• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koç burcu flörtüm uzaklaştı

Koç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
Koç Burcu mu? Sizde uzaklaşın👀

Ne kadar çok koç yazmışsınız. Herşey burçlara göre değildir ki. Ayrıca seven gitmez nokta

Koç burcu olarak söylüyorum. Üstüne gitmeye devam ederseniz fena tepecek gibi duruyor 🤣

Koç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
Sene 2022 hala burçlardan taktik alan var. Ablam bunun yükseleni alçalanı evleri çatıları gezegenleri bir sürü şeyi var. Koç burcu salt koç burcu değil yani.

Ah koç burcuyum.😬 Arada eşim de bir şeye kiziyordu ve o şeyi benim anlamami bekliyordu. Bakinca evet bir şeye bozuldugunu anliyordum ama ne olduğunu nereden bileyim bazen bilmiyordum yani. 😂😂😂
Soyleye soyleye vazgecti o huyundan neyseki. 🤷
Eşim de koç, birbirimizi tanıdığımızdan öyle sorunlarımız olmuyor. Lakin eşimden çok herkesle uğraşıyorum, insanlar anlatmadan anlamamızı bekliyorlar çok yorucu.

Koçsa koç
Sanki öteki burçlar hiç yoktu o sınavda
Eyvallah ilgilenirsiniz burçlarla da,her haltı da burçlara endekslemeyin gözünüzü seveyim yaaa

Bende eşimde koç burcuyuz.Koç burcu yazma dediyse gerçekten yazmamanız gerekir.Biraz zamana bırakın.Eğer sizin verdiğiniz kadar değeri o da size veriyorsa eninde sonunda size yazar.

👇👇👇👇 benn ne alakaaaa
IMG_20220801_004940.webp

Bi koc olarak sunu soyleyebilirim. bu kadar basit birsey icin konusmak istemedigini soyledigiyse iliskiyi gozunde bitirmistir.

Koc degilim ama sunu soylebilirim, boyle sacma bir sebepten ilişki bitiren adamin kafasinda aslinda o ilişki muhtemelen hic yoktu, ne desem de bitirsem diye bahane ararken bunu bahane etmiș.
Boyle bir bahaneyle iliski bitiren adamla da ilişki yașamayin zaten.

Koç'unuz farklı bir Koyun'un peşine takılmış olabilir :KK53:

Back
X