Koca demeye bin şahit lafta koca

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
828
123
Ne yapıcam bilmiyorum kızlar bilmiyorum.
Eşim sürekli baģiriyor cagiriyor herkesin yaninda herkesin içinde.
Biktim son 3 yildir boyle.
Oncesinde çok iyiydi.
Kafayi yiyeceğim artik.
Bardak kasik catal vs gibi ufak seyler yuzunden bile sinir krizleri gecirip bagirip cagirip delirebiliyor sonrası küfurler hakaretler biktim biktim
Şuan bile iki gozum iki çesme ağlıyorum.
Bi akil verin bosanma asla olmaz diyordum ama artik onu düşunuyorum.
Ama ne iş ne güç minicik bir bebek offff offff nasil olcak bilmiyorum....

Siz de ona onun gb davranın.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
:KK11:

Davranayim diyorumda pişman ediyor.
Birsey soylemeye kalktigim gibi şartelleri atıyor.
Ona kalsa o bagircak cagircak ben onu poh pohlayip ah canim diyecegim.
Neffff rettttt ediyorummmmm nefrettttt

Davranayim diyorumda pişman ediyor.
Birsey soylemeye kalktigim gibi şartelleri atıyor.
Ona kalsa o bagircak cagircak ben onu poh pohlayip ah canim diyecegim.
Neffff rettttt ediyorummmmm nefrettttt
Oldu.
Paşa çocuğu bana sanki.
O zaman uzunca bir süre muhatap olmayın.
Yalnızlık ile cezasını bulsun.

O sana kriz getiriyorsa sende geçir sinir krizi bardak tabak kir bi dahada bulasmaz sana gorsun sınırı bakalim her halükarda hakaret ediyormuş sen de söylediğimi yap

Yaptim yani kasitli ve istekli olarak değil hakarerlerine dayanamayip sinir krizi gecirdim bir kac kere.
Teselle edip geri adim atacagina.
Karsima gecip delii deliii dedi daha da çildirdim herseferinde komsular sakinleştirdi .
Nefret ediyorum nefretttttttrrr

Kaynımın eşi deli gibi çocuk istiyor ama kaynım asla istemiyor. Çünkü eşi dengesiz biri ve böyle birine bir de çocuk olsa ne yaparım diyor. Yani mantıklı insanlar böyle düşünmeli.
madem sizinki de 3 yıldır böyle neden o sabiyi de bu eziyete mahrum ettiniz? Yazık günah.
Tedavi falan bi şekilde bi yolunu bulmanız lazım.

Aileniz size destekse gidin onların yanına biraz kafanızı da toplamış olursunuz. Bebeginizle başka odada oturup hiç onunla muhatap olmayin,misafirliğe gittiğinizde sadece bayanla konuşun onu dahil etmediğiniz bir sohbette araya girip sizi incitemeyecektir.Kendinize sosyal çevre edinin böylelikle akşam o geldiğinde iletişim kurmamak sizi olumsuz etkilemez.Cocugunuz az buyuyunce meslek kurslarina basvurun.Eger esiniz değişmezse kendinizi hazır hissettiginizde bosanin.

Back
X