Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde koç burcu ama illa onun dediği olacak diye tutturmaz biryerde pes ediyor bana özgürlük alanları olmalı kesinlikle bence insanlarla iç içe çabuk sıkabiliyorlar biraz mesafeli ol özgürlük alanı bırak eminim daha iyi olacaktır.Arkadslar koc burcu erkegiyle evli olan varsa yardm edin onlari nasil idare ediyrsunz bn yapamiyorm artk hep kndini dusunuyr hp istedni yapiyr hicbrseye karisamiyorm 23 yasndayim iki yillk evliym saclarm beyzladi yaaa
Zatn hic uzerine gtmem elmden geldigi kadr ilgi gosterirm ama olmuyr yetemiyorm adama
Koç burçlarının alışkanlıkları değişmez mi peki hiç bireyden zevk almıyorsa zevk almayı denemez mi en basit yürümek gibi adamı yürümeye ikna edemiyorum :))Ben koç burcunun kendisiyim olmaz mi?Eşiniz bir tık basķin olmazsa, cok kisitlanirsa mutsuz olur ve daha cok agresifleşir. Ne konularda anlasamiyorsunuz bilmiyorum ama mumkun oldugu kadar inatlasmayin, anlamsiz güç savaslarina girmeyin. Ilimli olun. Sorunlarinizi yazmadiginiz pek birsey diyemeyecegim.
Söyleyerek canım ama bence koç burçları için nasıl söylersen söyle farketmiyor ister ılımlı ister Emirli aynı onlar için tekrardan da sıkılıyorlar aslında hayat zor :)Burlari yni arastrdim ve koc burcunn butun ozellklerni tasiyr yardm istedigm konu baskalari nasil soz dinletiyor hep onun istekleri olmayacagini nasil soyluyr ona
Öncelikle yola gelmezler onu soylıyım çünkü çoğu sabit fikir oluyor kizim 5 yaşında koç burcu dediginiz gibi bazen çok zorlaniyorum çok hareketli herkesi ben yöneteyim istiyo bencillik ve egosu tavan yapmış durumda ki en çok törpülemeye çalıştığım yer burası zor bi karakter anlıyorum sizi ama.cok cömert şefkatlidir önce iyi yanlarını yakalayin derim birde her istediği olmaması için hatir demeyi bilin kavgada çıksa savaşta çıksa hayır deyin çünkü diver türlü asla.karsinsindakini düşünmüyor çok zor bir durumYa yokmu bunlari yola getirebiln bri hep kafalarina gore davranip istediklerini yapip istediklerini yaptircaklar mi yani bumu o zamn biz koleyz onlara gore
Koç burcuyum, şu yazdıklarınız burcuyla alakalı değil, karakterine bağlı şeyler.Hic bir sozumu dinlemiyr hp kendi isteklerni yaptiriyr yapmak istemedigm zamn asaliyor agir konusuyr
Koç burçlarının alışkanlıkları değişmez mi peki hiç bireyden zevk almıyorsa zevk almayı denemez mi en basit yürümek gibi adamı yürümeye ikna edemiyorum :))