Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kendim bu ay kullandim klomeni 17.gun yogun akinti geldi suan regl gunumu bekliyorum bende hasta degilim amabusabah 37 atesim vardi ve hala 36.7 seklinde devam ediyor acaba gebelik olabilirmi diye kafam karismiyor degilMerhaba arkadaşlar klomen kullanıp yumurtası kendiliğinden çatlayan varmı. Ve olumlu sonuç alan ben 7 gün sonra kan vericem sabırsızım benim gibi olan varmı?
Test yaptın mıbende kendim bu ay kullandim klomeni 17.gun yogun akinti geldi suan regl gunumu bekliyorum bende hasta degilim amabusabah 37 atesim vardi ve hala 36.7 seklinde devam ediyor acaba gebelik olabilirmi diye kafam karismiyor degil
erken gebelik testi aldim yarin sabah ins. yapacagim sen yaptinmi testTest yaptın mı
6 gün sonra inş yapacam belirtin varmı?erken gebelik testi aldim yarin sabah ins. yapacagim sen yaptinmi test
Ayyy umut oldunuz yaaa belirtiniz neydi?İlk klomen kullanışımda hamile kaldım ve iğne yapılmadı, yumurta kendiliğinden çatladı.
Hiç bir belirtim yoktu sürekli bu blokta dolaşıp kendimde belirti ve umut aradım (9 ay bekledimde son ay klomen kullandım) adet zamanına 2 gün kala test yaptım öğlendi silik çıktı akşam bir daha yaptım net çıktı sonrada hastaneye acile gittim....Ayyy umut oldunuz yaaa belirtiniz neydi?
Çatladığından beri belimin sol tarafı çok ağrıuor ve akıntım çok geliyor die sormuştum.. Sizin kaç yumurta gelişmiştiHiç bir belirtim yoktu sürekli bu blokta dolaşıp kendimde belirti ve umut aradım (9 ay bekledimde son ay klomen kullandım) adet zamanına 2 gün kala test yaptım öğlendi silik çıktı akşam bir daha yaptım net çıktı sonrada hastaneye acile gittim....
Öyle belirtiler yaşayanları duymuştum. Benim 4 vardı ama sadece 1 tanesi ise yarardi diğerlerinin boyu biraz küçüktü hatta o işe yarayan bile 14 du sadece okuduğum kişiler 20-24den bahsediyorlardı. Doktor kısmet dedi ciddende öyle oldu. Çünkü esimde de sperm ilerleme sorunu vardı.Çatladığından beri belimin sol tarafı çok ağrıuor ve akıntım çok geliyor die sormuştum.. Sizin kaç yumurta gelişmişti
Benim sadece bitane gelişmişti 22 mm de çatlamıştı dua et bize bizimde olsun inşallah yaaa hamilelerin duası kabul oluyor kaç aylıksım buaradaÖyle belirtiler yaşayanları duymuştum. Benim 4 vardı ama sadece 1 tanesi ise yarardi diğerlerinin boyu biraz küçüktü hatta o işe yarayan bile 14 du sadece okuduğum kişiler 20-24den bahsediyorlardı. Doktor kısmet dedi ciddende öyle oldu. Çünkü esimde de sperm ilerleme sorunu vardı.
Bebeğim sağlıkla doğdu çok şükür şuan 7 aylık. Senin için özel dua edicem beklemek çok zahmetli ve yorucu bir iş.Benim sadece bitane gelişmişti 22 mm de çatlamıştı dua et bize bizimde olsun inşallah yaaa hamilelerin duası kabul oluyor kaç aylıksım buarada
Çok teşekkür ederim rabbim bebeğini salihlerden eylesin sana bağışlasın inş burda sonucu paylaşacam seninleBebeğim sağlıkla doğdu çok şükür şuan 7 aylık. Senin için özel dua edicem beklemek çok zahmetli ve yorucu bir iş.
Büyük bir merakla bekliyor olucam sonucunu ay inşallah seninde bebişin olur kısa zamanda hayirli ve sağlıklaÇok teşekkür ederim rabbim bebeğini salihlerden eylesin sana bağışlasın inş burda sonucu paylaşacam seninle![]()
İnşAllah vardır var olduğunu hissediyorum ama umarım vardır Rabbimin izni ileBüyük bir merakla bekliyor olucam sonucunu ay inşallah seninde bebişin olur kısa zamanda hayirli ve sağlıkla
3gundur sicaklardanmi bilmiyorum atesim sabah 37 gun icinde 36.6 dan asagi dusmedi ve bu sabahtan basladi hafif midemde kalkmalar belki stres yaptim o mideme vurdu belkide klima carpti bilmiyorum ins. hamileliktendir diye umit ediyorum6 gün sonra inş yapacam belirtin varmı?
İnşAllah cnm yaaa bende umut ediyorum boşa çıkmaz inşallah3gundur sicaklardanmi bilmiyorum atesim sabah 37 gun icinde 36.6 dan asagi dusmedi ve bu sabahtan basladi hafif midemde kalkmalar belki stres yaptim o mideme vurdu belkide klima carpti bilmiyorum ins. hamileliktendir diye umit ediyorum
Test yaptınız mı sonucu metak ettim?erken gebelik testi aldim yarin sabah ins. yapacagim sen yaptinmi test
yaptim erken gebelik testi negatif ne yazikkiTest yaptınız mı sonucu metak ettim?