• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koç erkeğiyle evli olmak

Sözlümün burcu koç (tipik bir koç) yükseleni kova, benimse burcum kova yükselenim koç :) o kadar zıtlaşıyoruz ki anlatamam ama bir o kadarda birbirimizi anlıyoruz ne hisseder ne yapar çünkü tıpatıp aynıyız. Ama bir koçla yaşamak çok zor. Her zaman o haklı (kendinin gözündn tabi) hep sen şöyle iyisin sen böyle kralsın laflarını duymak isteyen dışardan kocaman bir adam ama içlerinde afacan bir çocuk olan koçlar! yine de seviyorum koçla olmayı :):emir_bebek:

ben kendim koç burcuyum koç erkekleri ile koç kadınlarının özellikleri aynıdır.Lider olma özelliği var,kural tanımazlar,bağımsızlıklarına düşkündürler ve bencillerdir sadece kendilerini düşünürler ...

ben kendim koç burcuyum koç erkekleri ile koç kadınlarının özellikleri aynıdır.Lider olma özelliği var,kural tanımazlar,bağımsızlıklarına düşkündürler ve bencillerdir sadece kendilerini düşünürler ...

hahahaha ben burçlardan anlamam, çokta inanmama ama sizin yazdıklarınzı okuyunca abim geldi aklıma, kendisi koç burcu
Sağolsun pek bir bencil, kural tanımaz, bağımsızlığına düşkündür.

genelde cesur... atak bazen idealist bazen egolu...
soğukkanlı....ateşli....çok romantik...biraz bencil...dır dır sevmez...cimri :)...kıskanç...genelde güzel dişli oluyolar..Emir almaktan hoşlanmaz...Sık baş ağrısı çekerler..En belirgin özellikleri tabikide lider olma

Son düzenleme:
genelde cesur... atak bazen idealist bazen egolu...
soğukkanlı....ateşli....çok romantik...biraz bencil...dır dır sevmez...cimri :)...kıskanç...genelde güzel dişli oluyolar..Emir almaktan hoşlanmaz...Sık baş ağrısı çekerler
cesurr evet :))))))))))))))))) ve cımrııııııııı yaa pislik:D hergunde bası agrıo. evli deılım ...

Benim de sevgilim koc, ama hic bencil degil.
Evet benim bildigim dogru havasi yok degil ama ben onu yumusatip dogrusunu da gosterebiliyorum :)
Bagimsizligi seviyorlar cok, ama ben ona yavas yavas birlikte isler basarma kismini da ogretmeye basladim :)

eşim koç yaklaşık 10 yıldır bir koçla yaşamak nasıl bir duygudur bilemezsiniz:52::52::52:
bide burcunuz başaksa bukadar zıt birbirine ters iki burç bir evde olunca tartışmalarda baya hararetli oluyor

bir kere aşırı bencil eşim bunu kabul etmesede
ikincisi hep ben birilim havası
üçünsüsü o ne derse o olucak tavırları
:27::27::27:

ama bir okadarda eğlenceli
güven verici aynı zamanda çok cömertt :12:

evet benim eşimde koç arkadaşlar bencil oluyorlar gerçektende kendi halinde anlaşması pek kolay değil aslında beklentilere bağlı

evet benim eşimde koç arkadaşlar bencil oluyorlar gerçektende kendi halinde anlaşması pek kolay değil aslında beklentilere bağlı

Ben akrep esimse tipik bir koc erkegi hernekadar bazen zitlassakta kimilerinin dedigi gibi olmaz olmaz deyil cokta guzel oluyo bazen

Valla kızlar koçun kabugunu kırmakla da alakası var. Azcık uysal sekılde dürtseniz içinden nasıl bir savunmasız civciv cıkacak goreceksınız. Bende koçum :24: Bencillik kısmını bılmem ama lıder olmak, emir almayı sevmemek falan vuuu tipik özellik hele birde ortada dayatma varsa :1: şöyle bir düşünüyorum da Allahtan sözlüm yay burcu. Kendim gibi olan biriyle anlaşamazdım, köprüde karşılaşan 2 keçi gibi :52:

ay kızlar konuşturmak için napmam lazim hepmi böyle oluyorlar

Bayan için aynısı geçerli değildir muhtemelen ama konuşturmak için bildiginiz bir konuyu bilmiyormuş gibi davranıp " aslında senin fikirlerin guzel ve ısabetlı oluyor, sence de şu şöyle midir vs." gibi hitapla başlayabılırsınız. sadece oneri benımkısı. Sözlüm yay oldugu halde azcık egosunu yukseltıp, sonra ıstedıgımı yaptırmak gıbısı yok :27:

koçlar özgürlüğüne çok düşkün olurlar. dik kafalı, kural tanımazlar. bunların uysalları bile bir anda tosluyuverirler. pek sağı solu belli olmaz bunların. aşkta peşinden koşulmasını değil, kovalamayı severler.

Bende koç burcuyum eşimde koç burcu aramızda sadece 10 gün var ikimizde aynı yıl doğmuşuz :) Hem çok aynıyız hem çok farklıyız bazen çok iyi anlaşırız bazende inanılmaz zırtlaşırız :)

Back
X