• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca dediğimiz kişi zamanla sever mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

belkibirgunkimbilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
148
154
18
43
Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?

Annesine babasına yeteri kadar fedakarlık yaparsanız sevecek.

Eşiniz çok yanlış kafada :KK43:
Yani bormali nasıl onu bile kestiremiyorum.evet sanki ailesiyle iyi olsam sevecekmiş gibi.ama ben onunla başbaşa özel zamaa geçirmek istiyorum.onunla kaynaşayım ki ailesini de benimseyeyim

Canim benim, sen çok afedersin kendinide yirtsan eşin böyle gelmiş böyle gider.Karalar bağlatmayayim sana ama sevgi ,aşk zamanla oluşması çok zor.İnan bazen hayat şartları yüzünden deli gibi sevdiğin eşin den bile bazen soğuyorsun.Kendinden ödün verme.Elin adamına yaranacam diye kendini mahvetme.Sen sen sin, sevecekse böyle sevecek,ha zaten sevmiyorsa üç yıldır yapacak birşey yok üzgünüm

Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?
Bu kandırmaca ile oyalanmayın, sevgi böyle birşey değil

Yani bormali nasıl onu bile kestiremiyorum.evet sanki ailesiyle iyi olsam sevecekmiş gibi.ama ben onunla başbaşa özel zamaa geçirmek istiyorum.onunla kaynaşayım ki ailesini de benimseyeyim
Sende ona "benim annem babam var, seninle ailen için değil, senin için evlendim, benimle vakit geçirir beni seversen, ailene daha çok bağlanırım" de...

"bir göz hatrına çok gözler sevilir" derler....

Eşiniz çocuğu hatrına sizi sevemiyorsa siz sizi sevmeyen bir adam için annesini babasını mı seveceksiniz...

Terazi burcu erkekleri genelde böyle, terazi burcu mu eşiniz

Sende ona "benim annem babam var, seninle ailen için değil, senin için evlendim, benimle vakit geçirir beni seversen, ailene daha çok bağlanırım" de...

Eşiniz çocuğu hatrına sizi sevemiyorsa siz sizi sevmeyen bir adam için annesini babasını mı seveceksiniz...

Burcunu bilmiyorum canım inan o da bilmiyor tam doğum tarihini.ayrıca onun ikinci karısıyım.ilk eşi de bunu bırakmış bu çok yaşamasına rağmen ilk eşi terk etmiş bunu

zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.
EinHSTtWsAAH70A.webp

başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs.
Şu kısım aşırı sinirlerimi bozdu gerçekten.
Ya Allah aşkına nasıl bir kafa yaşıyo bu adam.
Boşver hiç bir şey yapma şu herif için.
Ömrünüde adasan yine aynı olacak.
Kaçan kovalanır derler. Sende onun hareketlerinin aynısını yap bakalım, zamanla napacak.

Terazi burcu erkekleri aksine sevdikleri zaman eşine/sevgilisine çok vakit ayırıyorlar. Her an onunla olmak istiyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X