Koca bir yanlis evliligim

bakın kendiniz de demişsin, onsuzken nasıl keyifliyim, bana yalnızlık iyi geliyor vs diye. ölü dalları, yaprakları kesmek lazım, artık onların hiçbir faydası yok parazit yapıyorlar sadece.
bazen bitirebilmek de gerekir, buna karar verebilmek her ne kadar zor olsa da. haftalarını, belki de aylarını bile alsa da.
ama bitirebildiğin an, kuşlar gibi hafif olduğunu hissediceksin. hatta diyeceksin; belki de ömrümden çaldım bir hiç uğruna. o yüzden çevrenin tepkilerini boş ver, unut. her şey günün birinde son bulur, o tepkilerin son bulduğu gibi.
bu hayatı yaşayan sensin, herkes ama herkes konuşur. iyi bir şey olsa dahi. şansın açık olsun. umarım mantıklı kararı verirsin.

Ya soyle. En baslarda heeeeeerseye takardi. Lavobanin yanindaki bu plastik sungerlik ne burda? Ne kotu duruyor! A kadar herseye. Koydugum evdeki suslere bile.aklima gelmeyen biirsuru seye kadar. Daha gecen hafta kendi kendime diyordum cok sukur kavga etmiyoruz artik eskisi kadar diye.. demez olaydim! G3cen haftayi bana zehir etti! Komple. Hergun mu olay yaratir???? Heergun. Cinnet gecirecektim! Ama onun disinda da iyi anlayasan insanlar asla degiliz. Hep bi farkli bakis acilari gecicici tartismalar vs :KK43:( yani cook da bisjey fegisti mi bilmiyrojm canm
beğenmiyorsa kendi yapsın paşa!
kendi yardım eder mi?

birde yardım etmiyorsa nasıl olacak bu işler
okb lerin böyle olduğu söylenir
dünyaya 1 kez geliyorsunuz iyi düşünün derim

Kısıtlanmak evde sizi bunaltmış benim de eski evliliğim böyleydi evde diken üstündeydim o evde yokken mutluydum kaynana gibi herşeye karışırdı.. ben de sizin gibi rahatım temiz ama rahat yani toka orda durabilir
Sofra bir yarım saat sonra kaldırılabilir yeterki insan evinde huzurlu olsun . Yapamadım ben cinsel hayatımız da yoktu . Bu iki sebepten bitirdim ama 10 sene sonra şimdiki aklım olda çooook daha önce ayrılırdım
Aynen. Diyorim ya evse tek olmayi cooook seviyorum. Mesela ayni vardiyada oldugumda hep huzursuzum. Cunku isten cikinca beraberiz. Ama bazen o aksamken sabh ise gidiyorum ki evde tek daha cook vakit gecirywim diye :(

Olu
Seni çok iyi anlıyorum bol bol inşirah suresini oku Ayetel Kürsi Felak nas sürelerini oku esinin yüzüne üfle caktirmadan emin ol rahatlayacaksin eşinde sende vaktin varsa internetten bakara suresini aç evde dinle ben bunları yaparak çoğu şeyi rayına oturta bildim boşanmak kolay güzel kardeşim hepimiz imtihan dunyasindayiz hiç kimse dört dörtlük değildir buda bizim imtihanimiz böyle düşün bazen eşler silgi olmak gerekir geçmişi silip atamazsak sadece kendimizi huzursuz ederiz ve evde huzurumuz kalmaz rabbim yardımcın olsun canım
Olumlu yorumlariniz icin cok tedekkur edrim. Bircok seyi de siliyorum zaten. Kavga ederken ayak parmagimin kirilmisligi.dahi var. Itilip kakilirken.. ben bicok seyi unutarak 3 seneyi devirdim. Ama dusunuyorum. Evet imyihan funyasindayiz. Fakat ben hayatimi kendime zorlastiriyorum. Evet cook iyi oldugu da oluyor. Ama neden diyorum? Neden ellerim uyusana kadar bana bagirmasini cekiykm ki diyorum. Bilmiyoruuummmm:((((

beğenmiyorsa kendi yapsın paşa!
kendi yardım eder mi?

birde yardım etmiyorsa nasıl olacak bu işler
okb lerin böyle olduğu söylenir
dünyaya 1 kez geliyorsunuz iyi düşünün derim
Yani soyle. Cok yoruldugumu dusunurse misafir geldiyse. Eder. Misafir varsa falan eder kaldirir kurar eder vs. Yine ayni skeilde cok yorgunsam misafir vs agirlarsam tamam yarin yaparsin bosver der. Tam olarak okb mi yani blmiyorum ki. Ama sorun zaten sirf bu degil diyorum ya. Sadece son olayimiz bu. Bu sadece biri. Simdi buna takildik. Her donem baska bisey. Bazen de akrabalarina iyi davranmamaya takilir. Bazen cinsellige. Vs vs

Yani soyle. Cok yoruldugumu dusunurse misafir geldiyse. Eder. Misafir varsa falan eder kaldirir kurar eder vs. Yine ayni skeilde cok yorgunsam misafir vs agirlarsam tamam yarin yaparsin bosver der. Tam olarak okb mi yani blmiyorum ki. Ama sorun zaten sirf bu degil diyorum ya. Sadece son olayimiz bu. Bu sadece biri. Simdi buna takildik. Her donem baska bisey. Bazen de akrabalarina iyi davranmamaya takilir. Bazen cinsellige. Vs vs
cinselliğe neden takıyor
herhangi bir sorun olduğunu düşünüyor musunuz?
bundan dolayı da sorunlar büyüyebiliyor çünkü

sizin sevginizden onu bırakmayacağınızdan emin sanki eşiniz
odan da böyle rahat
kaybetme korkusu yaşasa düzelir mi acaba?

Evlendiyseniz artıları da vardır illa bu adamın. Ölçüp biçin eksiler çoksa yolları ayırın ama göz ardı edemeyeceğiniz kadar artılar varsa konuşun, anlaşmaya çalışın gerekirse uzman yardımı alın.

Olu

Olumlu yorumlariniz icin cok tedekkur edrim. Bircok seyi de siliyorum zaten. Kavga ederken ayak parmagimin kirilmisligi.dahi var. Itilip kakilirken.. ben bicok seyi unutarak 3 seneyi devirdim. Ama dusunuyorum. Evet imyihan funyasindayiz. Fakat ben hayatimi kendime zorlastiriyorum. Evet cook iyi oldugu da oluyor. Ama neden diyorum? Neden ellerim uyusana kadar bana bagirmasini cekiykm ki diyorum. Bilmiyoruuummmm:KK43:(((
ayak parmağınız mı kırıldı:KK57::KK57:
o nasıl bir ittirmek kattırmak öyle
şiddet de mi var?

cinselliğe neden takıyor
herhangi bir sorun olduğunu düşünüyor musunuz?
bundan dolayı da sorunlar büyüyebiliyor çünkü

sizin sevginizden onu bırakmayacağınızdan emin sanki eşiniz
odan da böyle rahat
kaybetme korkusu yaşasa düzelir mi acaba?
Cinsellige takiliyor dedigim su. Sogudugum icin kna da soguk davraniyorum haliyle.3 senede bu ve buna benzer cok sorun yasafik dogal olarak. Hakaretleri ve bagirmalarj uzaklastirdi beni

Bekarlara boşan demek Çok kolay gelmiş yine akıl istenip boşan diye gecistrilen bir post .. çok güzel..

Cokk mutsuz hissediyorum. Kocccaman bir boslukta hissediyorum. Surekli surekli tartismalar.. ne yazacagjmj nasil dertlesecegimi de tam bilmiyorum. Asla asla anlasamadigim biri var hayatimda. Artik nefret dahi ediyorum. Cok unutkan biriyim. Herseye takilan bir koca. Ince detayci! Evim heeer daim topludur her daim. Sadece arada unuttugum masa ustunde uzun sure kalan toka, bazen mutfakta kalan masa ortusu. Son trend konumuz bu. Etrafta.hicbisey birakmamilymisim cok rahatsiz oluyormus bunu soyledigim halde nasil bole birakiyosun sen beni biyerine takmiyomusun diyo....... unutuyoruuuuum unutuyooo. Calisiyorum. Ve ince detayci degilim. Bu sadece bi konu tabi. Cok mutsuzum cok. Anlasabildigimiz asla bi konu yok. Dun buyuk sehpayi devirdi. Hep diyodu bak deviricem diye. Sadeece guc gosterisi. O boyle burnumun dibine girip bagiriniyor ya icimden nefret ediyoruuum senden diye bagiriyorum. Buuuzzzz gibi soguyorum. Bagirabildigi kadar cokk bagirdinda. Yuzunu dahi gormek istemiyorum dun deliler gibi agladi. Gozlerim tam bir balon gibiyfi. Kalktim sabah ise gitmeden once buz tuttum uzun sure. Suan o dunku sinirim nefretim var ama yok yani dunku kadar yok. Bu huyumdan nefrrt ediyorum. Bu huyum olmasa binn kere bosanmistim. Bana neler hakaretler soyluyor sinirlenince. Herseyi bosvermis tavrim bana yapyiklarini hep bi kenari atiyor istemsizce.. hala nefret ediyorum evde tekken cok huzurluyum ama dinku kadar olamiyorum. Ayrildigimda cokk mutlu yasycakmisim gibi geliyor.. ama yapamiyorum.. hic tanismasaydim diyorum keske.... boyle isteyken falan cok keyifli oluyorum. Bazen kendimi gozlemliyorum sanki 25 degil de 18 yasinda gibi sacmalayabiliyotum esprildr yapiyotum kahkahalar atiyorum isteyken. Ama evdeyken tam 50 yasinda gibi hissediuotum. Kendim olamiyotum. Aytilsam ailemin basinda cok sukur olum buyuk hastalik olmasa da ugrastiklari birsuru dert var. Annrm babam kaldirabilit mi emin degilim. Annem uzuntuyu 100 kat kendine yasatan birisi. Kalbi falan var. Bi ablam zaten bosandi. Deli gibi uzulduler dert ettiler. KOCCCAMAN BODLUKTAYIM.
Evliliğin 1.5.ve 10.yıllarında bir sorgulama yaşıyor insan ben 1.yılı doldurmadan yazdıklarınıza benzer şeylerden dolayı boşanalım dedim evi terkettim 3 gün sonra barıştık ve hiç kavga etmedik hakkında hayırlısı olsun umarım en doğru kararı verirsin🧿😘

Bu kadar detaycı ve herşeye takılıp üstüne de tartışan biriyle yaşamak gerçekten çok zor. Madem takıntısı var anlayışlı olmalı kendisi kaldırsın ufak tefek şeyleri. Sanırım bencil davranıyor. Anne ve babanız sizi ayrıldıktan sonra mutlu ve huzurlu görürse herşeyin yolunda gittiğini uzulmeyeceklerdir bir süre sonra. Önce kendinizi düşün eğer hiçbir düzelme yoksa bu hep böyle gidecektir ve siz bunu ömür boyu taşıyabilecek misiniz bunu sorun kendinize

Emin olun ben de bekar olsam ve boyle okusam kessssin bosan derdim. Ama anlamiyorlar:KK43: olay sevmek asik mak degil ki. Herkes ayni da degil:KK43: yapamiyorum. Ne bagliyo inanin bilmiyorum
Anlayamazsın kinanlamazlar sneinlenayni duurmu yaşayan bilir .. biz de yakın durumlar yaşıyoruz herkes boşan diyor.. sanki bosaninca yaşadığın madurumiyetelri onlar giderecek ler yanında olacaklar.. boşanmak o kadar kolay ki evleniyorlar boşanıyorlar bir senede ... Elimden geleni yaptım diyebilmek için mücadele ediyoruz aslında tabikii gttigi yere kadar ... Snein yaşadığını yasamamisslar gectigin yoldan gecmemisler.. boşan he e hheee sen dedin diye şimdi gidiyorum boşanmaya... Çoğu bekar ... Emin ol.

Cokk mutsuz hissediyorum. Kocccaman bir boslukta hissediyorum. Surekli surekli tartismalar.. ne yazacagjmj nasil dertlesecegimi de tam bilmiyorum. Asla asla anlasamadigim biri var hayatimda. Artik nefret dahi ediyorum. Cok unutkan biriyim. Herseye takilan bir koca. Ince detayci! Evim heeer daim topludur her daim. Sadece arada unuttugum masa ustunde uzun sure kalan toka, bazen mutfakta kalan masa ortusu. Son trend konumuz bu. Etrafta.hicbisey birakmamilymisim cok rahatsiz oluyormus bunu soyledigim halde nasil bole birakiyosun sen beni biyerine takmiyomusun diyo....... unutuyoruuuuum unutuyooo. Calisiyorum. Ve ince detayci degilim. Bu sadece bi konu tabi. Cok mutsuzum cok. Anlasabildigimiz asla bi konu yok. Dun buyuk sehpayi devirdi. Hep diyodu bak deviricem diye. Sadeece guc gosterisi. O boyle burnumun dibine girip bagiriniyor ya icimden nefret ediyoruuum senden diye bagiriyorum. Buuuzzzz gibi soguyorum. Bagirabildigi kadar cokk bagirdinda. Yuzunu dahi gormek istemiyorum dun deliler gibi agladi. Gozlerim tam bir balon gibiyfi. Kalktim sabah ise gitmeden once buz tuttum uzun sure. Suan o dunku sinirim nefretim var ama yok yani dunku kadar yok. Bu huyumdan nefrrt ediyorum. Bu huyum olmasa binn kere bosanmistim. Bana neler hakaretler soyluyor sinirlenince. Herseyi bosvermis tavrim bana yapyiklarini hep bi kenari atiyor istemsizce.. hala nefret ediyorum evde tekken cok huzurluyum ama dinku kadar olamiyorum. Ayrildigimda cokk mutlu yasycakmisim gibi geliyor.. ama yapamiyorum.. hic tanismasaydim diyorum keske.... boyle isteyken falan cok keyifli oluyorum. Bazen kendimi gozlemliyorum sanki 25 degil de 18 yasinda gibi sacmalayabiliyotum esprildr yapiyotum kahkahalar atiyorum isteyken. Ama evdeyken tam 50 yasinda gibi hissediuotum. Kendim olamiyotum. Aytilsam ailemin basinda cok sukur olum buyuk hastalik olmasa da ugrastiklari birsuru dert var. Annrm babam kaldirabilit mi emin degilim. Annem uzuntuyu 100 kat kendine yasatan birisi. Kalbi falan var. Bi ablam zaten bosandi. Deli gibi uzulduler dert ettiler. KOCCCAMAN BODLUKTAYIM.
Benm eşimde hafften boyle kaçıktı acıkcası baska tabir edilemez kbkmayın ama ben evi b ıkı gün brakarak aklını basına getirdim

Canimm ustte de bahsettim.enn baslarda ben cok susmazdim da bayag soylenirdim. Cunkuuu her zamnki gibi booos konulardan kavga edilirdi.. dayanamazdim. Tutup cekmisti beni. Nasil oldu anlamadim. Parmagum morarmisti. Sonra ogrendik ki kirilmis....
kendinizi suçlu görüyorsunuz mesajınızda
benim de hatam var bende söylendim modundasınız
suçlu falan değilsiniz
kaybetme korkusu yaşatın ona belki düzelir

Soyle ki, herkese inanilmaz vicdanli. Yani evet biliyorum simdi baskasi okuyunca diyecek ki aman bunlar da hep iyj tarafini ariyor kocalarinin.. ama gercekten oyle. Ya tamam bana da surekli bagirip masa devirmiyor. Ama olay su YAPTIGI DA OLUYOR! BU beni tamamen yoran dusunduren. Kavga buyuk de kucuk de olsa bagirip hakaret edebilen biri... iste maya varya o maya okadar onemli ki. Babasi mezarda ama cok ahhh ediyorum ona. Onun icin de disarda cok sevilirdi deniliyor
Siz bu adamın ölmüş babasına niye taktınız bu kadar ben onu anlayamadım. Kaldı ki sizin koca kazık kocanızın beyni, fikri, karakteri, geçinmeye niyeti yok mu da her şeyden bu kadar etkileniyor? Eminim güzel örnekler de vardır çevresinde ama onun paşa gönlü kötüyü mü almak istiyormuş. Kocanız huysuz ve geçimsiz, babasına da başka kimseye de bahane bulmayın.

Y
kendinizi suçlu görüyorsunuz mesajınızda
benim de hatam var bende söylendim modundasınız
suçlu falan değilsiniz
kaybetme korkusu yaşatın ona belki düzelir
Yok inanin sucli olmadigimi biliyorum. O zamanlar Yapiyordum yani. Ama artik okadar konusmalarim tartismalarim da yok. Faydasiz buluyorum

Back
X