koca bi soru işareti..

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
kafam karışık bana biraz izin ver dedi küs değil kızgınmis falan filan on gün oldu aramıyo ben de sen bilirsin deyip aramıyorum bu hafta sonu arar konuşmak ister belki diye düşünüyorum böyle izin ver demesi de beni elinin altında tuttuğu hissini yasatıyo bana acaba gerçekten yapıcı olmak için mi zaman istiyo yoksa ayrılmak isteyip anlamamı mr bekliyo. Ilk kez biri bana böyle bi sey söyledi erkekler ne düşünür ki böyle söyleyerek ben artık ne yapmalıyım?

kafam karışık bana biraz izin ver dedi küs değil kızgınmis falan filan on gün oldu aramıyo ben de sen bilirsin deyip aramıyorum bu hafta sonu arar konuşmak ister belki diye düşünüyorum böyle izin ver demesi de beni elinin altında tuttuğu hissini yasatıyo bana acaba gerçekten yapıcı olmak için mi zaman istiyo yoksa ayrılmak isteyip anlamamı mr bekliyo. Ilk kez biri bana böyle bi sey söyledi erkekler ne düşünür ki böyle söyleyerek ben artık ne yapmalıyım?

Seni üzmek istemem ama, erkeklerin bu tavrı ayrılığın alıştırmasidir...

aranızda ne geçtiğine bağlı...

ama bana da sanki ilişkiyi bitirmek için alt yapı yapıyor gibi geldi

sevgılınız kendınce ılıskıye ara vermek ıstemıs .ara vermek de o ılıskının sonunun geldıgını gosterır .

ben de sordum neye kızdığını bilmem gerekiyo bu benim hakkım dedim. Kızmam gereken şeyler yok mu sence yazdı biz kavga ediyoruz çoğunlukla kusuyo konuşmuyo aramıyo. Yıprandık aslında tartışırken artık ikimizde yeter artık kahretsin moduna giriyoruz geçen hafta da seni çok ciddi uyarıyorum bu sefer çok ciddiyim burama kadar geldi dedi akşama da sinema ailevi almış ben de 5 dakika kala yetiştim beklemiş orda iyice sinir olmuş sonra çok uğraştım konuşmadı surat yaptı hala.

cepten yazıyorum sinema bileti almış yazmak istedim. Ben memlekete gidecektim orda bunları düşünme iyi vakit gecir geldiğinde konuşuruz dedi biraz da duşun taşın nerde hava yapıyoruz diye yazmiş. Ben de benim de düşünmem gereken şeyler var zaten aklın bende kalmasın dedim. Aramadım dun geri geliyoken yolda misin napıyosun yazmiş ama anlayamıyorum. Giderken iyi yolculuk gelirken dönüyo musun diyo oradayken hiç aramadı mesaj atmadı. Formaliteden davranıyo sanki neden ayrılmıyo ki madem

cepten yazıyorum sinema bileti almış yazmak istedim. Ben memlekete gidecektim orda bunları düşünme iyi vakit gecir geldiğinde konuşuruz dedi biraz da duşun taşın nerde hava yapıyoruz diye yazmiş. Ben de benim de düşünmem gereken şeyler var zaten aklın bende kalmasın dedim. Aramadım dun geri geliyoken yolda misin napıyosun yazmiş ama anlayamıyorum. Giderken iyi yolculuk gelirken dönüyo musun diyo oradayken hiç aramadı mesaj atmadı. Formaliteden davranıyo sanki neden ayrılmıyo ki madem

kizma ama seni yedekte tutuyor bence

Ara vermenin ilişkiyi düzelteceğine inananları anlamıyorum. Ayrıyken bakacak, özlerse gelecek, yalnız daha iyiyse bitirecekmiş gibi geliyor bana. Erkekler tuhaflar gerçekten...

ben de izin ver deyince bekleyip aa kararımı verdim devam ediyorum deyince de hazır kıta bekleyip onun kararına göre hareket edecek olmayı kendime yediremiyorum. Kafam karıştı baya

canım sen en iyisi açık açık bir konuş bakalım...niyeti neymiş?

tabi ben de çok istiyorum bu konuyu netleştirmeyi bitecekse bitsin yani. Ama arayıp görüsme talebinde bulunan da olmak istemiyorum umrumda değil sen karışıksan ben de öyleyim bana da hava hoş izlenimi vermek istiyorum zaten öyle. Ama şu belirsizlik kötü o arayıp bi Konuşalim desin. Zaten geldiğinde konuşuruz dedi ben de bugün geldim bunu biliyo bekliyorum o talep etsin değil mi ben aramayayim zaten açmaz belki iyice havaya girecek barışmak istediğimi düşünür

Ara vermenin ilişkiyi düzelteceğine inananları anlamıyorum. Ayrıyken bakacak, özlerse gelecek, yalnız daha iyiyse bitirecekmiş gibi geliyor bana. Erkekler tuhaflar gerçekten...

bence de bende zaten konuşarak halledemedgmz hangi soruna çözüm getirecek zaman görucez bakalım dedim. Çok katılıyorum böyle benim zamanımdan da calmaması gerek. Aslında seviyo beni biliyorum belki o yüzden bitirmeyi göze alamıyo sinirinin geçmesini bekliyo?

üzülme canım ama şu anda ya ilişkiyi bitirmek istiyor bu şekilde seni hazırlamaya çalışıyor olabilir veya da belki de hayatında birisi var yok bilemem ama düşündüğü aklının takıldığı birisi olabilir kendince değerlendiriyor belki

Belki bişeye kırılmıştır onu anlayıp o konuyu irdeleyip onu yumuşatmanı bekliyodur. Bakalım hatasını anlıycak mı bu süreç içinde diye de düşünüyo olabilir. Tabi bu ihtimal yine de çok düşük gibi anlattıklarına bakınca.. :25:

bence de bende zaten konuşarak halledemedgmz hangi soruna çözüm getirecek zaman görucez bakalım dedim. Çok katılıyorum böyle benim zamanımdan da calmaması gerek. Aslında seviyo beni biliyorum belki o yüzden bitirmeyi göze alamıyo sinirinin geçmesini bekliyo?

yahu sevse aramaz mi?

Ayy bu erkekler ne saçma sapan varlıklar böyle ne istediklerini bilmiyolar en başta hep karşı taraf onların kalıbına göre şekillensin anneler çok simartiyo bunları zaten sonra bunlarda bi havalar bi ego haddini göstermek lazım bunlara intikam planı yapıcam artık resmen :) akıl verin :)

Back
X