onu eşin durduracak işte.Evet uzakta oturmaya ikna ettim ama korkuyorum yine karisirlar sadece kayinvalide degil kayinbabamda cok kariskanbiri. Yaptim yemege kadar karisiyo
Insallah duzeliriz aplam ayrilmak kolay degil yuvai yikmak istemem ama iste isin ucunda aile yalanlar dolanlar oluca edimin ailesi cok yalan soyler yalana meyilliler baskalarinin hayatima burun sokmaktan hoslanirlar ayrica cok buyuk konusurlar filan sunu yapmis filan soyle etmis dedikoduyu seven kisiler isim cok zorcanim bak senin yasin aslinda cokda kücük degil 19 yasinda
bak güzelim senin yasin aslinda cokda ufak sayilmaz 19 yasindasin evlenmsn ama kendi yuvani henüz kuramamsn
sabir et bol bol sabir et sana esin sirf böyle sacma bir cümle kurdu diye ayrilmayi aklinin ucundan bile gecirme
insallah tez zamanda kendi evinize gecersiniz ozaman sabrinin karsiliginida alirsin allahin iznile
yuva yikmak böyle kolay degil sakin aklina getirme öyle seyler
siddet olur aldatma olur böyle seyler baska bunlar bir nedendir ama bu sebeplerle ayrilik akla gelmemeli yapma canim benim yapma sabir et hersey gönlünce olur insallah
Esim bagirmaz kirmaz annesine surdan kalk suraya otur dese kayinvalidem sutune haram ediyo oyle bir insanonu eşin durduracak işte.
evlendikten sonra ailesinin sen olduğunu bilecek.
anne babası tamam anne babasıdır ama, sen onun ailesisin yuvasısın..
seni ezdirmemesi lazım...
ama işte neeerdeee...
Allah yardımcın olsun...
Ben farkli bir sehire gidemem ilk once diyidum gocelim uzaklara falan ama abimin vefatindan sonra mezarliga yakin yerden oturmak ustiyorum cok ozluyorum cok sık ziyaretine giditorum gitmedigim gun pismanlik cekiyorum zoruma gidiyo agliyorum abimle buyudum ben onun acisida cok derondem yaraladi beni Allah kimseye gostermesin o aciyi genc olum daha zorFarkli sehire gideceğinizin garantisi varsa deneyin derim. En azından elinizden geleni yapmis olacaksınız aklinizda soru işareti kalmayacak
Insallah duzeliriz aplam ayrilmak kolay degil yuvai yikmak istemem ama iste isin ucunda aile yalanlar dolanlar oluca edimin ailesi cok yalan soyler yalana meyilliler baskalarinin hayatima burun sokmaktan hoslanirlar ayrica cok buyuk konusurlar filan sunu yapmis filan soyle etmis dedikoduyu seven kisiler isim cok zor
Ben farkli bir sehire gidemem ilk once diyidum gocelim uzaklara falan ama abimin vefatindan sonra mezarliga yakin yerden oturmak ustiyorum cok ozluyorum cok sık ziyaretine giditorum gitmedigim gun pismanlik cekiyorum zoruma gidiyo agliyorum abimle buyudum ben onun acisida cok derondem yaraladi beni Allah kimseye gostermesin o aciyi genc olum daha zor
Evlenmeden once beni kayinvalidem sarilir sarilir operdi kayinbabam cok severdi iclerine girmeden bilemiyoruz iste iclerine girdim tas kedildilerah be güzelim evlenmedne önce bilmiodun mu
Sagolasin aplam evet var insallah iki yada uc ay sonra cikacagiz gaynimi evlendirecekler ama simdiden yakinlarda ev aramaya baslamislar bana bende esime soyledim bunlara yakin.olsun eger benim olumude dirimide bulaazsin dedim esimde simdilik bana hak veriyoBasin sagolsun canim cok uzuldum Allah sana sabir versin. Farkli yere goceriz deyince sehir degisecek sandim. Kv kp evinden cikma sansiniz yok mu en azından
Evlenmeden once beni kayinvalidem sarilir sarilir operdi kayinbabam cok severdi iclerine girmeden bilemiyoruz iste iclerine girdim tas kedildiler
Once bagriyodun kiziyodum bu aralar duygusuzlastigim icin ruh gibi geziyorum cok sskin konusuyorum bunu farkinda guldurmeye calisiyo saka yapiyo falan ama icim olmus resmeninsan kendi annesile babasiyla ayni evde anlasamio
saten bir getiren kaynanalari kayinpederleride anlamiom ne gerek var ja herkes kendi yuvasini kursun
bir an önce evinizi ayir
yoksa böyle kavga gürültü gider iyce yüz göz olursnz ne gerek var
kendi evinde insan istedi gibi oturur kalkar yeri gelir esine bi yumurta kirarsin yerin ama birlikte ölemi mecbursun hep yemek yapmaya ev temizlemeye hazir olda durmaya
bence böyle güzel güzel anlat esine tatli dile güzel güzel
valla bisey anladiysam oda cemkirerek hic bi yere varilmio ne varsa yine tatli dilde var
Hayir evlilik acisindan hayallerim baskaydi evlenmeden once o kadar ilgi sevgi goruyordumki cok mutlu olacagimi saniyodum tam tesi olduBence evlilikte boşanalım sen başkasıyla evlen demek bu kadar kolay olmamalı
Bir daha bu lafları soylerken dikkatli olmalısınız Bunları soylemeniz bile yaşınızın kuçukluğunu evliliğe uygun olmadığını belli ediyor
Madem hayalleriniz başkaydı neden o yönde yaşamak yerine evlendiniz
Hayir evlilik acisindan hayallerim baskaydi evlenmeden once o kadar ilgi sevgi goruyordumki cok mutlu olacagimi saniyodum tam tesi oldu
Ozamanlar esim cok dikkat cekici sakaci iscimen konusmasi oturmasi kalkmasi hayrandim bilemiyorum hoslati yada sevgi adu herneyse birazda aolamin israri benimde dikkatimi cekti evet dedimValla ne 19 unda evlenenler biliyorum aynı yerde yakınlarda yaşayıp hem kocasını hem kv kb yı hatta kaynını parmağında oynatanlar.. Ne fenalar var
Sen hem erken evlenmişin hem bişey bilmiyosun fenalık yok
E aşkta yoktu madem ne diye evlendimiz o yaşta anlamıyorum işin zor gibi bilemedim
Hiç nişanlılık sürecin falanda mı olmadı fıstıkOzamanlar esim cok dikkat cekici sakaci iscimen konusmasi oturmasi kalkmasi hayrandim bilemiyorum hoslati yada sevgi adu herneyse birazda aolamin israri benimde dikkatimi cekti evet dedim
Calisiyorum bir firmada cayciyim kayinbabam cikmami cokustedi ama cikmadim aksam eve geliyorum kayinbabamda geliyo yemek yap cay demle su bu kayinbabam hizmet bekleyen burusi hergun el ustunde tutacaksin basim agrisa rahatsuz olsam yatamam oturacagim anlayissiz bir insam. Ama uc gundur gelmiyo kalgaliyiz akli sira kustu ben hakliyken benden ozur bekliyolarPeki çalışıyor musunuz
Hani belki sürekli evde olmak kp kv yanında olmak da sıkıntı yaratıyor olabilir
Çalışsanız hem farklı ortam iyi gelebilir hem de maddi açıdan eliniz güçlenince kendinizi daha iyi hissedersiniz
Calisiyorum bir firmada cayciyim kayinbabam cikmami cokustedi ama cikmadim aksam eve geliyorum kayinbabamda geliyo yemek yap cay demle su bu kayinbabam hizmet bekleyen burusi hergun el ustunde tutacaksin basim agrisa rahatsuz olsam yatamam oturacagim anlayissiz bir insam. Ama uc gundur gelmiyo kalgaliyiz akli sira kustu ben hakliyken benden ozur bekliyolar
Oldu bes ay oldu ama cok sık gorusmezdil nisanliyken hic geznedik sadece telefonda gorusuruz bide ailesiyle geldiginde bir defa ayrilmak istedim nisanliyken calsiyodum etrafimdakiler ayril yadin kucuk falan filan dediler esimin ailesi beni seviyodu ama cok gelmezlerdi bes ayda dort defa falan ayrilmak istedigimi soyledigimde cok agladi bende vaz gectim ayrilmaktan evlendikHiç nişanlılık sürecin falanda mı olmadı fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?