sıkılmadan, bıkmadan söyleyeceğim, koç olmasıyla ne ilgisi var ki?
bende burçlara inanırım araştırırım mutlaka ama şu burç olayını hayatınızın merkezine koyup ona göre hareket etmeseniz keşke..
her burcun karakteri aynı olcak diye bi kayde yok sonuçta..
bende merkezine koymuyorum aslında ama hani çocuğu bende tanımıyorumki karakter özellikleri şöyle böyle diye size anlatıyımtek bildiğim şey bu diye onu yazdım bende yani en azından fikri olan vardır belki şu an herşeye razıyım
dışardan bakınca pek hoş bi durum gözükmüyor açıkçası.. yani löp diye yanınıza gelmiş tanışmak istemiş sizde hemen atlıyor gibi karşılık vermişsiniz biraz kendinizi geri çekmeniz daha doğru olurdu diye düşünüyorum.. bilhassa dediğiniz gibi basit bi kız izlenimi yaratmış olabilirsiniz.. yanında arkadaşları falan varmıydı şahsen bu duruma çok şahit oldum şu kızla tanışırsın tanışamazsın klasik erkek muhabbetleri umarım böyle bi durum değildir. her halukarda kendinizi çok kaptırmayın derim
Yardım etmeye çalışıyoruz da sen görmezden geliyorsun..kızlarr yardım edin başka kimse yok mu
Yardım etmeye çalışıyoruz da sen görmezden geliyorsun..[/QU
canım çok pardon ya kafa kalmadı ki iyice çok sağol . ama ben bu çocuktan hoşlanıyorum şimdi ne yapmalıyım diye sormuştum
Yardım etmeye çalışıyoruz da sen görmezden geliyorsun..[/QU
canım çok pardon ya kafa kalmadı ki iyice çok sağol . ama ben bu çocuktan hoşlanıyorum şimdi ne yapmalıyım diye sormuştum
Hoşlanıyorsan görüş,bunda çekinecek birşey yok.
Sadece o adamın özgüveni tavanmış basitlikle ne alakası var kendin söylemişsin ben çekingenim o atak diye. Belki biraz daha dikkatini çekersin koşar biraz ama ben bir ilişki düşünemedim pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?