- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.574
- 138
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
Sizin icin oturmasini umalim ama ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam ben yazıyordum. Terazi burcu sevip aşık oldumu valla eşinin sevgilisinin dibinden ayrılmaz evcil kuş gibi herşeyi onunla yapmak ister. Benim gördüklerimin hepsi böyleydi en azındanTerazi burcu erkekleri aksine sevdikleri zaman eşine/sevgilisine çok vakit ayırıyorlar. Her an onunla olmak istiyorlar.
Aşk bitmiyorEvlenmissiniz cocuk olmis bundan sonra sevmesi zor geldi bana..
Birbirine cok aşık cok seven ciftler bile evlenup cocuk sahibi olduktan sonra aşk denen sey bitmis oluyor..
Saygıyı koruyabilen devam ediyor.
Genel yargılar. Aşk bitmiyor sevgi de bitmiyor. Bitirenlerin sebebi başka çocuk ile hiç alakası yok. İttire ittire ilişki yaşıyor üstünü kapatıyorlar mutluluk pozları kesiyorlar. Bu curcunaya çocuk da gelince ittirecek takat de kalmıyor kopuyor. Nasıl başlarsa öyle devam eder. Çocuk birbirine aşık insanların sadece sevgisini pekiştirir.Evlenmissiniz cocuk olmis bundan sonra sevmesi zor geldi bana..
Birbirine cok aşık cok seven ciftler bile evlenup cocuk sahibi olduktan sonra aşk denen sey bitmis oluyor..
Saygıyı koruyabilen devam ediyor.
Allah seni kahretmesin sabah sabah haykırdım adam sıçradı yataktan![]()
İçimdeki ses de aynen senin dediğini söylüyor.hata yaptım keşke beni sevmeyen hoşlantıyla yola çıkan bu adama hayatımı emanet etmeseydim.çok pişmanımHangi sarayın padişahıymış bu adam. Ağzınla kuşta tutsan bu adamın duygusu değişmeyecek. Üzgünüm.
Bu benim dusuncemdi sizin oyle ise ne mutlu.Genel yargılar. Aşk bitmiyor sevgi de bitmiyor. Bitirenlerin sebebi başka çocuk ile hiç alakası yok. İttire ittire ilişki yaşıyor üstünü kapatıyorlar mutluluk pozları kesiyorlar. Bu curcunaya çocuk da gelince ittirecek takat de kalmıyor kopuyor. Nasıl başlarsa öyle devam eder. Çocuk birbirine aşık insanların sadece sevgisini pekiştirir.
Daha çok gençsin ömrünü senı sevmeyen bi ınsanla gecırme desem de ayrılıkta zor.İçimdeki ses de aynen senin dediğini söylüyor.hata yaptım keşke beni sevmeyen hoşlantıyla yola çıkan bu adama hayatımı emanet etmeseydim.çok pişmanım
Zaten her yaptığıma kusur buluyor.bakışları bile donuk soğuk.ben bunla nasıl evlendim der gibi.çok üzgünüm çok.benden fedakarlık gördükçe o da evlilik için emek harcayacakmış öyle diyor.oBöyle koşullu sevgi olmaz. Ne yaparsanız yapın hep bir kusur bulacaktır
Iste sevgisi saygisi yok her yaptiginiza kusur bulmaya devam edecek aslinda yukarda soylemek istedigim suydu zaten hayat yeteri kadar zor is ev cocuk ben kucuk bir sehirde yasamama ragmen eve 17.00 de geliyorum ve cok yorgun oluyorum esim anlayisli biri olmasa bana yardim etmese cocuk ev is hayatinda cok bocalardim ve tahammulum kalmayabilirdi.Zaten her yaptığıma kusur buluyor.bakışları bile donuk soğuk.ben bunla nasıl evlendim der gibi.çok üzgünüm çok.benden fedakarlık gördükçe o da evlilik için emek harcayacakmış öyle diyor.o
bencede önce ailesine kendini sevdir canim maalesef bazi erkekler boyle anne babasinin agzina cok bakarlar yardim konusuna gelincede benim esimde oyle severek evlendik hemde cok buyuk zorluklara gogus gererek evlendik ama bunu sevgiyle alakasi yok bence yapi meselesi işten gelir kanepede pinikler ne cocuklara bakar ne bana yardim eder bi surecsonra zaten o tutkulu ask bitiyor geriye sevgi saygi kaliyor maalesef bu böyle. onunyardimini beklersem hep ben mutsuz oluyorum kabullendim artik cokda takmaMerhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?
Ama hiçbir şeye elini sürmemesine rağmen sürekli eleştiriyor mu? Benimki sürekli eleştiriyor yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor.bencede önce ailesine kendini sevdir canim maalesef bazi erkekler boyle anne babasinin agzina cok bakarlar yardim konusuna gelincede benim esimde oyle severek evlendik hemde cok buyuk zorluklara gogus gererek evlendik ama bunu sevgiyle alakasi yok bence yapi meselesi işten gelir kanepede pinikler ne cocuklara bakar ne bana yardim eder bi surecsonra zaten o tutkulu ask bitiyor geriye sevgi saygi kaliyor maalesef bu böyle. onunyardimini beklersem hep ben mutsuz oluyorum kabullendim artik cokda takma
Evet benim de ikinci evliliğim idi.yaptığı çok acımasızca derken biraz açabilir misin?Sizinde mi ikinci evliliğiniz o yüzden mi boşanmak biraz zor geliyor yaptığı çok acımasızca kendinizi sevdirmeye çalışmayın menfaat ilişkisi olur genede zorla kimse kimseyi sevmez yazik günah değil mi size de çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.
Pardon da o ,sizi hakettmek icin nasıl bir fedakarlık yapmış ki,sizden de fedakarlık yapmanızı isteyebiliyor?Ne yani ailesiyle daha çok vakit geçirmekle ,onlara hizmet etmekle , kendinizi yipratmakla,ömrünüzü onlara feda etmekle mi sevecek? Bütün bunları yaptıktan sonra sizden geriye ne kalacak?Hep veren taraf olup,karşılık bulamayınca ,bı yerden sonra ya adamdan nefret edeceksiniz (ki bence bu en iyisi olur sizin için)yada bilinçsizçe buna alışacak ve kendinizden olacaksınız.Siz bu kadar değersiz misiniz?Ne hakla size" fedakarlık yaparsan zamanla seni sevebilirim "diyebiliyor? Daha bunun gibi bir sürü soru yoneltebilirim size.Ama bence, siz önce kendinize bu soruları bir sorun; vereceğiniz cevaplar doğrultusunda biraz düşünün,doğrusunun ne olduğunu siz anlayacaksınız zaten.Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?