- Konu Sahibi Samire tmv
ya ben kardesınızın kocasını savunmuyorum bakın yanlıs anlıyorsunuz kardesınızı de savunmuyorum onlar zaten yanlıs evlılık ıcındeler adamın yaptıgı zaten normal degıl esı varken baskalarıyla gorusmesı falanBazı seylerde dikkatli olabilir söyleyebilir neden kızlar hakkında konusuyorsun yada ablama benim agzımdan yazma diyebilir ben ona senin kocan boyle demedim kendısı başlattı
ama sızde yasadınız aynı seyı dıyorum esınızde sıze sıddet uyguladı aılenızın yuzune bakamamalı sızın yuzunuze bakamamalı sızı aldattı yuzunuze bakamamalı ama evlısınız hala kardesınız herseyınızı bılıyor mesela sızın yasadıklarınızı
bırı yapıp soyluyor
dıgerı dırek yapıyor bırsey olmamıs gıbı yasıyor
bır farkınız yok yanı
sız kocanızı sevmıyorsunuz ama o sevıyor belkı sevmese de kım olursa olsun savunuyor
bunu elestıremezsınız elestırebılmenız ıcın sızın dogru evlılık ıcınde olmanız gerek
eger telde konustugunuz kısının esı oldugunu dusunuyorsanız asla msjla cevap vermez dırek ararsınız kadın kocasının baska kadınlarla bırlıkte oldugunu bıle bıle rahatca telını esıne verıyorsa buna kendısı ızın verıyor kabul edıyor demektır kocasına laf dıyene kadar kardesınıze akıllı ol kendıne gel deyın dıcem de sızde dogru evlılık ıcınde degılsınız yanı hıc bır turlu laf soyleme hakkınız yok bu yuzden yaptıgınız yanlıs annenızde kesın kendıne dönsun baksın once dıye engellemıstır sızı
sız oyle tartıstıgınızda kardesınızın esı de tanık oldu ne gerek var ?