- 26 Eylül 2020
- 148
- 154
- 18
- 44
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Yani bormali nasıl onu bile kestiremiyorum.evet sanki ailesiyle iyi olsam sevecekmiş gibi.ama ben onunla başbaşa özel zamaa geçirmek istiyorum.onunla kaynaşayım ki ailesini de benimseyeyimAnnesine babasına yeteri kadar fedakarlık yaparsanız sevecek.
Eşiniz çok yanlış kafada
Bu kandırmaca ile oyalanmayın, sevgi böyle birşey değilAilesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?
Sende ona "benim annem babam var, seninle ailen için değil, senin için evlendim, benimle vakit geçirir beni seversen, ailene daha çok bağlanırım" de...Yani bormali nasıl onu bile kestiremiyorum.evet sanki ailesiyle iyi olsam sevecekmiş gibi.ama ben onunla başbaşa özel zamaa geçirmek istiyorum.onunla kaynaşayım ki ailesini de benimseyeyim
Burcunu bilmiyorum canım inan o da bilmiyor tam doğum tarihini.ayrıca onun ikinci karısıyım.ilk eşi de bunu bırakmış bu çok yaşamasına rağmen ilk eşi terk etmiş bunuSende ona "benim annem babam var, seninle ailen için değil, senin için evlendim, benimle vakit geçirir beni seversen, ailene daha çok bağlanırım" de...
"bir göz hatrına çok gözler sevilir" derler....
Eşiniz çocuğu hatrına sizi sevemiyorsa siz sizi sevmeyen bir adam için annesini babasını mı seveceksiniz...
Terazi burcu erkekleri genelde böyle, terazi burcu mu eşiniz
zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.
Şu kısım aşırı sinirlerimi bozdu gerçekten.başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs.
Allah seni kahretmesin sabah sabah haykırdım adam sıçradı yataktan
Sende ona "benim annem babam var, seninle ailen için değil, senin için evlendim, benimle vakit geçirir beni seversen, ailene daha çok bağlanırım" de...
"bir göz hatrına çok gözler sevilir" derler....
Eşiniz çocuğu hatrına sizi sevemiyorsa siz sizi sevmeyen bir adam için annesini babasını mı seveceksiniz...
Terazi burcu erkekleri genelde böyle, terazi burcu mu eşiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?