• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca dediğimiz kişi zamanla sever mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?
Canım 3 yıl olmuş zaten evleneli zamanla olacak bişey olsaydı şimdiye olurdu zaten. Ben eşimle arkadaşlar aracılığı ile evlilik niyetiyle tanıştırıldım ikimiz de başta mantıken uygun gördük diye evlilik kararı aldık ve nişanlılık sürecinde birbirimize kanımız ısındı, sevdik çok şükür. Zamanla sevmek bence yıllarca geçen bi süre değil 3-5 ay gibi süredir o da karşındaki kişiyi tanıman için gereken süredir. 3 yıldır evlisiniz birbirinizin her halini görmüşsünüz sevseydi severdi şimdiye kadar.

Daha dur dün bir bugün iki... 3 senede kim kimi sevebilir ... sen bir çocuk daha yap ...10. yılınızda birdaha sor seviyormusun beni diye o zaman seviyorum derse devam sevmiyorum derse de ne yapman gerekiyor sen karar ver

Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?

Neyin fedakarlığı eşiniz hangi kafayı yaşıyor acaba? Evli olduğunu çakamamış daha. Ailesi sensin sen. Evliliğini bilmem, ama Eşin oturmamış daha.. Gitsin anne babasıyla yaşasın o zaman.

Zamanla kimse kimseyi sevmez yok öyle birşey. Seni suçlamak yada yargılamak istemiyorum bu söyleyeceklerim genel. Öncelikle tanıştığınız kişiyle zaman geçirin emin olun siz değil o fedakarlık yapsın o çabalasın sevdiğinden sadakatinden emin olun öyle evlenin koca demek herşey demek değildir. Diyelim hadi evlendiniz yine emin olmadan çocuk yapmayın. Bu adam bana koca olur mu başım sıkıştığonda zora düştüğümde arkamda dağ olur mu herkese karşı beni korur mu 2 kıçımı dönsem hemen başkasına gider mi karakteri sağlam mı bu soruları sorun sorgulayın hemen çocuk yapmayın. Hadi yaptınız annelik güzel duygu çocuk var gidemem diye birşey yok. Sevilmemek çok kötü bir duygu evde kırlent muamelesi görmek çok acı zamanla sevmez öyle bir dünya yok neyin fedakarlığı bu bunu sana nasıl söyler artık evlisiniz ona bir çocuk vermişsin ne fedakarlığı kendine eziyet eden sensin değersizleştirme kendini izin verme sana böyle davranmasına

Herşeyi duydum da bunu ilk kez duydum çok gurur kırıcı karşılıksız sevecek kardar büyük kalbi yokmuş birde eşlerin böyle bir vazifesi yok madem öyle evlenmeyecekti ne demek fedakarlık yap severim hiç bir yerde bu yazmaz birbirini sevmeyen iki insan mantıken evlenebilir zamanla birbirlerini sever alışırlar ama bi taraf sen fedakarlık yap bakarız zor .Ben olsam yoluma bakarım evladım var bakamıyorum ayrılamam dersemdw bu adam sevgi ilgi göstermem sallarım iplerini bellki bıraya yazacak kadar ilgi göstermişsiniz fazla naz aşık usandırır .Yada gerçekten adamın gönlü yok

3 senelik evliliğe ve çocuğa rağmen sevmemiş, siz fedakarlık yaptıkça, ona ve ailesine kul köle oldukça sevecekmiş bak bak g*tüm.

Ben olsam ne diyon lan değişik, seviyosan ekime, sevmiyosan bak kapı orda kapıya kadar derdim,
ama siz çok normal bir durummuş gibi bu laflarını dinleyip, bir de hala kendimi nasıl sevdirebilirim diyorsunuz ya pesss.

Neden sevgisini dileniyorsunuz, sizin hassas noktanızı bulmuş çok güzel kullanıyor. Bulunmaz hint kumaşı sanmış kendini.
Şunu şöyle yaparsan sevicem diyen adama nasıl tahammül edebiliyorsunuz.
Beni sevmeyen adamla işim olmaz deyip bırakın kendi haline seyredin halini.

ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Bunları söyleyen bir adam için daha fazla fedakarlık yapmaya gerek yok soğuk davranın haddini bilsin onun hizmetçi uşağı yok sevsin diye de uğraşmayın sevecek insan hiçbir şey yapmadan da sever sebepsiz sever. Kadir kıymet bilmeyen bir insan hayatınıza girmiş ezdirmeyin kendinizi o egoist herife

Size dayımdan örnek vermek istiyorum ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama. Ananem dayıma köyden kendi istediği beğendiği akrabası olan bir kızı gelin almış. Dayım ısınamamış sevmemiş, ilk 7-8 seneleri hep ayrılma düşüncesiyle, soğuklukla geçmiş. Sonradan ne oldu bilmiyorum ama şu anda karısı için annesine mesafe koymuş durumda ve yengemin gözünün içine bakıyor, bütün ev işlerine yardım ediyor, karıcım diye dolanıyor, herkesten önce onu düşünüyor, ailemizin gözde eşi herkes dayım gibi kocası olmasına özenir😂 sonradan sevmiş ama tam sevmiş yani. Sizin konunuza gelince, karakterden karaktere değişir, fazla fedakarlık yapıp evliliğinizi sen sırtlanacaksın ve yürüten çabalayan sen olacaksın, bunu kabulleniyorsan eşinin huyuna git derim. Ama ben karşımdan bir çaba görmediğimde kılımı bile kıpırdatmama taraftarıyım 😞

Sevgi şartli şurtlu olur mu? Sen evladini sarli kosullu mu seviyorsun? Zamanla sevmez. Sen onun dedikletini yaptikca da sevmez, aksine kolelesirsin. Sevgi kolelestirmez, ozgur birakir. Adamin bahanesi sunu yaparsan severimse sevmeye de gonlu yok. Hic ugrasma. Sal gitsin. Sevmesini bekleme. Bunun evliligin oturmamasiyla da ilgisi yok. Tek tarafli da fedakarlik olmaz, onun adi kölelik.

Vay paşam sultan Süleymanin oglumuymus. Fedakarlık bekliyomuş muş.. ay ne saçma bı adammış ya siz de desenize ya sevmezsen de sevme bırakır giderim diye

Misilleme yap bak umursama zamanla o seni umursar bu işler biraz böyle bence ayrıca sarılma sevgini belli etme bak nasıl farkediyor o zaman seni ayrıca da davranışı çok yanlış çok incitici ailesiyle mi sevgisini ilerletecek

Sizi üzmek istemem ama 3 yılda sevemeyen insandan bu saatten sonra sevgi adına birşey beklemeyin.
Ailemle kaynaşırsan seni severim, nasıl bir mantalite? Sevgi 2 kişi arasında olur, dış etmenler ne alaka?

Cok kotu oldum okurken. Sonra 2 .sayfaya gittim ve gordumki 2. Evliliginmis. Dahada kotu oldum gozlerim doldu inan.
O acilarin ne demek oldugunu bilirim.
2. Evlilik diye cabalarini bilirim.
Ayni benimkide boyleydi direk soylemiyodu ama seni anca "ailemle cok cok iyi olursan severim" gibi sacma sapak dusunceleri vardi. oyle uzuluyodumki. 2 .de olunca insan sabr edim diyo ama degismiyo pek. ( konum var okursan anlarsin ne demek istedigumi)
Gorumcemle cokkk samimi olmadim diye baska sehirdeki evimize giderkem yolda bi kere bile konusmadi. Sonra eve gidince "bak gordunmu sen ailemle oyle olmassan seninle hic konusmam boyle iste, yapabiliyomusum demu bunu" dedi . Karaktersizce kurdugu bu cumlesunden anlamistim.
Maalesef seninkide sevmiyo sadece bu aileme, bana cok iyi olur diye almis. Merhametinizi insanliginizi gorduyse demekki.
Ben en son bosanmadan once dedimki "sen beni hic sevmedin, sirf bu merhametli bundan kotuluk gelmez, bu her kusurumu orter diye evlendin" dedim hic bise demedi.
Yazik bizim gibilere yazik ediyolar
Madem sevmedin niye evlenip bas yakiyosnz
Cok uzun oldu kusura bakmayn yasadigim icin etkilendim cok uzuldm.
Allah yardimciniz olsun
Degersiz hissetmek ne demek bilirim

Yapmayın bunu kendinize. Aşk ve sevgiden mahrum yaşamayın. Ayrılın bu adamdan, karşınıza öyle biri çıkar ki "sümüğümü bile atmaya değmeyen bu adama, neden bunca zamanımı harcadım"diye düşünüp durursunuz. Hayatı kendinize zehir etmeyin, bir kaç gün üzülürsünüz muhakkak ama birkaç gün üzülmek ömür boyu üzülmekten daha iyidir. Bu arada vazgeçtiğiniz anda da peşinizde köpek gibi dolaşmaya başlayacak, adım kadar eminim. O zaman da siz onu sevmiyor ve istemiyor olacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X