Koca bir yanlis evliligim

Eşimle eşiniz ikiz olsa bu kadar olur .Anlattığınız her şey harfiyen bizde de var.Problemli bir baba. Hikâye hep aynı . Kaynanam oğlunun terbiyesizliklerini kabul etmez ama hep der aynı babası diye . Oda çok çekmiş kocasından . Mükemmeliyetçi ve çift karakterli dengesiz bu tür insanlar . Iyiyken pamuklara sarar ama oda bi gün sürer . Ota boka sinirlenmek huzursuzluk çıkarmak rutin işleri arasında .Bazen sabır kalmıyor ama güzel baktiği davrandığı zamanlar akla gelince sabretmem lazım diye düşünüyor insan . Ha bide ben çok aşık olup evlendim,o yüzden de gidemiyorum.Sizi de yanında tutan biseyler var demek ki. 7 yılda evlilik oturuyormuş. Belki bizim eşler de düzelir zamanla
Bence bu tipler asiri bencil oluyor. Mesele ondan bir sey beklemezseniz, gönlünü yaparsaniz size cok iyi davraniyor. Cunku cikarci, faydaci oluyorlar. Ama bir sey ister ya da elestirirseniz dilleri asiri sivri oluyor. Benim esim de boyle. Ayrica ayni babasi. Babasi da oturdugu yerden her seyi bilen, hicbir ise el sürmeyen biri. Ilk cocugum kucukken benim esim de cok akil vermeye kalkti bana, sunu yap bunu yap, kendi oturuyor. Cok siddetli kavgalar ettik, cok uzaklastim sogudugumu fark edince simdi duzeldi.
Bu tiplere resti cekmek ve soguk davranmak lazim. Dunyada sadece kendilerinin yasamadigini anlamalari icin

Bence evin bir yerinde daginiklik olması olayları perdeleyen kısım yani onları bahane ederek çatıyor size bir derdi var ama ne sizi mi sevmiyor assagilik kompleksi mi var anlamadim ama tek bildiğim kesinlikle dikkat edin ve çocuk yapmayin

Cokk mutsuz hissediyorum. Kocccaman bir boslukta hissediyorum. Surekli surekli tartismalar.. ne yazacagjmj nasil dertlesecegimi de tam bilmiyorum. Asla asla anlasamadigim biri var hayatimda. Artik nefret dahi ediyorum. Cok unutkan biriyim. Herseye takilan bir koca. Ince detayci! Evim heeer daim topludur her daim. Sadece arada unuttugum masa ustunde uzun sure kalan toka, bazen mutfakta kalan masa ortusu. Son trend konumuz bu. Etrafta.hicbisey birakmamilymisim cok rahatsiz oluyormus bunu soyledigim halde nasil bole birakiyosun sen beni biyerine takmiyomusun diyo....... unutuyoruuuuum unutuyooo. Calisiyorum. Ve ince detayci degilim. Bu sadece bi konu tabi. Cok mutsuzum cok. Anlasabildigimiz asla bi konu yok. Dun buyuk sehpayi devirdi. Hep diyodu bak deviricem diye. Sadeece guc gosterisi. O boyle burnumun dibine girip bagiriniyor ya icimden nefret ediyoruuum senden diye bagiriyorum. Buuuzzzz gibi soguyorum. Bagirabildigi kadar cokk bagirdinda. Yuzunu dahi gormek istemiyorum dun deliler gibi agladi. Gozlerim tam bir balon gibiyfi. Kalktim sabah ise gitmeden once buz tuttum uzun sure. Suan o dunku sinirim nefretim var ama yok yani dunku kadar yok. Bu huyumdan nefrrt ediyorum. Bu huyum olmasa binn kere bosanmistim. Bana neler hakaretler soyluyor sinirlenince. Herseyi bosvermis tavrim bana yapyiklarini hep bi kenari atiyor istemsizce.. hala nefret ediyorum evde tekken cok huzurluyum ama dinku kadar olamiyorum. Ayrildigimda cokk mutlu yasycakmisim gibi geliyor.. ama yapamiyorum.. hic tanismasaydim diyorum keske.... boyle isteyken falan cok keyifli oluyorum. Bazen kendimi gozlemliyorum sanki 25 degil de 18 yasinda gibi sacmalayabiliyotum esprildr yapiyotum kahkahalar atiyorum isteyken. Ama evdeyken tam 50 yasinda gibi hissediuotum. Kendim olamiyotum. Aytilsam ailemin basinda cok sukur olum buyuk hastalik olmasa da ugrastiklari birsuru dert var. Annrm babam kaldirabilit mi emin degilim. Annem uzuntuyu 100 kat kendine yasatan birisi. Kalbi falan var. Bi ablam zaten bosandi. Deli gibi uzulduler dert ettiler. KOCCCAMAN BODLUKTAYIM.
Birincisi bosanmak icin cesaretin henuz yok anladigim kadariyla ama bu evlilik pek kurtarilacak gibi degil. Tek tarafin cabasiyla olmaz cunku. Adamin da sana saygisi yok bu derece böğürerek bagiriyorsa. Saygi olmazsa sevgi de yoktur, o evlilik de biter. O yuzden madem unutuyorsun sana yapilanlari, ileride sana delil olmasi acisindan adam bagirdikca gizli ses kaydi al, yapamazsan gizlice bir gunluk tut ve oraya adamin sana ettigi hakaretleri yaz aklina grldikce ve sana yaptiklarini kavgalarinizi yaz.
Ikincisi evi toplamak sadece senin gorevin degil. Cok sessiz kalmissin. O masa ortusu onun gozune batiyorsa o kaldirmali. Sen herseye yetismek zorunda degilsin. O eve gelince dinlenebiliyorsa senin de dinlenmeye hakkin var.
Ucuncusu annenleri dusunup bu okuzle bir omur gecirmeyi dusunmuyorsundur umarim. Yasin genc ve daha iyi bir evlilik yapabilirsin. Bu adami duzeltmek vakit kaybi. Sen mutlu olursan annenler de mutlu olur. Kendi mutlulugun icin bu adami cekme. Baba evine donmek zorunda degilsin. Kendine ayri bir duzen de kurabilirsin. Bu adam da birak bos duvarlara bögürsün bundan sonra. Yapabiliyorsan tayinini baska bir sehire aldir kurtul bu avaz avaz kıçını yirtan deliden.

1 yıl oldu bizim. Ben de bazen diyorum Allahım dert sahibi olmayayım aklımı koru diye .Ama içe at at korkuyorum bir yerden çıkacak diye .Her gün korkuyla geçiyor . Bugün kime kulp bulupta huzursuzluk çıkaracak diye. Ben de çalışıyorum maddi açıdan ona bir bağımlılığım yok.Ama sevgim var işte o bitmiyor .Tek bildiğim bizim eşler gibi insanlarla anlaşmanın tek yolu he he tamam diyip geçmek. Çünkü ölseler yine de kabul etmezler hatalı olduklarını. Özür dilemek yok fıtratlarında. Ben geriye bakınca pismanliklarim olsun istemiyorum ama sabır diyorum o yüzden . Allaha bıraktım. Bir de sizin üç yıl olmuş hiç bi değişme olmadi mi eşinizde bu süre zarfında .Ölümlü yönde yani
Ya soyle. En baslarda heeeeeerseye takardi. Lavobanin yanindaki bu plastik sungerlik ne burda? Ne kotu duruyor! A kadar herseye. Koydugum evdeki suslere bile.aklima gelmeyen biirsuru seye kadar. Daha gecen hafta kendi kendime diyordum cok sukur kavga etmiyoruz artik eskisi kadar diye.. demez olaydim! G3cen haftayi bana zehir etti! Komple. Hergun mu olay yaratir???? Heergun. Cinnet gecirecektim! Ama onun disinda da iyi anlayasan insanlar asla degiliz. Hep bi farkli bakis acilari gecicici tartismalar vs :(( yani cook da bisjey fegisti mi bilmiyrojm canm

Ben tam olarak anlıyorum bende de vardı çünkü Bi tane. Eziklik, aşağılık psikolojisi işte. Değişmicek. Ben 2 bucuk sene evli kaldım bırak düzelmeyi iyice kötüye gitti. En büyük yaram şudur, evlisin çocugun olsun istiyorsun ama adama güvenmediğim için çocuk yapıp, anne olamıyorsun. Ne diimki
Ben de bundan dolayi korunyorum. Yani sorf.anlasamamk degil olay. Cocugum oldugunda da herseyine karisacak. O oyle mi olur? Bu mu verilir yapilir cocuga? Ben cocugumu yatili okula vericem hafiz olsun! Gibi gibi

Bir de az önce bir yoruma cevabınızı okudum .Aileme etrafa karşı çok iyi demişsiniz. İnanmıyorum ya aynı bu kadar olur .Benim eşim de eşe dosta o kadar iyidir ki .Bana yaptıklarını anlatsam inanmaz kimse
Soyle ki, herkese inanilmaz vicdanli. Yani evet biliyorum simdi baskasi okuyunca diyecek ki aman bunlar da hep iyj tarafini ariyor kocalarinin.. ama gercekten oyle. Ya tamam bana da surekli bagirip masa devirmiyor. Ama olay su YAPTIGI DA OLUYOR! BU beni tamamen yoran dusunduren. Kavga buyuk de kucuk de olsa bagirip hakaret edebilen biri... iste maya varya o maya okadar onemli ki. Babasi mezarda ama cok ahhh ediyorum ona. Onun icin de disarda cok sevilirdi deniliyor

Bence evin bir yerinde daginiklik olması olayları perdeleyen kısım yani onları bahane ederek çatıyor size bir derdi var ama ne sizi mi sevmiyor assagilik kompleksi mi var anlamadim ama tek bildiğim kesinlikle dikkat edin ve çocuk yapmayin
Ayni seylerden sikayet ediyor.herkese soguksun diyor. Mesela ailemle otururken herkes espri yapiyor sen put gibi oturuyorsun diyor. DOGRU.DJYOR! pekkki perde arkasini dusunuyor mu? Asla. Beni %90 ya isten cikar cikmaz goturuyor ailesiyle toplasmaya ya da evde ayagimi uzatmisken bana sormadan hadi gidiyoruz diyor. Ablasiyla telefonda konusurken a iyi geliyoruz hemen diyor ama bana sormuyor??? Kaccccc kere dedim anlamiyor. Ya belki baska bisey hayal ediyorum. Belki saaadece ayak uzatip dinlenmek istyorum. Ama bi anda hazirlanip evden cikiyoruz. Asla danismiyor. Zaten haftanin 4 gunu falan hepppppp bi aradayiz. Sonra bunu da gecelim. Salaaakkkk salak espriler donuyor havada. Bakin cok ciddiyim. Ot bok tan espri yaratiyorlar gercekten konu B.ok bile oluyor. Goya espri. Ya ben nasil guliyom de katiliyim???

Cokk mutsuz hissediyorum. Kocccaman bir boslukta hissediyorum. Surekli surekli tartismalar.. ne yazacagjmj nasil dertlesecegimi de tam bilmiyorum. Asla asla anlasamadigim biri var hayatimda. Artik nefret dahi ediyorum. Cok unutkan biriyim. Herseye takilan bir koca. Ince detayci! Evim heeer daim topludur her daim. Sadece arada unuttugum masa ustunde uzun sure kalan toka, bazen mutfakta kalan masa ortusu. Son trend konumuz bu. Etrafta.hicbisey birakmamilymisim cok rahatsiz oluyormus bunu soyledigim halde nasil bole birakiyosun sen beni biyerine takmiyomusun diyo....... unutuyoruuuuum unutuyooo. Calisiyorum. Ve ince detayci degilim. Bu sadece bi konu tabi. Cok mutsuzum cok. Anlasabildigimiz asla bi konu yok. Dun buyuk sehpayi devirdi. Hep diyodu bak deviricem diye. Sadeece guc gosterisi. O boyle burnumun dibine girip bagiriniyor ya icimden nefret ediyoruuum senden diye bagiriyorum. Buuuzzzz gibi soguyorum. Bagirabildigi kadar cokk bagirdinda. Yuzunu dahi gormek istemiyorum dun deliler gibi agladi. Gozlerim tam bir balon gibiyfi. Kalktim sabah ise gitmeden once buz tuttum uzun sure. Suan o dunku sinirim nefretim var ama yok yani dunku kadar yok. Bu huyumdan nefrrt ediyorum. Bu huyum olmasa binn kere bosanmistim. Bana neler hakaretler soyluyor sinirlenince. Herseyi bosvermis tavrim bana yapyiklarini hep bi kenari atiyor istemsizce.. hala nefret ediyorum evde tekken cok huzurluyum ama dinku kadar olamiyorum. Ayrildigimda cokk mutlu yasycakmisim gibi geliyor.. ama yapamiyorum.. hic tanismasaydim diyorum keske.... boyle isteyken falan cok keyifli oluyorum. Bazen kendimi gozlemliyorum sanki 25 degil de 18 yasinda gibi sacmalayabiliyotum esprildr yapiyotum kahkahalar atiyorum isteyken. Ama evdeyken tam 50 yasinda gibi hissediuotum. Kendim olamiyotum. Aytilsam ailemin basinda cok sukur olum buyuk hastalik olmasa da ugrastiklari birsuru dert var. Annrm babam kaldirabilit mi emin degilim. Annem uzuntuyu 100 kat kendine yasatan birisi. Kalbi falan var. Bi ablam zaten bosandi. Deli gibi uzulduler dert ettiler. KOCCCAMAN BODLUKTAYIM.
Esir hayatı gibi bi hayat yasamak daha az mı acı vereceek?!
Annem babam üzülür diye evlilik mi yürütülür
Kusura bakmasınlar ev kadının alanı daha cok
İster toplarım istersem dagınık kalır.
Masanın üstündeki tokanın hesabını vermek ne ya hasta kocanız😏

Esir hayatı gibi bi hayat yasamak daha az mı acı vereceek?!
Annem babam üzülür diye evlilik mi yürütülür
Kusura bakmasınlar ev kadının alanı daha cok
İster toplarım istersem dagınık kalır.
Masanın üstündeki tokanın hesabını vermek ne ya hasta kocanız😏
Saclsrim assiri dokuluyor. Ev geecekten sac surekli. Ama inanilmaz dokuluyor ne yapayim. Sabah evden cikarken de tokami masa ustune koymusum unutmuaum. Ben yerdeki saclarindan bile rahatsiz oluyorum hep diyorum soyluyorum. Bi de sac dolu tokani masaya birakmisin inadina gibi. Saygisiizzzz diyoo

Saclsrim assiri dokuluyor. Ev geecekten sac surekli. Ama inanilmaz dokuluyor ne yapayim. Sabah evden cikarken de tokami masa ustune koymusum unutmuaum. Ben yerdeki saclarindan bile rahatsiz oluyorum hep diyorum soyluyorum. Bi de sac dolu tokani masaya birakmisin inadina gibi. Saygisiizzzz diyoo
Yediririm ona o sacları valla
Benim de dökülüyor
Napalım yani sürekli süpürge elimde ama dökülüyor hele düzlestirirken.
Ona da laf söyletmem valla.

saygısız mı diyor?? Valla allah yarattı demeyecen varya... şu bütün kadınları böyle hastalardan toptan kurtarabilsek bu nedir ya manyağa bak ya bide saygısız diyor hasbinallah

Etraf da rahatsız olduğu şeyleri kendi toplasın o zaman, siz hizmetçisimisiniz 😡

Kısıtlanmak evde sizi bunaltmış benim de eski evliliğim böyleydi evde diken üstündeydim o evde yokken mutluydum kaynana gibi herşeye karışırdı.. ben de sizin gibi rahatım temiz ama rahat yani toka orda durabilir
Sofra bir yarım saat sonra kaldırılabilir yeterki insan evinde huzurlu olsun . Yapamadım ben cinsel hayatımız da yoktu . Bu iki sebepten bitirdim ama 10 sene sonra şimdiki aklım olda çooook daha önce ayrılırdım

Kısıtlanmak evde sizi bunaltmış benim de eski evliliğim böyleydi evde diken üstündeydim o evde yokken mutluydum kaynana gibi herşeye karışırdı.. ben de sizin gibi rahatım temiz ama rahat yani toka orda durabilir
Sofra bir yarım saat sonra kaldırılabilir yeterki insan evinde huzurlu olsun . Yapamadım ben cinsel hayatımız da yoktu . Bu iki sebepten bitirdim ama 10 sene sonra şimdiki aklım olda çooook daha önce ayrılırdım
Ben çok iyi yapmışım o zaman ,benımde evliliğim yeniydi o şerefisz gitti davayı actı kendi kendime belki düzelirdi benden sınrasına iyi davranacak diyorum ama sizin yazdıklarını karşınızda bitmesi iyi olmuş dedim😇

Seni çok iyi anlıyorum bol bol inşirah suresini oku Ayetel Kürsi Felak nas sürelerini oku esinin yüzüne üfle caktirmadan emin ol rahatlayacaksin eşinde sende vaktin varsa internetten bakara suresini aç evde dinle ben bunları yaparak çoğu şeyi rayına oturta bildim boşanmak kolay güzel kardeşim hepimiz imtihan dunyasindayiz hiç kimse dört dörtlük değildir buda bizim imtihanimiz böyle düşün bazen eşler silgi olmak gerekir geçmişi silip atamazsak sadece kendimizi huzursuz ederiz ve evde huzurumuz kalmaz rabbim yardımcın olsun canım

Böyle biriyle 5 dk bile aynı evde durmam. Unutabilirsin tokanı,belki ayakkabının altı çamur olur fark etmezsin. Ama tahammülsüzlüğün bu kadarı... Seni sevdiğine bile emin değilim. Üzülme. Dayanamıyorsan boşan.

Back
X