- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Zaten yakınlar da tekel bayi yok.Belki tekel bayi verebilir. Ama bu saatte ne kadar güvenli olur bilinmez.
Taniyorsa esim birakmayi unutmus yarin oderim deZaten yakınlar da tekel bayi yok.Her zaman gittiğim beni tanıyan bi market var ama pek samimiyetim yok.
Evet pinti diyorum. Çünkü sadece sigara konusunda değil her zaman böyle. Gece çalışıyor ve eve 5 kuruş para bırakmadan gitmesi normal mi sizce? Ben yalnız kalıyorum ve sigarayı geçtim. Düsünmesi gerekir bi erkeğin ya karımın başına bi iş gelirse evde para bulunsun diye dimi?İşe girip çalışsanız?
Evdeki 3-5 doları bozdurun diye para bırakmamazlık yapmadı herhalde. Bir de bunun için tartışacaksınız sonra.
Ayrıca ailevi sorunlarınızla sigara içmenizi istememesinin hiçbir alakası yok.
Sigaraya ayda kaç tl gidiyor oturun hesaplayın adam maaşını neden buna yatırsın? Pinti demek ne kolay oturduğunuz yerden.
Hayır çalışmıyorum.Çalışıyordunuz sanki siz. Çıkıp atmden para cekemez misiniz?
Rezil olmam dimiMarket hala açıksa bir dene şansını
Para paradır
Dolar falan farketmez ona
İyi de belirtmiş misiniz eve hiç para bırakmıyor diye? Sigara için para bırakmadı demişsiniz. Ayrıca pinti olduğunu bilerek mi evlendiniz? Net çözümler var ya oturup konuşacaksınız eve para bırakması yönünde, ya işe girip çalışacaksınız ya da ayrılacaksınız.Evet pinti diyorum. Çünkü sadece sigara konusunda değil her zaman böyle. Gece çalışıyor ve eve 5 kuruş para bırakmadan gitmesi normal mi sizce? Ben yalnız kalıyorum ve sigarayı geçtim. Düsünmesi gerekir bi erkeğin ya karımın başına bi iş gelirse evde para bulunsun diye dimi?
Ya yok ne reziliRezil olmam dimi
aynen öyle haftada 70 ayda 280 tl eder. yazık günah.bende zamanında verdiğim paralara acıyorum.çok şükür ama çok şükür kurtuldum bu ilettenİşe girip çalışsanız?
Evdeki 3-5 doları bozdurun diye para bırakmamazlık yapmadı herhalde. Bir de bunun için tartışacaksınız sonra.
Ayrıca ailevi sorunlarınızla sigara içmenizi istememesinin hiçbir alakası yok.
Sigaraya ayda kaç tl gidiyor oturun hesaplayın adam maaşını neden buna yatırsın? Pinti demek ne kolay oturduğunuz yerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?