Kekler - Pastalar Kmbet pasta(dolgu kek)

Hamileyken çok yapardım dolgu keki.
Oktay Ustanın Sürpriz Pastası olarak not almıştım..
Öyle vermişti..
Harika oluyor tadı da görüntüsü de
hatta üzerini şantilerle süslediniz mi sanat eseri mubarek..
Ellerinize sağlık
fotoğraflar da çok şık olmuş
emeğinize sağlık
üzerine imzanızı atın bence

canım çok güzel görünüyor,1dahakine benide çağır gelirim yemeye nede olsa aynı şehirdeyizcokacimcoookdelikafaduldendelikafadulden

ablam yapıyo bunu ben henüz denemedim ama çok hafif çok lezzetli bi pasta emeğine sağlık canım

Ellerine sağlık bende yapıyodum bu tarifi bayadır yapmadım görünce bir ara yapayım dedim tam bir yaz pastası serin serin olur.
Emeğne sağlık canım

yorumlarınız için çok teşekkürler kızlarr... opuyorumnanaktan ... kelepçeli ,kelepçesiz,düz tepsi hiç fark etmez.. hepsiyle oluyo... normal tepsi kullandığınızda tepsiyi margarinleyip,unlamak şartıyla aynı sonuç alınıyoo.... minelne cnm.. buyur gel.. sen gelicem de ben yaparım lafı mı olur...................

benim yarin misafirim gelecek bugün aksamdan yapsam yarina kadar dururmu
yoksa yarinmi yapayim yarin hamur isi falanda yapicam yogun olurum bisey olmazsa bugün halledeyim diye düsünüyorum
canim bugün cevaplarsan sevinirimopuyorumnanaktan

ılk ıkı resım bır blogtan alıntı yanılmıyorum degıl mı?
eger blog sahıbı sız degılsenız belırtmenızde fayda var..

canim bende yaptim tarifte kakaoyu 1 y.k yazmissin ama ben 2 y.k katti genede rangi cok koyu olmadi:uhm: kekide biraz dagildi ama 2. yapisimda herhalde daha iyi olur:Saruboceq:
ama tadi nefisti misafirlerim bayildilar herkes tarifini istedicokacimcoookzemuszemus
tarif icin cok tesekkür ederim canimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

buda migdeye indirmeden az evvelki halizemuszemus

oooooooooooooo yengosum poirlantam yine döktürmüssün yapicam dedindi yapmissin masallah
ellerine emegine saglik
sen yapip begendiysen bende garanti begenirim en kisa zamanda denicem insallah

oooooooooooooo yengosum poirlantam yine döktürmüssün yapicam dedindi yapmissin masallah
ellerine emegine saglik
sen yapip begendiysen bende garanti begenirim en kisa zamanda denicem insallah

:kedi:tavsiye ederim canim inan nefis oldu dayinda cok begendi bilirsin dayin herbiseyi yemez dün gece beni mutfakta leptopla görünce gülmüstü hatta yakinda yatagada getirceksin dedi:roflol:
bende actim neler yaptigimin fotolarini gösterdim bugün getirde bi onayliyayim dedi:lepi::teytey:

sınavlarım bitsin mutlaka yapıcammm foto da eklicemmm eline saglık

ben kelepçeli kalıp kullanmadım.normal yuvarlak tepsi kullandım ama kolay çıksın diye kalıptan altına yağlı kağıt serdim.çok enteresan hiç yağ kullanılmıyor hiç süt yada yoğurt ürünü de yok. şeklen çok güzel oldu şeklen.ama tat olarak çok kkuru ve yavan geldi bana.sanırım benim damak tadımla alakalıdır.

yorumlar için teşekkürler kızlarr.. deneyenlere afiyet olsun diyorum... kuru bulanlara da üzerine çikolatalı sos yada krem şanti dökerek denemelerini tavsiye edebilrim :))

ben denemiştim bu pastayı çok güzel oluyo teşekkürler canım emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…