasina yardimci olsun diye birkac gun iceyim insallah ise yarar ..ikimiz de bu ay bebeklerimize kavusuruz hayirlisiyla insallah
Oo ne kadar guzel buyumus :) dert ettigimizle kaliyoruz iste ,kacinci gunun oldu canim doktor catlatma ignesi dedi miAmin canim insallah doktora gittim 19 mm olmus icim rahatladi insallah catlarda anne oluruz Allah isteyen herkese versin
Canim bugun igne vuruncam catlatma icin cumartesi asilama dedi sok oldum asilamayi beklemiyrdm nasil olur sizce bilen varmiOo ne kadar guzel buyumus :) dert ettigimizle kaliyoruz iste ,kacinci gunun oldu canim doktor catlatma ignesi dedi mi
Canim bugun igne vuruncam catlatma icin cumartesi asilama dedi sok oldum asilamayi beklemiyrdm nasil olur sizce bilen varmi
Amin canim insallah doktora gittim 19 mm olmus icim rahatladi insallah catlarda anne oluruz Allah isteyen herkese versin
Daha oncede catlatma ignesi falab denemistik olmamisti doktoru degistirdik anlattik herseyi vakit kaybetmeyelim dedi esimin sperm sayisi falan iyi cikti sorun yok dedi bakalm hayirlisiCanim doktor neden hic normal denemeden asilamaya gecti bilmiyorum, esin sperm testi yaptirmis miydi belki onda yavaslik varsa ondan hemen asilamaya gecmistir ..parasi icin de yapiyor olabilir canim hic sorun yoksa
Amin insallah tutar Allah hayirliaiyla nasip etsin insallahbak tam da dediğim gibi olmuş canım ,günde 2mm büyümüş keratalar ,bebüşe de dönüşürler inşAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?