Bugün bende biraz baktım koç'a. Umarım gidenler yazar konunu takipteyim.Hiç kimse yok mu
Eşimin kuzeni ebru celik e gitti ve cok memnun kaldiBugün bende biraz baktım koç'a. Umarım gidenler yazar konunu takipteyim.
Genellikle tup bebek hocaları var ama hocaların eğitimleri superBarış ata ya gitmiştim. İyi bir doktor. Fakat tüp bebek bölümünde.
Koç üniv'ne mi gitti? Aklımakilerin en başında burası var. Peki doğumu normal mi sezeryan mı oldu?Eşimin kuzeni ebru celik e gitti ve cok memnun kaldi
Benimde tüp bebek. Zor sahip olduk o yüzden doktor konusunda çok pimpirikliyim.Genellikle tup bebek hocaları var ama hocaların eğitimleri super
Sorunlu hamilelik olmasına rağmen normal dogurduKoç üniv'ne mi gitti? Aklımakilerin en başında burası var. Peki doğumu normal mi sezeryan mı oldu?
Siz hangisine karar verdiniz? Randevu aldınız mı? Ben daha 4+2 deyim. Ama bi an önce netleştirmek istiyorum doktoru. Birde evime yakın diye medicana düşünüyorum ama hiç doktor tanımıyorum.Sorunlu hamilelik olmasına rağmen normal dogurdu
Hande hanıma randevu alicam aradim yer yok:)Siz hangisine karar verdiniz? Randevu aldınız mı? Ben daha 4+2 deyim. Ama bi an önce netleştirmek istiyorum doktoru. Birde evime yakın diye medicana düşünüyorum ama hiç doktor tanımıyorum.
Gittin mi acaba nasıldı? İzlenimlerin neler?Bende epey arastirdim hande yağmura gitmeyi düşünüyorum
Yok canim gitmedimGittin mi acaba nasıldı? İzlenimlerin neler?
Merhaba koç ünisi hastanesine gittiniz mi memnuniyetiniz nedirHande hanıma randevu alicam aradim yer yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?