kobusmaya ve yorumlariniza ihtiyacım var:-(

Aynen oyle duygusal cok duygusal napmaya calisiyo anlamiyorum tez kanan biriyim goz yasina dayanamam

Kızma bana ama sen yaşını yazmasaydın bile küçük olduğun belli oluyor yazdıklarından. Yavrum daha sen çocuksun. Kızlarımız keşke gençliklerini yaşamadan kadın olmaya bu kadar hevesli olmasalar. O yaşlarda size aşk meşk çok önemli geliyor ama geçici olduğu ve hayatta çok daha önemli şeyler olduğu sonradan kafalarına dank ediyor. Olan olmuş artık. Önemli olan bundan sonra ne yapacağın. Madem evlendin çocuk denecek yaşta o zaman evliliğin öyle çocuk oyuncağı olmadığını anlaman gerekiyor. Önce kendi hayatınızı kurun bence. Birlikte ayrı bir eve çıkmadan zaten evliliğin ne olduğunu tam anlayamazsın. Şimdilik kocanı dinle. Eğer sözlerini tutar, evinizi ayırırsa belki birşeyler düzelir. Ama eğer düzelmezse benim sana tavsiyem sırf millet kınayacak, elalem laf edecek diye hayatını heba etme. Gir bir işe önce ekonomik özgürlüğünü kazan. Ayrıca emin ol tek boşanan sen değilsin bu dünyada. Herkes kendi eteğindeki tozu silkelesin önce sana laf edene kadar.

O da kavga gürültü olmasından dolayı üzgün anladığım kadarıyla.. Kavgalı oldugunuz zamanlarda ayrılmayı dusunmus ama ıstemeye ıstemeye.. Yani bence o da seninle mutlu olmak istiyor.

Bu arada adam sevmiyorum dememiş ki bu konuya takılma. Ayrıca hangi çift birbirini seviyor ki. Yani aşk kalmıyor zaten evlenince. Sadece seni insan olarak sevsin bağlı olsun bana göre yeterli. Sevmemesine takılma. Zaten şimdi sevse bile ilerde illa ki bitecek sevgisi..

Cok tese
Oncelikle yorumunuz icin tesekkurle baska caresi yok zaten bir sure oyle denicem baska yerde oturup daha duzelmezse eger kendi ayaklarimin ustunde durmaya bakicam

Haklisiniz.

Canım öncelikle senin yaşın ufak ama eşinin yaşı kaç onuda merak ettim. Oda sana yakın yaşlrdaysa erken evlenen erkekler sonradan pişmanlık duyup keşke evlenmeseydim düşüncelerine girebiliyorlar benm cevremde var oyle tanıdıgım erkekler. Yani oda henüz cahil saçma bir şey konuşmuş. Ama bu seni sevmediği anlamına gelmez cünkü sana seni hiç sevmiyorum dememiş başka biriyle evlenmeyi düşünürdüm demiş. Kadınların yaptıgı en büyük hatalardan biride bu erkeklerin dediği şeyi anlamak istemiyoruz kendi kafamızda kurdugumuza inanıyoruz bu sefer evliliklerde bu tarz kavgalar vs seyler oluyor. Yaşın büyüdkce ne kadar bos seyleri kafama takmışım diyip gülüceksin. Hayat birazda insana ketum olmayı öğretiyor. Ketumlaştıkca herşeyi aşarsın. Daha evlilikte cok yenisin şuan haşlanma aşamasındasın,biraz zaman geçtikden sonra pişiceksin ve en sonunda olucaksın :)))

Esim 25 yasinda 6 yas var aramizda sagolun yorumunuz icin insallah duzeliriz

Sizi sevmedıgını nereden cıkardınız.. Bu konusmadansa bence cok normal.. Her ınsan kavga ettıgı yada ofkelendıgı esnalarda keske evlenmeseydım yada bosansam dıye dusunebilir.. Kavgalarınızı eger k.valide ve k.peder yuzundense bence basbasayken daha sakın bı ılıskınız olacaktır.. Zaten denemeye deger degıl mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…