• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca dediğimiz kişi zamanla sever mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok kotu oldum okurken. Sonra 2 .sayfaya gittim ve gordumki 2. Evliliginmis. Dahada kotu oldum gozlerim doldu inan.
O acilarin ne demek oldugunu bilirim.
2. Evlilik diye cabalarini bilirim.
Ayni benimkide boyleydi direk soylemiyodu ama seni anca "ailemle cok cok iyi olursan severim" gibi sacma sapak dusunceleri vardi. oyle uzuluyodumki. 2 .de olunca insan sabr edim diyo ama degismiyo pek. ( konum var okursan anlarsin ne demek istedigumi)
Gorumcemle cokkk samimi olmadim diye baska sehirdeki evimize giderkem yolda bi kere bile konusmadi. Sonra eve gidince "bak gordunmu sen ailemle oyle olmassan seninle hic konusmam boyle iste, yapabiliyomusum demu bunu" dedi . Karaktersizce kurdugu bu cumlesunden anlamistim.
Maalesef seninkide sevmiyo sadece bu aileme, bana cok iyi olur diye almis. Merhametinizi insanliginizi gorduyse demekki.
Ben en son bosanmadan once dedimki "sen beni hic sevmedin, sirf bu merhametli bundan kotuluk gelmez, bu her kusurumu orter diye evlendin" dedim hic bise demedi.
Yazik bizim gibilere yazik ediyolar
Madem sevmedin niye evlenip bas yakiyosnz
Cok uzun oldu kusura bakmayn yasadigim icin etkilendim cok uzuldm.
Allah yardimciniz olsun
Degersiz hissetmek ne demek bilirim
Canım aynen yazık oluyor bizlere.halbuki ben onun için neler yaptım.gözü hiçbirini görmedi.demek ki hiç sevemedi.çocuk verdiğin insanın seni bu kadar değersiz görmesi sevmemesi üzücü

Canım aynen yazık oluyor bizlere.halbuki ben onun için neler yaptım.gözü hiçbirini görmedi.demek ki hiç sevemedi.çocuk verdiğin insanın seni bu kadar değersiz görmesi sevmemesi üzücü
Sen cocuk vermissin
Ben baska bi sikıntilarinda yaninda olmusumdur
Baskasi baska bi fedakarlik yapmistir
Sonuc olarak insan cok uzuluyo . Karsiligi degil ama gorseler o bile yeterken. Bunca fedakarlikda Uzulmek ayri hayal kirikligi

Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?
Buraya yazıp yazıp sildim.
Allah var ne diyeyim sana yazık olmuş.

Feministler erkeklerden tiksinmez.
Biliyorum orda kastettiğim o değildi. Feminizmin ne demek olduğunu biliyorum. Bir erkek de feminist olabilir çünkü feminizm eşitliği amaçlayan bi ideolojidir.

Aynı cümlede kullandığım için feminizmin erkeklerden tiksinmek olduğunu düşündüğüm sanıldı :)

Nys uzatmim... :D

aşık olmaması normal karşılanabilir bişiy her çift ölene dek aşık kalmıyor sonucta. ama size saygı duymak zorunda. emeklerinize saygısızlık ediyor bir eşe edilmiycek laflar ediyor. sizin sorununuz aşk değil kesinlikle. adam saygısız. sarılmak da aşktan gelmez. cocuğunun annesinin sevgi isteğine bi sıcacık sarılma isteğini de geri çevirmek insanlıktan nasibini almadığının belirtisi. madem her meseleyi sizin çabanıza bağlıyor sizden niye çocuk yapmış ya da sizle niye sevişmiş?

aşık olmaması normal karşılanabilir bişiy her çift ölene dek aşık kalmıyor sonucta. ama size saygı duymak zorunda. emeklerinize saygısızlık ediyor bir eşe edilmiycek laflar ediyor. sizin sorununuz aşk değil kesinlikle. adam saygısız. sarılmak da aşktan gelmez. cocuğunun annesinin sevgi isteğine bi sıcacık sarılma isteğini de geri çevirmek insanlıktan nasibini almadığının belirtisi. madem her meseleyi sizin çabanıza bağlıyor sizden niye çocuk yapmış ya da sizle niye sevişmiş?
Mal herif çünkü.
Fedakarlık görürsem severim ne demek ya, gerçekten bu adam nasil bir kafa yaşıyo aklım almıyor

Maalesef canim sevmiyorlar.Ayni senin durumundaydim.Sandim ki ailesini mutlu edersem beni sever.Sulalesi
icin cabaladim.yine de sevmedi.Ha kotu davranir mi davranmaz.Cok sukur cok buyuk sorunlarimiz olmaz.Cunku buna musade etmem.Gecimi kolay bir insanim.Ama sever mi sevmez.Hani bir his vardir onu hic alamazsin maalesef.21 sene oldu dile kolay.
Bazen cok zoruma gitti ayrilmak istedim olmadi olmadi.sevgisiz bir 22 yil .Zor ama zaman hizli geciyor.Sizi mutlu etmesini sevmesini beklemeyin. kendi kendinize mutlu olmaya calisin.Bu evlilikte ben kendimi mutlu etmeyi ogrendim sadece..Belli zaman gecince artik sevmesin zaten diyorsunuz..
benim tek cocugum oldu.Allah vermedi.Daha cok coccugum olsaydi o kadar takilmazdim...Inanin cocuk kadinin en buyuk dayanagi.Baska cocuklariniz olursa eger tum sevginizi ilginizi onlara verin.

Hiç kendini yorma asla yetinmeyecek önüne sürekli yeni istekler koyacak sevmiyorsa sevmiyordur biraz vicdanı varsa belki merhamet eder.kendinden ödün verme böyle biri için de fedakarlık yapma yazık sizede

Daha neyin fedakarlığı?
Kendi ne kadar çaba ve emek gösteriyor iliskiniz icin?
Ev isi mi yapar, cocuk mu bakar, sizin yukunuzu mu hafifletir? Hic birini goremedim yazdıklarınızda
Ben olsam resti çeker, beni sevmeyen adam istemem cocugun nafakasini da catir catir alırım derdim. Birakin o tutussun
Her türlü maddi manevi tazminati da isterdim hakim tarafından olumsuz da sonuclansa, biraz korksun isterdim.
Böyle bir adam sevilmez
Sevgi de emek ister, şahsen ben bir adim gelene on adim giden biriyim ama bir iliskide emegime karşılık bulamıyor, üstüne nankörlükle karsilasiyorsam adamin da canina okurdum. Kimse kimsenin kölesi değil ayrica evlilige alışmak icin esle zaman gecirmek gerekir aileyle degil. Esinizin evlilige yüklediği anlam yanlış bir kere.
Aynen böyle resti cekin madem calisiyorsunuz, her an çeker giderim hissini yasatin. Deger gormek için kendini paralamak yerine adama tavrınızı belli ederseniz belki o da anlar bir seyleri.

Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?
Yorum yapmayacaktım dayanamadım..... Uzun sürede yapmak istemiyorum......hayır sevmez.... Sevgi alttan alma ile fedakarlık ile kendinden vere vere olsaydı...... Herkes pek Bi mutlu olurdu.... Sevgi koşulsuzdur sizin dediğiniz geçinmek katlanmak kabullenmek..... Bu üçü kardeş..... Sevgi varda beslenir büyür gelişebilir..... Lakin ilişki sevgi aşk evlilik dediğimiz şey iki kişilik...... Yani tek tekerlekli bisiklet ne kadar iyi gider..... Bi düşünün...... Sorduğunuz sorunun cevabı içinde gizli ben yoruldum ben çalıştım ben annesine gitmek isteyince gidiyorum ben sarıldım... Ben ben ben..... Ön tekerlek sizsiniz..... Arka tekerlek yok..... Pat diye çıkarmı sizce bir gün Bi yerden.... Aman da eşim ne çalışkan ne anlayışlı ne duygusal beni ne çok seviyor dur bende ona böyle yaklaşayım diye bir mucize.... Kadınların yüzde yüzünün bekleyip yüzde 0 ının bulduğu.....bakın herşeyin fazlası zarar derler doğrumu.... Sevin seviliyorsanız..... Bu akıllı insanın işi..... Sarılın sarılıyorsa bu gururlu insanın işi..... Fedakarlık yapın yapıyorsa bu kendine saygısı olan insanın işi...... Bunun aksi davranışlar bir süre sonra göreviniz olur ne yaptığınız ne yapacağınız göze görünür.... Sinir olduğunuzla kalırsınız.... Dantel börek tarifi gibi işe yaramayacak teoride şahane pratikte Bi halt olmayan şeyler yazmadım size..... Dengenizi koruyun..... Sınırınızı çizin..... Size yemin ederim kesinlikle aksi takdirde değer görülmüyor sadece çay makinadı gibi işliyorsun...... Mekanik.... Var evet taşırdı pişirdi.tabi buda seçenek..... Sadece siz kendinizi yok ederseniz kim için olursa olsun... Zaten yok sayılırsınız.... Olmayan bir karakteri sevmeye gerek yok onlar evlilik kurumu adı altında hizmet eder.... Sevgi saygı anlayış pek görülmez o ilişkide.... Kusura bakmayın daha net kelimeler bulamadım..... Sevilmeyecek kadın olduğunuzu düşünmüyorum varlığınız bile buna yeter.... Ben böyle düşünüyorum....... 🙏Sizde böyle düşünün mesele hallolur
...

zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş
mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun

Bunu 8 yaşındaki çocuğa söyleseniz kanar da, siz nasıl inandınız?...

Ya seversin ya sevmezsin. Koşullu sevgi ne demek?

Eşiniz karaktersiz biri. Dürüst değil. Birine iyi davranman için, en azından iyi davranmak ve eziyet etmemek için biraz karakter lazım. O da onda yok.

Daha neyin fedakarlığı?
Ev isi mi yapar, cocuk mu bakar, sizin yukunuzu mu hafifletir? Hic birini goremedim yazdıklarınızda
Ben olsam resti çeker, beni sevmeyen adam istemem cocugun nafakasini da catir catir alırım derdim. Birakin o tutussun
Her türlü maddi manevi tazminati da isterdim hakim tarafından olumsuz da sonuclansa, biraz korksun isterdim.
Böyle bir adam sevilmez
Sevgi de emek ister, şahsen ben bir adim gelene on adim giden biriyim ama bir iliskide emegime karşılık bulamıyor, üstüne nankörlükle karsilasiyorsam adamin da canina okurdum. Kimse kimsenin kölesi değil ayrica evlilige alışmak icin esle zaman gecirmek gerekir aileyle degil. Esinizin evlilige yüklediği anlam yanlış bir kere.
Aynen böyle resti cekin madem calisiyorsunuz, her an çeker giderim hissini yasatin. Deger gormek için kendini paralamak yerine adama tavrınızı belli ederseniz belki o da anlar bir seyleri.
Kendisi hiçbir çaba harcamaz malesef.ev işi bende çocuk bende pazar alışverişini ben yapıyorum.akrabalarına sürekli gideriz.eve maddi katkı sağlıyorum.ama ondan yana hiçbir şey yok.bunlar zaten olması gereken şeylermiş.benim için bişeyler yapması için mesela benim istediğim bir şeyi yapması için önce fedakarlık yapması gerekiyormuş

Daha neyin fedakarlığı?
Böyle bir adam sevilmez
Nasıl bir fedakarlık bekliuor onu ben de bilmiyorum.zaten bu yaptıklarım fedakarlık değil mi?

Hangi sarayın padişahıymış bu adam. Ağzınla kuşta tutsan bu adamın duygusu değişmeyecek. Üzgünüm.
tam ben yazacaktım
hangi saraydan çıkmaymış acaba bu adam?
İlk eşinin neden bıraktığı belli. Ailesini sevdirip saydıramamış!

ekonomik gücünüz yeterli mi?
bu arada size ev işlerinde yardım etsin bir dişinizi gösterin
yardım etmezse eve katkıyı kesin para katkısını
biraz şöyle dişli olun bakalım ondan sonra ne olacak
çok sinir oldum eşinize

Neden sizi sevmek için koşullar sunuyor? Eğer sizi sevmek istiyorsa bu kendi problemi, sizin değil.

Ayrıca dikkat!: Dediklerini yaparsanız sizi sevmez, aksine size olan saygısını yitirir.

sevgisiz bir 22 yil .Zor ama zaman hizli geciyor
Dünyaya zaman geçirmek için mi geldiniz? Yaşamak bu mu cidden?

benim tek cocugum oldu.Allah vermedi.Daha cok coccugum olsaydi o kadar takilmazdim...Inanin cocuk kadinin en buyuk dayanagi.Baska cocuklariniz olursa eger tum sevginizi ilginizi onlara verin.
Böyle evliliklere bir çocuk bile fazlayken daha çok çocuk mu istediniz 🤦🏼‍♀️ Çocuklar sevgi dolu evlerde büyümeyi hakediyor, anneyle babanın birbirine mecburen tahammül ettiği evliliklerde değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X