- Konu Sahibi Yesilintonu
Bence bu tipler asiri bencil oluyor. Mesele ondan bir sey beklemezseniz, gönlünü yaparsaniz size cok iyi davraniyor. Cunku cikarci, faydaci oluyorlar. Ama bir sey ister ya da elestirirseniz dilleri asiri sivri oluyor. Benim esim de boyle. Ayrica ayni babasi. Babasi da oturdugu yerden her seyi bilen, hicbir ise el sürmeyen biri. Ilk cocugum kucukken benim esim de cok akil vermeye kalkti bana, sunu yap bunu yap, kendi oturuyor. Cok siddetli kavgalar ettik, cok uzaklastim sogudugumu fark edince simdi duzeldi.Eşimle eşiniz ikiz olsa bu kadar olur .Anlattığınız her şey harfiyen bizde de var.Problemli bir baba. Hikâye hep aynı . Kaynanam oğlunun terbiyesizliklerini kabul etmez ama hep der aynı babası diye . Oda çok çekmiş kocasından . Mükemmeliyetçi ve çift karakterli dengesiz bu tür insanlar . Iyiyken pamuklara sarar ama oda bi gün sürer . Ota boka sinirlenmek huzursuzluk çıkarmak rutin işleri arasında .Bazen sabır kalmıyor ama güzel baktiği davrandığı zamanlar akla gelince sabretmem lazım diye düşünüyor insan . Ha bide ben çok aşık olup evlendim,o yüzden de gidemiyorum.Sizi de yanında tutan biseyler var demek ki. 7 yılda evlilik oturuyormuş. Belki bizim eşler de düzelir zamanla
Bu tiplere resti cekmek ve soguk davranmak lazim. Dunyada sadece kendilerinin yasamadigini anlamalari icin